31.1.2010

EEPPINEN STARTTI

No okei ei vaiskaan, mutta pitäähän mun tämmöstäkikn kokeilla! Huomiohuorailuni on nyt saanut MUODON!

Pitäis kai näin aluksi pyytää anteeksi tuota aivan JÄÄTÄVÄÄ headeria.. venklasin fonttien yms. kaa varmaan tuhat valovuotta, joten kyllästyin ja kyhäsin tuon. En itse asiassa oo ihan varma, miks valkkasin taustaankin tuollaisen..tuollaisen Ehkä mä joku päivä vaihdan sen sellaiseen, jossa noi pilkut vilkkuvat! Tai sit en.

Headerin kuvasen piirsin eilisen päivänasun mukaisesti, vieressä siis upean graafisesti valaistu puolikas asu-kuva. Ja koska kunnon kansalaiset
kertovat, mistä mikäkin on hankittu, niin pitää kai sitten minunkin! Village Peoplen homokyttä meets Hitler -hattu on One*Sposta, kauluspaita Uniqlosta, jakkuasia Vero Modasta, vyön alkuperä taisi olla joku Aqua Lip -niminen liike tai jotain, hame on INGNIä, ja siinä alla oli vielä kahdet sukkahousut. Kenkinä toimivat sellaiset lutkasaappaat Now Herestä!

Kunnon asuKUVIA ei ollut, mutta nauttikaa nyt edes tosta kauniista gifistä.. eh eh.
Toi Iikun masukosketus oikein kruunaa sen faktan, että näytän ihan siltä, et oisin raskaana hahahaha!

Ollaan Iikun (ja Heidin) kaa jääty koulun jälkeen suunnittelemaan Wanhojen omaa tanssia viime aikoina. Muut on enemmän tai vähemmän vätyksiä joten pitää ottaa hommaa omiin käsiin. Saatiin tanssi sentään tehtyä eilen, fuck yeah! Itse en tanssi, mutta suostuin juontamaan. Hyvää hyvyyttäni suostuin myös sen oman tanssin biisin miksaamaan, tosin mulle taitaa herua siitä kurssimerkintä! Bablaan ihan turhia tässä, koska haluun et tää teksti menee tän kuvan loppuun asti, että voin aloittaa taas uuden aiheen.. tai silleen! Niin tosiaan, eilen siis oltiin myös suunnittelemassa, joka sitten äityi itselaukaisimella kuvien otteluun.. parasta hupia!

Värjäsin muuten tällä viikolla hiuksenikin! Olin ostanut hiuslisäkkeet, että saisin Wanhoihin *~Ison Kampauksen~*, ja menin kampaajalle vetämään lisäkkeisiin mätsäävän sävyn, mut ei se sitten ollutkaan.. pffffft! Tykkäsin tosta vanhasta väristä, joka näkyy siis tossa vieressä. Toi nykyinen ei oikein selkene noista kuvista, mutta sellainen tummanrusehtava se on. Toisaalta, siihen laitettiin jotain uutta hienoa väriteknologiaa, joka ei haissut ja oli muutenkin ihmeellinen.. mut ei sitten voinut antaa sitä ainoaa asiaa mitä menin hakemaan; oikeaa sävyä.
PENTELE! En viittis värjätä lisäkkeitäkään, saatikka omia hiuksia nyt, joten päätin tänään, että pistän reilusti peruukin Wanhoihin. Ei näistä mun liruista saa yhtään mitään, joten toivotaan, että ees toi suunnitelma B onnistuisi! Tosin kymppi vetoa, että ostan epähuomiossa jonkun muovisen glamrock-reuhkan.. okei, en maalaile piruja seiniin.

That's all folks!

PS. WTF en kai mä nyt kaikista maailman paikoista typonnu just tohon headeriin?! Muoks muoks vaan sitten.. EDIT: Korjattu hah!