23.9.2010

Mini-ilmoitus

Mulla on nyt ollut aasinpersenaamaviikko ja muutenkin läk of inspireisson, mut kuulin tänään vallan mullistavia uutisia! En haluu mitään kakkaentryä tehdä niin decooraanpas tän mun kännylärvikuvilla ja joillain vanhoilla ja ties millä. :D

Tinypic on nimittäin lopettanut kansainväliset palvelunsa, mikä taas tarkoittaa sitä, et me ei-amerikkalaiset ei voida upata sinne enää mitään. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Kaikki mitä me ollaan aiemmin sinne uppailtu, on näkyvissä enää niiden Tinypicin sivujen kautta. Eli toisin sanoen osa munkin postauksen kuvista korvataan näpsäkän nätillä Tinypic-leimalla. :) FUCK YEAH. Onnekseni uppaan suurimman osan kuvistani Flickriin, Imageshackiin tai tänne Blogspotiin nykyään, mut teille ahkerille tinypiccaajille tulee varmaan hien päivät! Mutjoo, ei tarvii ihmetellä jos selaatte vanhoja postauksia ja logoa pukkaa!

Nomutsiis joo, mulle on myös pari kertaa nakitettu se yksi kerro 7 asiaa itsestäsi ja nakita kivoja bloggaajia, mut mä nyt tälleen itsekkäänä bastardona jätän ton nakittamisvaiheen tekemättä (koska about jokainen on jo tagattu) ja kerron vain mielenkiintoisia fakta-asioita, joita ehkä joku saattaa tarvita vaikkapa YO-kokeessaan!

1. Oon tosi huono puhumaan ihmisten kanssa kahden kesken
Ryhmässä on ihan helppoa, mut jos joudun ihan kahden kesken puhumaan joillekin, niin oon ihan tyhmä awkward ja puhe kangertelee ja teen pakkoliikkeitä. Nauran kanssa tosi väkinäistä naurua ja panikoin suunnilleen.


2. En tajua ihmisiä, jotka ei seuraa uutisia
Siis emmäkään ihan kaikesta oo tietoinen, mut mua vähän hävettää sellaisten puolesta, jotka ei tiedä jotain isoja tapahtumia Suomessa tai maailmalla. Tiedän ihmisen, joka ei tiedä, mitä Bodomin murhat oli, ja tää vielä kertoi, ettei koskaan seuraa uutisia. Mä vaan mietin, miten suppeat puheenaiheet tällasilla ihmisillä voi olla.

ihq :D

3. Lapsuudenunelmiani: lääkärin työ ja täydellinen murha
Lääkäriksi halusin, koska halusin ronkkia sisäelimiä ja mua vaan sattui kiinnostamaan täydellinen murha, emt. Halusin muuten 5-vuotiaana rasvaimun jalkoihini, surullista. :DDD


4. En osaa viheltää, olen semisti uimataidoton ja olen ässävikainen (ennen olin myös ärrävikainen!)
Emmä heti huku jos veteen heitetään, mutta tosi hidasta käyntiä vedän. Ässävikainen taidan olla vieläkin, ainakin kavereiden mielestä, mut ärrävikaisuudesta pääsin eroon jo joskus ajat sitten. Olin itse asiassa mielestäni ihan hyvä ärrääjä mut ekaluokalla jouduin menee joidenkin matikantuntien ajaksi ärräopetukseen. Hävetti. :D


5. Aloitin opiskelemaan espanjaa!
Pitkäaikainen haaveeni, rakastan espanjaa nimittäin! Musta on kiva aina lörpöttää kaikkea tacoloco dios mio -paskaa vaikken tajua yhtään, joten nyt voin ehkä lörpöttää samanlaista sheebaa tajutenkin jotain!


6. Mun on pakko repiä juustoa niin, että koko leipä peittyy.
En voi vaan lärpsäyttää jotain siivua siihen leivän päälle toivoen, et näyttäis hyvältä. PAKKO repiä ja asetella sellainen kiva juustomosaiikki siihen!


7. Pelkään koiria, olen hulluna joulunodotukseen, omistan Dir en greyn Shinyan rumpukapulan ja luulin pienenä, että Ruotsi sijaitsi Venäjällä ja siellä oli Pallet Town, jossa 10-vuotiaat saa oikeasti oman Pokemonin.
En keksinyt mitään yhtä jännää niin siinäpä pari pientä ja tyhmää!

Jumantsumbe miten noita voi olla noin vaikea keksiä..!

PS Ohops olipas itserakasta ku pelkkää naamaa kaikki pikselit täällä!

PSS Je-bouuu yli 100 lukijaa! Meinasin jo aiemminkin sanoa, mut yhdessä vaihein se ylitti satasen ja sit meni takaisin ysiysiin niin olispa ollut noloa jos niin olisi käynyt juhlistaessani (nyt varmaan noi extraihmiset aattelee et hassu jekku ja eroaa lukijoista..), mut nyt on pyöristettynä 110 niin voin vähän fistpumpata täällä! 


16.9.2010

Bleiserit on rumia

Heledeijaa, ollut vähän desibelit alhaalla enkä mä nyttenkään mikään hannukarpo oo, mut tarinoinpa lyhyesti, että jakso vaihtuu tossa kahden viikon päästä ja mun pitäisi duunata tuhannen ja yhden yön/kurssin itsenäiset tehtävät ja ehkäpäkenties vaivautua opettelemaan svenskaa sen verta et läpi menisi! Onneksi ens kuulle on tiedossa mielekästä tekemistä ja ehkä pieni pilkahdus sosiaalista elämääkin! Nojaamut, lykkäänpä tohon pari kesäisen näköistä mut silti tässä kahden viikon sisään otetulla kuvalla!

HATTU Lang Dimension BLEISERI Ril's PAITALÖRÖ CRYX
 HOUSUT H&M KENGÄT VentiAnni

BLEISERI Ril's KAULUSPAITA Uniqlo KORU CRYX
 HAME TALLY WEiJL KENGÄT VentiAnni
No onpas samannäköistä! Mua turhauttaa ku oon pukenut yhden ihan kivan asun tässä pari kertaa päälleni siinä toivossa et saisin otettua kuvan, mut aina siihen tulee jotain! Muutenkin joku suuremman luokan vaatekriisi menossa, koska oon varmaan joka päivä tässä viime aikoina valinnut asun illalla huomiseksi, ja sitten aamulla vaihtanut sen koska ei vaan lähde! PLUS mulla on liikaa turhia vaatteita, vois pistää markkinoille niin saisi vähän tilaa ja ennenkaikkea kahisevaa! Niin ja eihän tässä ollut vielä kaikkea, koska ton mun vaateylijäämistön lisäksi multa puuttuu jotain ns. elementtejä vaatekaapistani, joten sellaisten hankkiminen helpottaisi näitä pinnallisia ongelmiani! Ehkä mä rukkaan jonkun postausasian tohon liittyen..

Oli mulla muuten päässä yksi toinenkin postausidea, mut se vaatii kollaasien tekoja joten oottakoot mokoma..! Itse asiassa, jos ihan totta puhutaan, niin mulla on koneella varmaan tuhat epämääräistä postauksentynkää, joita oon kirjoitellut joskus inspiraation feat. tylsyyden päivinä, mut ne on niin kusisia etten varmaan jaksa edes vaivautua. :D

4.9.2010

Ripsyköitä räpsyköitä

Joku ehkä muistaaki kun kerroin miten mun kaikki alaripset päätyivät epämääräisten käsiliikkeideni seurauksena Kampin vessan lattialle.. no, tilasin uudet tilalle! Ehkä joku viisas sielu jo päättelikin, et tilasin noi vasemmalla näkyvät Dolly Winkit, koska no, ne oli ainoat mitä löysin.. mut tykkään kyllä, noi on ihan megakokoiset niihin mun edellisiin verrattuna! Ehdin kylläkin jo kadottaa yhden tupsukan johonkin toiseen ulottuvuuteen mut onneksi noita riittää..! Mun ripset on näköjään kyllä tuomittu lopettamaan ylväs elämänsä jossain pölyisellä lattialla..
  
Ostin muuten mun ekat tekoripset joskus about vuosi sitten; ne oli jotkut Canmaken kopperomuoviripset, ja muistan miten mä kirosin peilin eessä et miten tällasia muka saa laitettua silmiin.. ja siinä vaihein kun opin laittamaan ne järkevän näköisesti, niin laitoin ne ns. väärinpäin silmiin! Juunou, ku ne ripset on aina paketissa silleen ku katsoisi jotain toista ihmistä, niin mä sit laitoin oikeaan silmään kuuluvat ripset vasempaan, niin mun sisänurkassa oli sit sellasia superpitkiä ripsiä ja ulkonurkassa ihan pätkiä! Cool story bro.

Mä kyllä nykyäänkin semisti vihaan tekoripsien laittoa, varsinkin jos ei vaan onnistu. Taisin viime viikolla liimailla neljät eri ripset silmääni ku kaikki meni huonosti ja näytti ulosteelta ja mitä viel! Eikä oo mitenkään harvinaista, et liimaan ylä- ja alaripseni kiinni ulkonurkasta, ja yläluomet silleen jänskästi kiinni sisänurkasta..

Mutta näin ripsiaiheesta innostuneena oon tällä viikolla käyttänyt kaikkia eri ripsiäni ja kuvauttanut niitä, ihan vaan huvin vuoksi! Joten here we go. Meen muuten taas osaksi Tinypicin voimalla, sanokaa jos lagsuttelee!

(Mun meikit ehti valahtaa ku pääsin kotiin..) Elikkäs ne mun vähä aikaa sitten tilaamat Diamond Lashit! Nää ~eggin tuottamat~ Gyaru Eyet on ihan kivat, mut jotenki noi on ihan tosi sellasia muovikoppuroita et kerran mulla rupes sattumaan noi silmän sisänurkassa nii piti vaihtaa toisiin.
Nää Dolly Eyet mä sain lahjana mukaan, enkä kyllä oiskaan maksanut noista itse. Enemmän tollaset pituudenluojat ja ihan kivat silmissä, mut sopii fitimmin sellaiseen kevyeen gyarumeikkiin imo.


Käytin näitä Eyemazingin numero kakkosia tosi pitkään, mut en löytänyt yhtään ehjää paria, joten jos ketään kiinnostaa, niin mun tekoripsitutoriaalissa on kuvia niistä. Mutsiis, tossa on kaksi kappaletta Eyemazingeja liimattu yhteen, ja onnistuin kyllä sössimään toisen noista niin tossa kuva vain yhdestä. Noi oli ihan kivoja, mut nykyään en ostaisi uudelleen. Kaksi tollaista päällekkäin on ihan tosi tönköt silmissä, tulee sellainen olo et ne painaa tonnin ja vois tippua hetkenä minä hyvänsä, joten en käytä yleensä. Ja fanfäkt; mulla on noi mun silmissä tossa blogger-profiilikuvassa. HOW EXCITING.
Nää ebay-ripset taas oli tosi hyvä ostos, sain sikahalvalla 10 paria tollasia näpsäkän näköisiä ja hypermukavantuntuisia ripsiä! Noissa on vaan se huono puoli, et noi saa omat ripset joten tosi helposti näkymään tuolta alta, emt mistä johtuu. Noi on myös aika tosi pitkät, jos pistän silmät tosi auki, niin noi ripsien kärjet koskettaa mun kulmia..! Ainiin mun meikit on valahtanut ja haalistunut tossakin kuvassa joten ignore please. :D

Huomasin muuten eilen, et Ichibankao on hankkinut uusia ripsiä valikoimiinsa. Ja just niitä mitä oon himoinnut, mut yritän hillitä itteni, koska mulla on ripsiä ihan tarpeeksi nyt kyllä.. noi seuraavat kuvat on pöllitty niiden sivuilta btw!

Mä janoan noita Angel Eyeseja ja Sweet Eyesejakin olis kiva kokeilla! Noi angelit näyttää ihan miekoilta tai aidanseipäiltä taimitäovatkaan.. Myös noi Glamorous Eyesit näyttää tosi kivoilta..

Noi Eyemazing ykköset näyttää aika näpsyköiltä kanssa! Hirvee drag queen -blogi tää ku kasaan kilon meikkiä naamaani ja ihastelen tekoripsiä.. :D

Muuuutta!! Joku aika sitten inisin, miten DUO-ripsiliima on sokean oravan suunnittelema ja puolet niistä liimoista lojuu mun lattialla koska joku alipaineasia puristaa sitä ihan liikaa ulos joka kerta, mut sanokaa mun sanoneen, toi DUPin ripsiliima on aika tosi grande! Toi oli itse asiassa mun eka ihan erillinen liima mitä ostin, ja tossa korkissa on kiinni sivellin, niin sitä löllöä saa lötkittyä ihan just haluamansa määrän (ripsiin, ei lattialle!). Oon aika varma et jossain vaiheessa mä en enää jaksa oottaa et mun DUO loppuis vaan pistän tota tilaukseen ja samaan syssyyn noita mun syljeneritystä kohdanneita ripsiä..


2.9.2010

Asu x 3 + kynnet

Okei nyt on käynyt niin et Flickr, Imageshack ja Photobucket ovat asettaneet jotain kansainvälisiä naamarajoja koska mun yritykset upata kuvia niihin epäonnistui täysin, ja tää Blogger taas ei anna laittaa 700 pikselin levyisiä kuvia sen laatusina ku ne ovat, joten täytyi tyytyä tohon Tinypiciin. Ja jos joku ei tienny niin Tinypic + blogi -reaktiosarjassa kuvat lataa yhtä nopeesti ku mä valkkaan vaatteeni eli.. HITAAAAASTIIII.

Joomuttatosiaan, mitään asiaa mulla ei ollut, niin lynkkaan vaan pari asukuvaa tähän! Tarkotus oli mennä aikajärkässä mut tää tämän päivän systemointi vangittiin kuviin aika tosi käkkyräisesti niin otetaan paskat pois alta!

Hattu oli mun nupissa väärinpäin varmaan puolet päivästä, mut ei ota pois sitä faktaa et ostin sen LDS:stä. Mekkoyläosa-asia on Liz Lisalta. Farkkushortsit sain äidiltä ja joudun pistää ton vetoketjuun hakaneulan ettei se aukeis..! Kengät on Bershkasta eivätkä oikein sovi asuun vääränvärisyytensä vuoksi mut en löytänyt niitä kenkiä jotka halusin jalkojani suojelemaan niin saivat mennä. Näytän tossa muuten ihan siltä puumanaiselta joka yritti viedä RJ Bergerin neitsyyden siinä Hard Times of RJ Bergerissä... :D

Eilisen asu, yritin olla pitkästä aikaa ilman hattua! Ja ignoraten sen, et näytän ihan naispuoliselta steroidi-Skeletorilta tossa ekassa kuvassa, voisin kertoa, et kaulakarvajuttu on saatu Katilta, ylivalottuneisuudessa kadonnut helmikaulakoru Bijou Birgittestä, valkoinen lörö Aqua Lipistä, liiviasia jostain satunnaisliikkeestä, paituliasia H&M:ltä, suojapökät kans ja kengät on eBaysta. Käytiin muuten koulun kaa golfaamassa, en onnekseni ottanut mailapoikaani ja hienointa pikeepaitaani mukaan ku tuli sellainen ripulimyräkkä et huhhelhuh.
Jaaaa sit toissapäivältä muistelisin ma! Tossa Zaran bleiserissä on edelleen pieni reikä selässä ku en oo jaksanut korjata sitä, mut en jaksa välittääkään.. jotein kaivoin sen esille ja niin pois päin! Lang Dimensionin hattu on mun ykköslove tällä hetkellä, tosin se on ihan saatanallisen iso. Toi menee ihan kivasti ton peruukin kaa, puristaa hieman, mut sit ilman peruukkia suunnilleen pyörii päässä.. pitää kai tehdä jotkut jättihiusmetallitupeeraukset niin ei kolise! Dazzlin'in rusettipaita on aika tosisöpö ilmestys, mut tosi lyhyt niin toi on tuomittu fuusioitumaan asuksi korkeavyötäröisten asioiden kaa. Ja aika vuortenhuippujahan noi Zarasta ostetut shortsit siintääkin! Noista kengistä en keksi mitään hienoa tarinaa tähän, enkä edes muista sen kaupan nimeä mitkä vastaanottivat setelinippuni.

Ainiiiin onhan mulla yksi kuva joka ei millään tavalla yhdisty noiden edellisten kuvien värimaailmaan tai mitään, mut menkööt nyt; lakkasin nimittäin kynteni tossa öö varmaan viikko sitten!

Mjoooo, piti kaikin keinoin välttää kokeisiin lukemista plus mun vasemman peukalon kynsi lohkesi TAAS SAMASTA KOHTAA MISTÄ AINA, niin pakko oli tehtailla jotain päälle suojaksi tai jotain! Vasemmassa kädessä on sama kuvio mut silleen toisinpäin, peukalo on violetti-keltainen jne. Noi pallot on tosi epätasaisia ja aika epäesteettiset noi on muutenkin niin haluaisin pyyhkiä ne menemään, mut en löydä mun kynsilakanpoistoainetta mistään.. En oo kyllä mitään hirveitä kynsilakkaihmisiä, niitä on ihan kiva tehdä mut sit ne ei koskaan sovi mihinkään asuun niin rasittaa vain!