17.11.2010

Kuukokoontuminen 2010

Tein muuten näin alkuun lupauksen itelleni; tällaisissa ihmisiä tursuavissa asioissa pidän kameraa kaulassa ettei tapahdu sitä mitä aina, eli en jaksa kaivaa sitä laukun pohjalta ja mulla on pari tärähtänyttä lärvikuvaa koko jutun jäljiltä... :D 

Mutjuu, Tsukicon oli ja meni, ja on vähän sellanen olo et miettiessä harmittaa et se on jo ohi! Mut muistot jää yms, kuulostan tätä menoa peruslissun galtsupäivikseltä mut totuus on totta! 

Lauantaina siis heräsin ja olo ei ollutkaan yhtään sellainen "TODAAYYYY"-innostunut vaan ihan hirvee darraspurguinen.. mulla oli ihan jumalaton päänsärky ja vedetkään ei pysynyt mahassa niin päätin sit tehdä vaan pohjameikin hotellilla ja lähdin sitten Glorialle päin. Oli itse asiassa aika kammottavaa tavata kaikki tutut silleen, tuli sellanen olo et joku oikeesti luulee et oon menossa sen näkösenä Tsukiin.. mut onneksi oli muitakin nakunaamoja! 

Harjoiteltiin bäkkärin puolella muotinäytöstä varten, aluksi oli kauheaa häsläystä hien virratessa, mut kyl se siitä sitten lähti! Mulla oli mietittynä ihan erillinen asu lauantaille, mut sit tykkäsin mun toisesta näytösasusta niin paljon et laitoin sen päälle..! 

Harjoittelun jälkeen Fuji TV teki haastatteluja gyaruista ja mä olin siinä Mian kaa! Musta tuntuu et pälpätin vähän liian paljon ja ihan tyhmiä plus en tykännyt mun meikeistä joista ne sitten otti lähikuvaa (pisimmät 10 sekuntia ikinä!!), toivottavasti se mun meikkishotti ei päädy telkkariin! Haastattelija kyseli kaikkea perushuttuu, milloin tutustui tyyliin, mistä ostetut vaatteet (heilutin muuten mun käsii yhdessä kohtaa nii mun hattu lensi jonnekin kanankuuseen.. NOLOTTI) yms yms! Meidän piti kanssa testata gyarutietoutta mm. tunnistamalla Tsubasa, etsimällä virhe Shibuya-kuvasta (109 oli 190), tunnistaa jotain tyylejä yy äm äs! Täytettiin kanssa jotkut lippulappuset joissa yhdessä kohtaa oli kysymys "Kuulutko gyaru-klubiin". XD

Tosiaan mun kuvamateriaali on vähän heikonlaista niin tässä on about tuhat pukkarikuvaa!


 Mun Lidl-kassit oli gyaruimmat!1


 Saara!
 Mia! plus naamasensurointia :D
 Hiusoperaatiot käynnissä!

Päivän lärvi! Mua ärsyttää toi mun meikki nyt ku se näyttää niin kakkakeskeneräiseltä ku en jaksanut pistää loppuja alaripsiä ja toi kajaaliki näyttää iha töksähtäneesti loppuneelta tohon keskelle silmää. 8<

Videon pöllin Mialta! Mun ekasta asusta ei oo tällä hetkellä mitään materiaalia missään, harmi sinällään koska musta tuntuu et ne posetukset meni ekassa paremmin.. tossa näytän lähinnä siltä et yrittäisin tanssia tai jotain. XD PLUS tajusin vasta jälkeenpäin että olin unohtanut ekan asun kenkien sisällä olleet sukat jalkaan!! Naamapalmuilin iäisyyden, tosin onneksi kukaan ei tuntunut tajuavan sitä eikä se tossa videollakaan näyttänyt niin out of place.

Voin sanoa et alussa oli ihan hirveetä jännitystä ja pelotti et hattu tippuu tai trippaan tai jotain, mut oli ihanaa tuolla! Valot kyllä oli niin kirkkaat et pelotti, mut oli kunnon superstar-olo haha! Toi kyllä kesti vaan puolet suunnitellusta ajasta, mut toivon et tulis vaikka ensi vuonnakin tuollainen näytös ja että pääsisi osaksi sitä!

Mentiin jonkun ajan päästä ulkkarigyarujen kanssa D'Wokiin syömään, olin joskus päivällä ihan innoissani ja näytöksen mentyä ohi iloitsin et pääsee olemaan sika ja mättämään ku söin vaan neljä kananugettia sinä päivänä, mut eikös se hiton kuvausryhmä tullut sinnekin ja piti olla kauhean sivistynyt jne..! Kaiken lisäksi en jaksanut syödä mun mega-ateriaa melkein yhtään hah! Mut kivaa oli kuitenkin!

Kuulin et kympiltä se kuvausryhmä tulisi kuvamaan vapaaehtoisia Kamppiin ja olin varma etten menis, mut en saanutkaan unta niin päätin laittautua ja rynniä sinnekin.. kierrettiin ympäri paikkoja vaikka mikään ei ollut auki (hyvä kuva Suomesta ku kadut tyhjillään). Otettiin kuitenkin kuvia yhdessä vaihein!

Pinjan blogista pölläsin!

Päivän asuun kuului One*Spon hattu, Katilta saatu karvareuhka sekä Aqua Lipin onepiece ja vyö! Niin plus VentiAnnin kengät! Takki on Albumilta.
~ET Phone Home~
Kertooko jotain et tää on mielestäni viikonlopun onnistunein kuva..

Tuon kuvailun jälkeen tultiin Glorialle ja ehdittiin sopivasti aloittamaan paneelikeskustelu! Toivottavasti siitäkin tulee joskus jotain videomateriaalia ilmoille, tykkäsin ite olla siellä tosi paljon ja olisin voinut paapattaa toisenkin tunnin! Toivottavasti paikallaolijat sai mun puheesta selvää hehe! 

Sunnuntaipäivä katosi jotenkin kokonaan kun piti juoksennella paikasta toiseen ja syödäkin välillä.. paneelissa mun maha piti itestään omaa paneeliaan! Yumachin ja Ainan keikka tuli kuitenkin siinä, ja mentiin aluksi parvelle mut sit sieltä piti tulla pois Yuman ja Ainan toiveesta.. aka piti näyttää siltä et yleisöö ois enemmän. XD En oottanut oikein mitään keikalta mut playback vähän ärsytti! Enemmän harmitti kylläkin se et mun kaksi lempibiisiä, Kakusei ja Shibuya nation -Gachimuchi mix- oli blendattu epämääräisesti yhteen. Nojoo, keikan jälkeen kuvausryhmä kuvasi meitä kun saatiin sanoa malleille mitä nyt huvittikin ja otettiin yhteiskuvia jne~! En oo mikään suuri fani (paitsi et rakastan tota Ainan maturempaa tyyliä!) mut oli ihan tosi mukavaa ja arvostin tota mahdollisuutta! Olisin halunnut jäädä sanomaan kaikille kunnolla heipat mut piti ton kuvausjutun jälkeen juosta suoraan junaan (Glorialta Kamppiin ilman kenkiä sateisella asvaltilla...). 

Summat summarumina, ehkäpä paras viikonloppu ikinä ja inhotti palata arkeen! Olo oli kuin kotona ku istuin siellä pukkarissa inisemässä semi-irronneista ripsistäni ja kaikki nyökyttelivät myötätuntoisena! Kauhea ikävä kaikkia ja harmi ku en ottanut enempää kuvia! Lopuksi vielä Katrinin (miss you~!) blogista pöllitty agepoyo-video!
12.11.2010

Aina tanakan tytön seikkailut

PIKAPÄIVITYS! Mun alkuperäinen idea oli vain mainita, et oon tosiaan huomenna Tsukiconissa siinä muotinäytöksessä, ja sit oon kans sunnuntaina puhumassa gyarupaneelissa joten tulkaapa niitä tsiigailemaan! 

Ja sit tosiaan, kierreltiin tossa äsken porukalla ties missä ja tavattiin Yumachi ja Aina! Päästiin ottamaan porukkayhteiskuvaa, en kyllä tiedä et tuleeko se johonki men's eggiin tms, mut oli kiva nähdä ne! En oo mikään niiden superfani (ja oon ehkä ainoo joka tykkää enemmän niiden musasta ku.. no muusta!) nii ei mitään hyperventilointikohtauksii tullut mut sanoin vaan et ootan innolla huomista jne! 

Ja sittt asukuvaa pitkästä aikaa! PLUS pari ostosta tossa päällä lyllimässä:

HATTU eBay NEULEASIA Cecil McBee SUOJAPÖKÄT HooätÄm KENGÄT eBay HUIVI emt
Tosiaan, jos joku ei tienny nii oon suuri armeija-asujen (varsinki hattujen) fani, joten hieman sylkeä eritellen ostin ton venäläisen merivoimien aliupseerin lakin! Tossa tuli mukana myös kommarihely tohon eteen ja niin paljon ku mä tykkäänki siitä (kommunismi on mielenkiintoista imo, en kyl oo kommari :D) nii ehkä se ois ollu vähän liian provosoivaa.. plus toi hely on isompi! 
Voin sanoo et aika paljon kommenttii irtos Helsingin kansalta.. joku pappa tuli kehumaan tiedoillaan ja sit puhuttiin varmaan vartti politiikasta, sit sellasta perusläppää mut sit oli kyllä kans joku vissiin jopa venäläinen sotapoika joka katto ihan hämmentyneenä mua.. 

Kusenkeltaista peruukkia oon kans halunnut, tosin sellanen keltanenkeltanen ois tosikiva mut tykkään tostakin! Varsinkin huulipunan kaa!

PS toi paise mun naamassa ei oo mikään.. paise, emt peilirähmää tai sit randomlagausta ku tulin just sateesta hah!

Mut joo, nyt meen ostamaan safkaa, halusin vaan jonku tilannepäivityksen (plus tietty ofkoors brassailla tosta YumachiAinajutskasta öhö höö röh röh)  tehdä! Nähdään huomenna jne!

8.11.2010

GETTING WIGGY WITH IT ja vähä muutaki

Rasittaa tän blogin päivittämättömyys, ei sillä ettenkö haluis, mut mua ahistaa vähän liikaa Tsukikakkapieruahdistuscon ja no vähän tää pimeys ja kylmyyskin! Sen voin kyllä taata, et ton höskäilyn jälkeen palaan perinteiselle kauhean möykän raiteilleni! Mulla on lista täynnä ideoita jotka ei tosin oo niin suuria et ne olis tässä mainitsemisen arvoisia mut kerroinpa silti asiasta!

Mutmut nyt tulin kuitenkin vähän päivystelemään, vaikka mitään asukuvia ei ookaan. Jotain ostoksia voin sen sijaan presentoida! 

Uudet piilarit gagareissun aikana hajonneiden king size greyden tilalle! Tykkäsin niistä harmaista ihan mielettömästi ja harkitsin ostavani samanlaiset mut jotenki se ois ollu vähän liian tylsää niin menin ja hutkautin tollaset överösiniset tilalle! Ihan kivat, vaikka ne harmaat on kyllä jänskämmät!

Harkitsin myös kokeilevani jompaakumpaa noista Gossip-sarjan piilareista, mut en viittinyt riskeerata ku aina tollaset kokeilut on ihan kakantynkiä vaan. Oon kyllä haaveillut tollasista realistisemman näköisistä harmaista tai sinisistä piilareista!

Jaaaa sit meikkejä! Musta tuntuu, et mun Täydellisen Eyelinerin Metsästys on saanut päätöksensä, vihdoinkin! Kysyin Katrinilta, et mitä eyelineria se käyttää ku sillä näytti pysyvän kaikki niin täydellisesti ja mainitsi sitten tuon Majolica Majorcan Perfect Automatic Linerin. No, ostin, kokeilin ja vallan tunteet tuli pintaan ku oli niin jämäkkää tavaraa! Tai no, tossa tarvitaan pienenlaista puuhapeteyttä ku tohon saa lisää väriä vääntämällä alhaalta, ja se väripussiasia piti ite rikkoa auki ja öö.. no en osannut ja vähän levisi reisille. :D Mut ei se mitään, koska tossa saa superohutta viivaa ja paksuntaminen on helppoa kuin heinänteko (ellei jopa helpompaa, koska allekirjoittanut ei oo ihan varma heinän tekoprosessista)!

Toi ripsari taas oli lahja Heidiltä ku se ei sillä mitään tehnyt, ja mä taas kaipasin jotain uutta kökkökakkaisen We Care Icon -ripsarini tilalle! Hirveetä hifistelyä tollanen ~superpidentävä uudistajaseerumi~-pää ja normiripsaripää, mut jäljestä tykkään kyllä, ei siinä mitiä!

Jaaaaaa no ostautinpas itelleni uuden peruukin! Tällaista vastuutonta kulutuskäyttäytymistä en voi selitellä millään muulla kuin himollani hopeisenharmaaseen peruukkiin! Toi on mukavan kepeä ja sellainen.. bouncy, mut toi kiiltää vähän turhan paljon välistä et sitä pitäis vielä fiksailla. Plus toi on keskijakauksellinen, mikä ei näemmä toimi kovin hyvin tollasissa halpisperuukeissa, ku se muoviläpyskä pilkottelee hieman jos en oo asetellut tota tukkaa jotenkin tosi epäergonomisesti.. joten hattulinjalla mennään ton peruukin kanssa.

Toi sininen hattu ei muuten ole uusi, toi on muisto lapsuudesta kun oltiin mun veljen kanssa ihan sotahulluja ja veli hankki itelleen ton hatun ja no.. nyt mä löysin sen taas!

Ottaisko käyttöön laiska entry -tagin, se tosin dominoisi tota tagilistaa varmaan suurella voimalla..!