29.1.2011

HURTS + seikkailu

Hiiohoi kaikille! Tuli näemmä pientä taukoo pidettyä ja jos joku kaipaa jotain eksplöneissönii niin voin kertoo et mun elämässä ei oo tapahtunut MITÄÄN, siis oikeasti mitään. Joululomalla taisin käydä kaksi kertaa ulkona ja molemmat oli vaa reissuja kauppaan. :D Ja siihen addatakseni voin sanoo et nyt koulussakin mun perusmeikit on niinkin mielenkiintoisen näköisiä kuin

..tuossa! Ja sgögön lärvin johdosta ei huvita pukeutuakaan kunnolla joten öh röh tajuutte kyl. (Ps cool eye circles bro, aika paskoilla unilla oon mennyt täs) 

On mulla tosin tää yksi asukuva joltain mystiseltä tammikuun päivältä! Jotain anatomian lakeja rikkoo toi mun postuuri mut eipä mitiä! Hatun riipaisin One*Sposta, neuleasia on Aqua Lipistä, mekko kans, itse asiassa vyökin. Käytän koulupäivinä aina seksuaalisia liukaste-este-Kuomiani joten en koe tarvetta esitellä niitä erikseen. Tosiaan meidän koulussa ei saa pitää kenkiä luokissa joten en viitsi pistää mitään prameaa jalkoihin jotain kymmenen minuutin metsäpolkukävelyä varten. Ei muute oo mitää hipsterprameilua noi pikselöinnit vaan järkyttävän ruma sotku jonka päätin ihan esteettisistä syistä piilottaa.

Mutmut! Hurts keikkaili Suomessa tossa keskiviikkona joten häippäsin Iikun ja Marrun kaa tiistaina pääkaupunkia kohden. Kuljeskeltiin Iikun kaa bussilla jo aamusta ku Marru meni junalla ja mentiin sit aina niin tyylikkäästi Kampin vessaan meikkaamaan. :D Joku tyyppi tais salakuvata meitä joten ei varmaa iha huonosti maalailtu. Tähän tulee muuten sikana kännykuvia joten turha oottaa mitään hoodeekuvapommitusta. Tekstiä sen sijaan tulee iha sikana, lähinnä vaan siksi et haluun purkaa tän ees osittain johonkin koska mulle ei koskaan tapahdu mitään tällasta eheh heh.

Siinäpä studiotasoinen asukuva! Hatukkeen kaivoin eBaysta, bleiseri on Ril'sin, mekko Aqua Lipiltä ja bootsiasiat eBayn suloja. Ihanaa oli muuten kävellä noilla ja rullata matkalaukkua ku oli välistä sellaista parin sentin loskapaskakerrosta tossa tien päällä kivasti vitutusta kasvattamassa. 

Vedettii jotain safkaa siinä lättyyn ja käytiin illemmalla Amarillossa yksillä ku Iikulla oli joku S-ryhmän lahjakortti ja se suostu tarjoomaan. Relailtiin siinä sitten ja bongattiin ihmisiä jotka näyttää meidän koulun opettajilta. 


Pakollista kameraprostituutiota Iikun kaa! 

Njoaa sitten koittikin uusi aamu ja suunnattiin vähäsen shoppade shoppade! Mulla oli tosiaan jonkinlaista säästöasiaa olevinaan menossa mut no kyllä te varmaan tiiätte ku on alet + naiset niin summa on aina negatiivinen. :D 
Monkista tarttui tollanen mukaan! Jännittävää sinällään, et ku menin sovittaa tota niin olin ihan varma et turhaan sovitan koska nään jo nyt etten pidä tästä tarpeeks, mut taisi hieman rakkaus levitä päähän ku näin ton ylläni. Oli oikein jees, sitäpaitsi mä en omista minkäänmuotoista mustaa mekkoa joten tollanen ratkaisu kyl tyydyttää sen tarpeen ainakin toistaiseksi. Pitää tosin kääriä tota aina jonkun kolmen napin verran ylös ku on vähän turhan soveliaan mittainen muuten!Sen päiväkkeen asuvalinta oli ton kaltainen! Hattua One*Sposta, karvaturikkaa Katilta lahjaksi, kauluspaitaa jostain unohdetusta liikkeestä, liivikettä kanssa jostain randompaikasta, housuasiaa Hömpältä ja kengät Gal Starista! 

Ostoketta taas kerran! Toi on vähän armottomassa kunnossa tossa kuvassa koska toi oli mun päällä about tuhat tuntia (joista kerron alempana sitte) enkä oo ehtinyt pestä saatikka sitten silittää tota. Nomutta, H&M:stä kelpo löytö oli! Sanoin kyllä Iikulle että yläosia en osta, ihan tarpeeksi löytyy multa mokomia mut oon etsinyt yli yhdeksäntuhatta vuotta tollasta lämpimänbeigeä bleiseriä joten en kyllä jätä rekkiin jos näen alessa. Ostin kanssa Zarasta korkeavyötäröisen mustan hameen mut en näe tarvetta ottaa siitä kuvaa koska en saisi siitä sellaista kuvaa missä se ei näyttäisi mustalta mökkelöltä. Mjoo.
Käytiin sitten kaatamassa muonaa naamariin ja suunnattiin kotio vaihtamaan vaatteita ja yleisesti fiilaroimaan Hurtsia, kunnes häivyttiin takaisin Kamppiin. Ovet The Circukseen aukes kasilta joten mentiin puoli tuntia ennen seisomaan siihen, saatiin ihan jepsat paikat! Päädyttiin neljännelle riville nimittäin! 

Odottelu oli kauheeta mut lämppäribändi TV/OFF tms ihan jeesokei. Mut SIIIITTEN tuli Hurts ja taisi hieman sisäinen 14-vuotiaani herätä. Adam oli perussöpöujo niinku aina ja Theo taas ihan laittoman järjetön flirtti argh! :D En muista settilistaa kunnolla joten tää järjestys on todennäköisesti kohtuullisen peräsuolesta mut samat biisit soittivat kuiteski! 1. Unspoken 2. Silver Lining 3. Wonderful Life 4. Happiness (!! yks mun lemppareista, olin niin iloinen koska en tienny yhtää et mitä biisejä ne soittaa ja olin aika varma ettei ne soittais tätä) 5. Blood, Tears & Gold 6. Evelyn 7. Sunday 8. Verona (tässä niiden taustalaulaja miestenorityyppi veti NIIN hyvin, ihan järjetöntä!) 9. Devotion 10. Confide In Me (Ennen tätä Theo piti MC:n ja mulle tuli joku naikkonen enkuksi tönimään ja selittämään etten välittäis jos se kuolis. Luulin et se tyylii pyörtyy tms (vaikka lol kuka pyörtyy Hurtsin keikalla vaikka ne nyt ulkoisesti niin kuumia ovatkin) ja kysyin et mihin se haluaa mennä. Tää nainen sit sano et mun eteen, siinä vaiheen olin et bitchhh the fuck ja pyörittelin silmiäni. Tää sit jatkaa et joo on varmaan epäreilun oloista mut sen on pakko päästä eteen. Kysyin et miks, ja vastauksena kuulu et koska se rakastaa Hurtsia niin paljon. Siinä vaiheen aattelin vaa ignorata sen mut se rupes kyselee et haluunko mä tapella (AHAHAH AHHAHA). En jaksanu sitä urputusta nii huusin sen korvaan et jospa ei tapeltais vaa pidettäis vaa hauskaa mut se oli vaan että MITÄHH. Hurts alotti biisin joten käänsin pääni lavalle ja ignorasin mokoman noita-akan ja se sit siirty repimään Iikkua lantiosta mut ei onneksi tainnut onnistua eturiviyrityksissään. :D) 11. Stay 12. Illuminated 13. Better Than Love

Keikka loppu LIIAN NOPEASTI, helvetti mitä kiusoittelua ku ooteltiin varmaan tuhat tuntia ja toi keikka tuntu ehkä vartilta. Theo myös heitteli perinteisesti ruusuja yleisöön ja vaikkei napattukaan yhtään suoraan niin huomasin yhden tallotun raukan lattialla ja Iikku noukki sen. Oli siinä pari tallottua terälehteäkin niin otettiin yksi ja laitettiin se kiinni siihen varteen. :D Mut hei *~Theo on koskettanu sitä!!1~* (in b4 indirect __) 

Ainoa kuva keikasta.. Iikku otti ton kännykällään ja toi itse asiassa näyttää siltä et oltais ollu hirveen kaukana mut toi kuva vääristää tosi paljon. Vaikka oonkin yleensä sitä mieltä et keikoilla on kivempi vaan olla kuin ottaa kuvia niin tuolla ois jopa saanutkin hyviä kuvia ja pienesti rupes harmittamaan et jätin kameran kotio ku näin muiden järkkärisydeemit. :D 

Oltiin lähdössä kotiin mut jotkut tyypit jakoivat ilmainen sisäänpääsy + drinkki -lipukkeita The Tigeriin ja lähdettiin jatkamaan yksille ilmaisille sitten. Päris sen verran muksasti et jäätiin Iikun kaa rimpsailee ku Marru suuntas soovaamaan. 

Tossa on varmaan ainoa asukuvan kaltainen viritys illalta. Kengät olivat ne bootsit ku eivät näy tossa! Kannettiin tota ris..RUUSUA koko ajan käsissämme ja näin jälkeenpäin ajateltuna näytettiin varmaan aika surkeilta. :D Nojoo, meillä oli Iikun kaa tarkoitus mennä jollain bussilla mut haluttiin bailamostella pidempäänkin niin päätettiin mennä vikalla junalla mikä lähtee. Suunnattiin sit jonkin ajan kuluttua asemalle ja näytössä vielä näyttivät sen vikan junan et kohta olis lähdössä MUTTA VR aka Vitun Röllit kusi kyllä ihan päin lärvikkää ja siellä se juna seisoi tyhjänä eikä aikataulujakaan enää näytetty että nii! Vähän naurettiin että nyt kävi näin ja epätoivoisen haapuilun jälkeen päätettiin suosiolla ottaa taksi. Paitsi et rahaa ei ollutkaan. :D Käveltii sit Kamppiin miettimään suunnitelmia kotiinpaluun suhteen mut lähibussiterminaali suljettiinkin ja jouduttiin pihalle. Ei tajuttu tässä vaiheen vielä kaukoterminaalin olemassaoloo (oikeesti, oon istunu siellä varmaa kymmenesosan elämästäni enkä tajunnu sitä) joten päätettiin mennä takaisin Tigeriin ku siellä pysty sentää olee neljään asti.

Minä & risuRUUSU forever <3

Istuttiin siellä sohvilla lepuuttamassa täyskuolleita jalkojamme ja pohdittiin että pitääkö tässä nyt ruveta pummimaan et päästään kotiin. No ei kyl tehty mitään muuta ku istuttiin ja hiveltiin ruusurisuamme kunnes yks tyyppi rupes puhuu Iikulle. Tää ihminen, Jaakko nimeltään, oli jossain opiskelijabileissä mitkä siellä oli ja oli jonkun kaverinsa kanssa funtsinut että eivät koskaan pysty puhumaan naisille tai jotain vastaavaa. Se kaveri oli sitten sanonut että nyt puhutaan joillekin ja Jaakko sit käänty puhumaan meille, tai no Iikulle oikeestaan. Nää kaks sitten pääty tanssimaan yms yms perussettiä kunnes Iikku tuli takas mun luo ja istuttiin siinä taas pohtien että mitäs tehdään. Tajuttiin että kello lähestyy neljää et tää paikka suljetaan ja kierrettiin ristiin rastiin etsimässä ratkaisua ongelmaamme. Törmättiin taas tähän Jaakkoon ja ja kysyttiin siltä et mitä pitäis tehdä. Jaakko ehdotti et mennään sen kämpille mut se asuu jossain Sörnäisissä ja sinne kävelee puoli tuntia eikä kauheasti inspannut kävellä randomihmisten kotiin niin kylmässä (ei se kyllä miltään raiskarilta näyttänyt et tää puoli ei huolettanut :D).
Datailin siinä kännykällä aikatauluja ja aukioloaikoja kunnes hiffasin että röh röh sentään kaukobussiterminaali!!1 Suunnattiin sitten kolmistaan sinne istumaan. Meidän piti itse asiassa potkia Jaakko pois tässä vaiheen koska se epäaitona helsinkiläisenä tiesi kaikesta yhtä vähän kuin me, joten aikalailla umpilisäkkeen rooli oli hänellä meille. Mut jostain syystä se sitten jäi hengaamaan vaikka oli itsekin lähdössä. Istuttiin siellä terminaalissa ties kuin pitkään ja tässä vaiheen paikalle saapui Ron Weasleyn näköinen tyyppi jota kutsun jatkossakin Ron Weasleyksi. Jaakko kyseli siltä et mitä se on vetänyt koska.. no siitä kyllä huoku aika överistikin sellainen jotain vetäneen aura. :D Tajuttiin et seki oli ollu Tigerissa ja ku sanottiin siitä nii tää oli vaan että "AI OLIN VAI?!". Että niin. No siinä Kampin aukeemista venaillen kerrottiin jotain randomselitystä mm. Pitäjän- ja Petäjänmäen erosta, hiv-kolasta (Jaakko veti penkillä istunutta kolaa ja tarjos Ronillekin ja pohdittiin et mitä narkolepsiaa ja hiviä tosta nyt tarttu) ja hiuselämäntarinasta (BREAKING NEWS: MINULLA ON PERUUKKI).Vartijat tuli häätää Ronin jossain vaihein ku hän on näemmä vähän erilainen..

Kamppi aukes ja mentiin lähibussiterminaaliin odottelemaan kotiopäin lähteviä bussikkeita. Ron Weasleykin liittyi jossain vaihein seuraan ja jotenkin meillä oli niin hauskaa ku hakattiin toisiamme jollain Jaakon baarista noukkimalla kumimiekalla et vähän viivyteltiin lähtöä. Ronkin häädettiin taas ja kuultiin vähän legendaa johon liittyi se, rahaa ja viinaa ja jossain vaihein myös aseita ohimoilla. Perinteinen. Mut Ron oli iha hauska tyyppi. :D

Vaihettii hattui Jaakon kaa! 

Kello oli jo sen verran että ajateltiin purrutella metrolla steissille ja siitä kotiin mut siinä vaihein ku saavuttiin siihen mistä ne metrot lähteekään (kolmistaan) niin vastakkaiseen suuntaan menevä juna saapui just ja extempore ilmaan heitettiin kysymys "Entä jos lähettäiski tolla johonkin?" ja näin tehtiin. Noh oltii sentää ostettu kolmen vuorokauden liput nii paree vaa laittaa lappu sauhuumaan! Päädyttiin Myllynmäkeen muistaakseni ja Jaakko yritti sitä kikkaa ettei poistuta päätepysäkiltä et voi istuu myös sen pimeen kohdan ajan metrossa mut ei ihan onnistunu ku joku elämäänsä kyllästyny ääni hääti sen helvettiin siitä. :B Lähettii sit takasinpäin, tällä kertaa tosin Sörnäisiin ku Jaakko haki itellensä kaljaa. Tässä vaiheen en tiiä kuulostaako tää juttu koko ajan vaan huonommalta vai paskemmalta mut oikeastaan en jaksa ees välittää.

HERP DERP. Meillä kulki tosiaan toi ruusu koko ajan kädessä ja vasta tätä kuvaa katsoessani iski silmille karu totuus et kylläpä näyttää aivan saatanan typerältä pidellä tollasta nuutunutta risua kädessä.

Huomatkaa kellonaika, herättiin joskus puol ysiltä sillon aamulla joten alettiin lähestyä vähän turhankin pitkiä valvomisaikoja.. läppä oli väsynyttä ja mieli turta. Välillä mä mietin et onko toi Jaakko ees olemassa tai oonko MÄ ees olemassa. Piilaritki oli kunnon kuivuneet käntyt naamassa et fuck yeah vaan siihenkin suuntaan.

Taidettiin käydä Kampissa hakemassa automaatista jotain evästä ku ei oltu syöty varmaan 12 tuntiin mut eipä se olotila suuntaan taikka toiseen muuttunut joten palailtiin Jaakon kämpälle jossa Iikku veti pikatorkut ja mä datailin.

Jaakolla oli siisti nyymimaski kotona!

Mietittiin siinä yleisesti kaikkea kuten sitä et miten hieno yö tuli vietettyä ja et oli oikein siistiä seikkailla. :D Kello koitti jo sen verran et Jaakon piti lähtee kouluun ja mulla ja Iikulla kävi mielessä et vois läpällä mennä mukaan niin mentiin kuiteski takas kotio. Kaupunkiin oli tarkoitus lähteä jossain vaiheen mut vedettiin pikatorkut sohvalla ja korjailin kans mun naamassa muhinutta kosmetiikkamaskia. Loppujen lopuks mulla oli samat meikit naamalla joku 36 tuntia, vähän pukluttaa ajatella. :D Kampissa taidettiin vaan istua ja lähdettiin sit Iikun kaa bussilla ku Marru otti taas junan. Yritettiin kirjottaa tätä kaikkea käsin ylös mun luonnosvihkoasiaan mut nukahdettiin molemmat ennenku päästiin ees mihinkään jännittävään kohtaan. 

Tällee tealdeer että oli aikalailla erittäin hauska toi yö ja harmitti lähteä takas tänne metsän keskelle. Pitäis useemmin reissata etelään tekee tollasta randomsheissea.Koska SHIT WAS SO CASH.

PS PS PS

Tässä syy miksi Duo on niin maailman perseintä ripsiliimaa. Ihan tosi hei, joku täyshabaton riisikeppikin on liian hulk puristelee tosta soveliasta määrää liimaa.

Nyt kyllä syntyi aika jäätävää settiä mut sormet sauhus ja sainpahan tänki pois alta, epämääräisyyksiä ja aivopieruja en jaksanu poistaa tosin eipä sellaisten poiston jälkeen tohon olis paljoa mitään jäänytkään etjoo.