23.7.2011

Long time no ocean ja silleen

Hmm oon näemmä rikkonut 300:n lukijan rajapyykin! Madness, Sparta, eroa ei juurikaan ole! Eimut, oon nää viime ajat käyttänyt kämppä/muuttojutuista stressailuun mutta nyt kun se ei taida olla enää ongelma, voinkin keskittyä näihin elämän oleellisiin asioihin, kuten esimerkiksi pärstäni esittelemiseen täällä.

Eli öö.. mitä oon puuhaillut? Rehellisesti sanoen en mitään! Paitsi no, kaikkea mistä ei ole kuvia ja mikä olisi muutenkin niin tylsää ettei siitä voisi laittaa tänne fototodistetta ja kertoa asiasta jotenkin romantisoidusti. :D Mutjuu, on mulla muutama kuva jussista ja jotain muutakin pikkuturinointia ehkä olemassa jollain tavalla:

Eli jussi pussi puita nussi, juhannusta vietin siellä samassa luukussa mistä viime merkinnässäkin kerroin. Armaaseen porukkaamme liittyi myös Tiina ja Toni!

Illan aloitusjytkypauke! Tai no.. ei edes aloitus mut sellainen official start -skumppa, sanotaanko näin! En kyl oikein tykännyt, oon aika huono juomaan skumppaa.

Heikki ja Toni obviously jonku touch app -pornopelin kimpussa.

+Alex!
+Niklas!

Ensi kevään hittiasuste.
Viivi ja lämpöisä liha.

Loppuillasta pelailtiin juomakorttipeliä mitä olin askarrellutpaskarrellut. Jotkut kyselikin sitä jo, niin sanon tässäkin et laitan varmaankin sen pelin zippinä tänne ku oon saanut sen valmiiksi (me pelattiin sitä keskeneräisenä). En kyl lupaa et se valmistumisaika tulis olemaan tässä lähiaikoina. :D


Hyvä Toni, mahtava lasivalinta. :D

Illan viralliset tukkajumalat!

Overall juhannus oli hauskin ikinä, uitiin sikakylmässä vedessä, täytettiin suihku vaahdolla, ahtauduttiin pieneen saunaan ja kuunneltiin jotain mättömusaa samalla diy-saunavihdoilla toisiamme ruoskien.. yms! Loppupäivät Pmäellä olikin sitten shufflaamisesta johtunutta jalkojen tuhoutumisesta toipumista, koska se oli oikeasti aivan järkyttävää. Se tuska, siis, koska mun piti vetää sellaista pingviinikävelyy pari päivää koska jalat eivät taipuneet millään tavalla. Oi ne aamuiset palavan ruumiin tuskanhuudot kun piti yrittää kävellä..

Tässä kanssa Viivin kokoama video juh-anus-riennoistamme:


Jaaa mitäs muuta.. no jussin jälkeen en tehnyt oikeastaan mitään, paitsi yritin kiireisenä bisnesnaisena hoidella asioitani ja käväisin yhdessä välissä hoitelemassa niitä Helsingissä niin tuli nähtyä ihmisiä ja muitakin otuksia.

Pyörin Tuomaksen kaa siellä täällä sikailemassa ja käytiin (tai no minä kävin ja Tuomas tuli seurana) asuntonäytössä. Siinä kämpässä oli ihanat marmorikäytävät siellä rappukäytävässä, sellanen kunnon chanelviidentähdenhotellimeno, musta tuntuu et sitten kun joskus olen multimiljonääri niin vuoraan kartanoni vaan mustalla marmorilla. Asuntopostausta odotellessa.

Bisneskonsultointien jälkeen käytiin vaan syömässä ja erinäisten erikoisliikkeiden kautta mentiin Koffariin istuu. Kivan rentoo, tuli jotkut tyypitkin haastattelemaan eri juomiin liittyvistä miellekuvista. Musta tollaset kyselyhaastattelujutskat on ihania, parasta ois tosin ollut jos ne olisivat kysyneet jostain johon suhtaudun intohimoisemmin. :D

Eimut, piti myös sanoa, että mun päivitystahti tuskin tulee tästä kiihtymään näin kesän lopuksi, koska mulla alkaa muutto/jasiihenliittyvätasiat-rumba, ja alotan pientä kesäduuniakin tekee tässä ensi viikolla. Varmaan sitten syksyksi saan vähän aktiivisuutta tännekin, kunhan ehdin asettua aloilleni jne! Joten palaillaan paremmalla ajalla ja parempien päivitysten kanssa (ainakin toivon mukaan)!