28.8.2011

Perustylsä kuulumiset-postaus

Helluleijaa! Tällaiset kuulumiset tähän väliin, muutin nimittäin torstai-iltana Helsinkiin. Tällä hetkellä punkkaan Alexin luona ja maanantaina alkaisi koulukin.. en oo ihan varma mitä kaikkea mun siellä pitää tehdä mut maanantainahan se selviää. :D Olipa muuten elämäni perseisin vartti minkä kävelin bussipysäkiltä Alexille, koska no, vitusti kasseja, matkalaukku ja pahvilaatikko = kantamisprosessi olisi voinut vielä päättyä ristiinnaulitsemiseen, ja se olisi ollut vain erittäin loogista. 

Perjantaina näytin tuolta ja pääsin myös heti tositoimiin, toisin sanoen Taiteiden yö oli. Kadut oli kyllä ihanan täynnä porukkaa, mut me päädyttiin kuitenkin Koffarin pimeyteen laulamaan jotain agapiobiisejä. Aamulla taisin muistuttaa jonkinmoista Picasson teosta itsekin..

Eilinen ja tämä päivä on sujunut pääasiassa näissä merkeissä. Mario Kartin pelaaminen on kyllä yksi iso kiroilufesti, kaikki on perseenreikiä ja etanahoroja. Toin itse asiassa kotoa Alexille muutamia Xbox-pelejä, mm. GTA kolmosen ja Vice Cityn. Parasta paskaa! Ilta taitaa mitä osuvimpien ennustuksien mukaan kulua pelien ja ehkä pizzankin parissa.

Yritän nyt tässä päästä tähän uuden elämän alkuun, asiaa tosin helpottaisi jos en leviäisi toisten nurkissa mut no, kuitenkin. Pikkuhiljaa! Toivottavasti jaksan vielä panostaa jonkintasoiseen pukeutumiseen, kun nuha iski tässä ja olo on vähän sellainen että jokin energiaa syövä voima on vallannut mun ruumiin. :D Mutta enköhän mä tästä pääse jonkinkaltaiseen säännölliseen elämänrytmiin vielä! 

24.8.2011

BLOGIJUTUT JOTKA ÄRSYTTÄÄ II

Tämän ekan blogijutut jotka ärsyttää -postauksen kommentteihin tuli paljon juttuja joita en ollut itse edes maininnut joten.. no tässä vähän lisää osaksi niidenkin inspiroimana:

Kun headeria klikkaamalla ei pääse etusivulle
No ajattelitko ihan tosi, että oon palaamassa mihinkään etusivuille, jos mun pitää poistaa se ylimääräinen urlipuklu siitä perästä. Vittu että suoraan sanottuna vituttaa kun joku tämän vuosituhannen da Vinci luulee, että ihmiset muka jaksaisivat mennä yhtään minnekään, jos se vaatii muutakin kuin klikkaamista. Tämä on internet eikä mikään cooperin testi.


Jatkuva ideoiden kysely lukijoilta 
Luulis, että ihmiset ovat lukeneet blogeja sen verran, että ne ns. peruspostaukset ovat jo pääkopassa. Tyyliin laukun sisältö, meikkaustyylijuttu, päiväni kuvina yy äm äs. MUTTAKUN EEEEI joka postauksen perään joku pateettinen pierumaakari kyselee, mitä osaa kyseisen muumimukihamstraajan uskomattoman mielenkiintoisesta elämästä lukijat NYT haluaisivat nähdä.  (Protip: Ei ainakaan pihapuun lehtiä tai uusinta Trendiä)

Tietty huippujen huippu ovat Demissä huutelevat "keksikää mun blogille nimi" -torvelot. Siis oikeesti, OIKEESTI? Oot tekemässä blogia, etkä edes keksi sille nimeä! Toisaalta mitä nyt näkee näitä "X's life" "X loves you" ja "Xmoi" -geneerisyyshirviöitä, on kai ihan hyvä kysyä mieluummin se nimi jostain muualta kuin miettiä itse, kun ei aivot luovaan ajatustyöhön näytä kykenevän millään muotoa. Tosin pieni paradoksi on se, että noita kysellään sitten Demissä, jossa jokaisen pikku pellepelottoman blogin nimi on tuota luokkaa. Blogimaailmassa Demi tosin näyttää olevan se uskomattoman huono kauppa, jossa kaikki hyvät löydöt ovatkin jostain muualta. Eimut oikeasti, välillä tuntuu että ihmiset muhivat jossain aivotyötä imevässä kryptoniittiluolassa, koska kellään ei tunnu olevan mitään omia ideoita.


Negatiivisten kommenttien poistaminen
Ööööö Kim-Jong-Il, anyone? Upeaa pohjoiskorealaista blogipropagandaa uskotella ihmisille, että oot muka niin valovoimaisen viehättävä blogger homo sapiens sapiens, et kellään ei oo siihen mitään urputtamista! Jotkut ulisevat tekosyitä tyyliin "en vaan haluu draamaa mun kommenttiboksiin", mutta ainoa mitä kuulen, on "mulla on niin huono itsetunto etten kestä kun minusta julkisesti sanotaan asioita, jotka ovat totta ja osuvat vieläpä vyön alle". En tiedä olenko ainoa, mutta mä luen vain sellaisten blogien kommenttibokseja, joista löytyy anonyymisyöpää. Joten pliis ajatelkaa nyt edes viihdearvoa ja muiden tylsiä lauantai-iltoja! 

Haista vittu.
Vanhojen postausten poistelu
"Mä nyt aloitan puhtaalta pöydältä". No aloita vaan mut JÄTÄ SE VANHA PÖYTÄ MUIDEN LUETTAVAKSI MYÖS. Musta on tosi idioottimaista vain tyhjentää koko historiansa, vähän niinkuin ei ole mitään mistä on tullut vaan koko ajan on vasta alussa. Sitäpaitsi itse ainakin muistelen jotain vanhoja juttuja lukemalla aikaisempia merkintöjäni, mitä väliä vaikka siellä oliskin jotain noloa, koska no, se on mennyttä. Sama kuin pelaisi Pokemonia ja aina kun pokemon kehittyy, poistuu Pokedexistä tiedot sen aiemmista muodoista. Huoh.

Blogisanat
Huoh, nämä sanahirviöt jotka syystä tai toisesta nousevat blogosfäärin taivaalle tähtenä loistamaan.. Esim. "kustansi". Ensinnäkin, kustantaa EI tarkoita "olla hintana", vaan "ostaa" tms. Se, että paita kustansi 5 euroa, on ihan puhdasta kirahvinpaskaa, koska 1) Paidat eivät elä, joten ne eivät voi ostaa mitään 2) Kuka pölvästi edes ostaisi viittä euroa? EDIT: Näemmä kustantaa-sanan tarkka määritelmä onkin kulujen kattaminen, joten ehkä tähän litanian jatkeeksi voisi pistää myös bloggaaajat jotka raivoavat asiasta, josta eivät tiedä yhtään mitään. KÖHKÖH..
 
Sitten.. "lemppariX" ja "rakkausX". Joo siellä Anna-Jasmiina-Aborttilaitos Hynnisen ihanaakin ihanampi päivänasu (joka muuten EI ole sana, joten sitä ei kirjoiteta yhteen), johon kuuluvat kengät, uusi lempparipaita ja rakkaushousut. RakkausX kuulostaa sitäpaitsi lähes poikkeuksetta raskausX:ltä, joten joo on kiva raskauspaita Gina Tricotista.
 
Oon myös todennut, että "Xasia" on nostanut suosiotaan blogimaailmassa, ja syyllistynpä kyseiseen ASIAAN itsekin, joten sovitaan, että saan syntini anteeksi kun lopetan heti paikalla.Videopostaukset jotka alkaa sanoilla "aattelin tehä videopostauksen"
Mitä helvettiä, onko tää joku ihmisten DNA:sta löytyvä juttu, että kun tehdään videopostaus niin ne alkaa ihan väistämättä noilla sanoilla? Sitäpaitsi AIJAA AATTELITKO, enpä ois huomannutkaan! Kyllä mä vaan aattelin keittää itselleni kasviskeittoa mut jotenkin se kamera vaan sattui menemään päälle ja rupesin puhumaan uusista ostoksistani, ja hei mitäs tää nyt on, enhän mä ees oo keittiössä!!

Kun kommentoidaan muiden blogeihin ja laitetaan blogiosoite itse kommenttiin
Toi suorastaan huutaa et "kommentoin vain ja ainoastaan siksi, että muut kävisivät katsomassa linkkini". En edes tajua miksi vaivautua, varsinkin kun kukaan ei koskaan hyödynnä sitä a href -koodia, vaan luulevat, että joku oikeasti jaksaisi kopioida sen linkin, avata uuden välilehden ja pastettaa sen sinne. Guuurl, paljon nopeammin senkin blogin näkee klikkaamalla vain profiilia ja sitä kautta löytyvää linkkiä. Paitsi että ihan periaatteen vuoksi en halua tukea tuollaista taka-ajatukset liiankin hyvin näyttävää kommentoimista, enkä siis koskaan käy katsomassa blogilinkkejä jakavien kommentoijien blogeja. OH SNAP.

Minä valokuvausblogeja nähdessäni
"Valokuvausblogit"
Nyt Jeesus, Maria ja Joosef oikeesti. On ihan eri asia spämmätä blogi täyteen kivanväriseksi muokattuja paskoja räpsyjä jostain kosteusvoiteesta kuin tehdä sama ja samalla väittää blogiaan valokuvausblogiksi. Kun näille samoille ihmisille alkaa puhua syväterävyyksistä ja valkotasapainoista, saa vastaukseksi lähinnä "ai hä, siis mulla on canonin järkkäri ja sain tähän just fisun" -tasoista mongerrusta.Monesti tähän on vielä vahvasti liitetty jotain fashion is my passion -ideologiaa, mikä on toisaalta kovin huvittavaa, kun näiden pikku fashionistojen garderoobi koostuu pelkistä H&M-huppareista.


Kun meikitöntä naamaa järkytellään vaikka se näyttää samalta kuin meikattu
En ees tiedä montako kertaa oon nähnyt jonkun pyllypetterin meikkitutoriaalin alussa vilkkuvassa meikittömässä naamakuvan tekstissä jotain "OOH nyt kyllä järkytyitte varmaan, lukijat lähtee aivan viuhuten kun paljastan koko maailmalle kaikessa kauheudessaan tämän hirvittävän mutaatiomöykyn jota myös naamaksi kutsutaan!1 Ei oo siis meikkii yhtään!!1 Toivottavasti kukaan ei kuollu!!!" -perseilyä. Joo, ihan ok jos on oikeesti onnistunut meikkaamaan itsestään ihan eri ihmisen näköisen, mut sitku jotkut syntymäphotoshopatut elovenakaunottaret, joiden meikkirutiini koostuu ohuesta eyelinerrajauksesta ja poskipunasta, ulisee jotain ydinjätevertauksia omasta naamastaan, niin voin kyllä sanoa, että enemmän mua järkyttää se, miten vitun ääliö joku voi olla. Hanki akne ja laita sitten niitä huutomerkkejä.

Tuhat samanlaista naamakuvaa peräkkäin
Joo tiedän, joskus tulee niin hyviä kuvia et on vaikea päättää, mut voisin vaikka vannoa, ettei mun päällimmäsiin mielenkiinnon kohteisiini kuulu sun kameran tunnin sisällä otettujen naamakuvien sisältö kokonaisuudessaan. Tajuttiin jo, oot nätti. On se elämä vaikeaa, kolmekymmentä onnistunutta otosta, miten voisinkaan päättää näiden välillä! Eimut, eihän mun tarvitsekaan, kaikki vaan nettiin!! Rakastan myös niitä, jotka tekevät Facebookiin jonkun naamataulukansion (yleensä tyyliin "Sini :)" tai "Me, myself and I"), ja änkevät sen täyteen identtisiä webcam-otoksia. Hämmästykseni hipoo Mount Everestin rinteitä.

Paljon kuvia laittavat bloggaajat, joiden kommentoi-linkki avautuu postauksen alle
Ei KUKAAN halua ladata niitä kuvia uudestaan ihan turhaan.. tietenkin on olemassa tekosyitä kuten "no et ne voi sit tarkistaa sen jutun josta ne haluaa kommentoida!1" mut kappas vain kun ne välilehdet on olemassa. Sitäkään minä en käsitä, kun se ei edes ole mikään automaattinen juttu, että se kommenttiboksi aukeaa siihen alle, vaan ihmiset oikeasti ITSE VALITSEVAT sen asetuksen. MIKSIIII. Tosi kiva kun yrittää kirjoittaa jotain niin sen kommenttilootan sisäinen Michael Scofield herää eloon kun se katoaa sinne alas kun se kuvaryöppypostaus alkaa ihan kunnolla lataamaan. Haluanko mä skrollata sormi punaisena ne tuhat kuvaa läpi vain kirjoittaakseni jotain? EN. Haluanko mä edes kommentoida mitään sen jälkeen, kun huomaan, että se vaatisi sen ylinopeusskrollaamisen? EN.

Kuvat jotka haalistuvat, tai mikä pahempaa, muuttuvat oikean värisiksi vasta kun niiden päälle vetää hiiren
En ala.
Vau mitä taidetta, näyttää tosi niiku siistilt ja omaperäselt siis. EI HUOH. Ensinnäkin, tosta koko efektistä tuli niin nähty juttu heti kun se levisi n. viiteen blogiin. Nyt kun joka toinen paskoja räpsyjään netissä esittelevä teini on liittynyt tähän haalistuneisuuden ylistysarmeijaan, on koko trendin naurettavuus enemmän nähtävissä kuin BB-uutiset kuukauden päästä. Muutenkin haalistumiskoodin ynttääminen blogiin vain alleviivaa sitä uskomatonta samanlaisuutta, mitä kaikki kyseisestä koodia käyttävät edustavat. Kaikissa blogeissa kuvat normaaleina = ok, no niinhän ne yleensä ovatkin. Kaikissa blogeissa kuvat vilkkuu ja välkkyy ja pyörii ympyrää ja poistaa system32:sen = katsokaa meitä, teemme erikoisia juttuja kuviimme mutta ne näyttävät samalta kuin kaikkien muiden erikoiset jutut.

Vielä vähemmän tajuan sitä koodia, jossa kuva näkyy valmiiksi haaleana. Kuka oikeasti haluaa blogistaan sellaisen kunnon haamupaskan, jossa pitää siristellä silmiään nähdäkseen, onko se kuva vai tyhjä tausta. Kiva blogi, mut suosittelisin nimenvaihtoa Kasper Kummituksen valtakunnaksi. Sittenkun koko blogi on muutenkin pelkkää valkoisuutta, en tiedä yritetäänkö sillä saada lukija luulemaan et se on saapunut taivaaseen, mutta minä kyllä yhdistän tuommoiset lähinnä helvettiin.  Tässä teille seuraava trendikäs kuvienpaskomiskoodi:
 
img {
size:so-small-you-cant-see-it;
quality:crappier-than-a-toilet-in-auschwitz-but-thats-just-artistic;
}


Demiteinit, jotka eivät tiedä että sanoihin "lukija" ja "tekijä" kuuluu kirjain j
Ai haluutte lukioita? No vittu menkää sellaiseen, muistakaa sitten ottaa paljon niitä äikän kursseja. Välillä kyllä hävettää olla ihminen.

Todistusaineistoa rikoksesta ihmisyyttä vastaan.
Sneak peak -kuvat
"Tässä vähän teaseria päivän asusta, jonka postaan myöhemmin illalla ;)" Breaking news: Et ole Lady Gaga eikä päivän asusi tai joku vitun kallis ostoksesi ole verrattavissa johonkin musavideospektaakkeliin, jota voi hypettää viikkoja etukäteen.

"Read more"
Luuleeko joku tynnyrien kasvatti oikeesti, et alan lukemaan yhtään enempää, jos mun pitää klikata jotain bloggaajan olemattomia photoshoptaitoja esittelevää read more -namiskaa sen tehdäkseni?! Mikä tää juttu on että kaikesta pitää tehdä mahdollisimman vaikeaa, ihan niinkuin blogista tulisi joku undergroundiuden uusin ulottuvuus kun vain vahvimmat ja viitseliäimmät pääsevät näkemään postauksia. Jos pelottaa, että etusivu lataa liikaa, niin siellä on kyllä se namiska josta voi valkata, montako postausta näkyy yhdellä sivulla. KÄYTÄ SITÄ, sillä en kyllä tasan lue enempää. Oma ehdotukseni on lähinnä että hit yourself once more. Lomamatka norjalaiselle saarellekin houkuttelee paremmin kuin se enemmän lukeminen.

Things I hate in blogs part II:

When you can't get back to the main page by clicking the header, because hell to the no I'm actually touching the url bar.

When bloggers constantly ask ideas from readers, because ugh, if you're writing a blog, shouldn't you be able to come up with something by yourself?

When people remove or don't publish negative comments, because that's just so North Korea.

When people remove old posts, because that's like if your Pokedex would remove the past stages of evolution every time your Pokemon evolves.

Special words that can be seen too much in (Finnish) blogs, because overload is always an overload, especially when it's not even correct language.

Vlogs that start with the words "I though of making a vlog", because duh, did you really? It's not like you were in the kitchen making lunch and all of sudden a camera appears and you start to talk about fashion.

When people comment and put a link to their own blog after the comment, because that is like saying "oh nice post I didn't read it though, here's my blog and actually this comment is just for the sake of advertising my own blog ok bye". I never check the blogs that do that, btw BWAHHAHA.

"Photography blogs", that are just full of poor snaps that are edited to look a bit more cool. I bet these people don't know anything about actual photography, they just have an expensive camera and too much free time.

When people are like "oh god what is this disgusting nutcracking deformed blob I am showing you, I hope no one died!!1" when showing their face without makeup, when it doesn't even differ from the one with makeup.

When people put thousands of  photos of their face, especially when they all look like the same. Yeah we get it, you're so pretty and couldn't decide which one of these 30 photos was the prettiest so you uploaded them all! What a hard life, with decisions and all!!!

When people do a lot of image heavy posts and their commenting page opens up under the post, meaning I have to wait for the already seen photos to load once more because some cunthead of a blogger is just too stupid to think that some people maybe don't care about seeing the photos twice.

Photos that fade when you put a mouse over them, or even worse, return to the original color. It's not original, your blog won't look special and your photos won't most certainly look good like that.

Sneak peak photos. Breaking news: You're not Lady Gaga and your outfit is not something worth weeks of hype. Just upload the whole fucking picture and stop wasting everyone's time.

When you have to click the read more -banner to see the whole post. WON'T CLICK, WON'T READ.

22.8.2011

Viime viikon lagailuja

Tässä parit kämäiset ja muutamat Twitterissäkin nähdyt kuvailut viime viikolta!

Värjäsin mun hiuksiin oman värin takaisin ku piti näyttää jotakuinkin ihmiseltä työhaastatteluun. Mulla oli jotkut eeppiset plänit ton turkkikasan leikkuuseen mut ei toi nyt niin kauhealta näytä suorana niin annan sitten olla. Se otsatukka on tosin syvällisen syvässä harkinnassa.. Ainiin, tietenkin sain nauttia jotakuinkin inhimillisen näköisestä pehkosta vaan pari päivää kun eikös vaan alkanut värit kadota parista kohtaa ja nyt mulla on sellaisia ruskeita länttejä ympäri päätä. Ostin kylläkin vaan yhden purkin väriä, eikä sekään ois riittänyt ellei mulla olis ollut sellaista eeppistä myös juurikasvuksi haukuttua mustaa aukkoa päässä. :D


 Näytin tolta vähän turhan pitkän aikaa.. järkytyin jo miten lussupaska musta on tulossa, olin koko ajan että "OOH peruukki ei kutita! Eikä ripset! OOOOHH naturelli-niinan elämä on ihanaa!!!". Kohta varmaan jätän jonkun ripsarin pois ettei vaan tule ~liian meikattuja silmiä~ ja ~voi hieroa silmiä jos kutittaa~. Lyökää mua.

Meillä oli yksi päivä tortillailtamat Alexin luona med Heikki, Tuomas, Viivi ja Davy! Tortillat on niin ihania mut niin kamalia kun niitä pystyy syömään korkeintaan sen kaksi kappaletta vaikka haluaisi stuffata itsensä täyteen tuota ihanaa rasvapaskendaalia. 

 Toi sipulipaprikahörsseli oli taivaallista.

Räkää.

Kävin yksi päivä Alexin kanssa nauttimassa Mäkkärin antimia. Syötiin varmaan enemmän kuin mitä joku afrikkalainen kylä saa vuoden aikana syötyä. Uh-huh. Jämillä tietty piti leikkiä, mitäs muutakaan.

Alex löysi sisäisen sweet lolita paskadecoransa. Kawaii.

Perjantaina oli taas aika puistoilun, koska oli ihan siedettävä keli joten kaikki vaan siitä irti! Ilta jatkui Mamassa ja tulihan sitä hieman bailattua taas. :D
Olli + Elina + Jopo

Jopo + Davy + Viivi

Muuten oon vaan pelaillut Soul Caliburia ja Resident Eviliä Alexilla, moshannut Pelle Positiivia Tuomaksen hoodseilla, sekä hankkinut jonkinlaisen riippuvuuden tomaattikeittoon. Kunnon lainsuojattoman elämää, mut erittäin hauskaa! 

Here's some crap quality cell phone photos and other stuff from last week when I was cozing around in Helsinki! I dyed my hair back to my original color, then decided it wasn't ugly enough to cut short, which I was planning some time ago. I also looked dull as fuck because of all the job interviewing and other stuff where I needed to look not so much like a whore. We also had a tortilla night at Alex' place, so much fun (and fat)! Some getting fat activities were also included when I was hanging around with Alex at the center, we ate more Mc's than a tiny African village could ever have. Of course we had this basic Finnish Friday tradition of getting tipsy too. Other than that I've just been playing games at Alex' place and getting obsessed with tomato soup.

Kyseenalaista musiikkia esittelevä postaus

Tulin just pari tuntia sitten takaisin kotiin, tosin tarkoituksena olisi olla vain muutama päivä ennenkuin muutan lopullisesti. Tai no muutan ja muutan, kauhean epäselvä tilanne meneillään mut joka tapauksessa siirrän itseni sinne tolleen for good. En nyt heti jaksa kaivella mitään kuvia kertoakseni viime viikosta, koska niitä ei oikein ole, mut laitetaanpa tähän väliin viimeaikaisia amispopneverstopituksia! Ehkä joku diskoveraa uutta jumitustunea itsellensäkin. Saa muuten suositella samantapaisia renkutuksia, jos minkäänlaista informaatiota sellaisista omistaa!


Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me


AKB48 - RIVER


Mitsunori Ikeda ft. Aimee B - Fallen Angel


MEG - GRAY


Kyary Pamyu Pamyu - PONPONPON


Rebecca & Fiona - Bullets (Nause & Adrian Lux Remix Radio)


Rebecca & Fiona - Luminary Ones (Adrian Lux Remix)


Lady Gaga - Judas (Bugzz & Skyle Remix)


Ke$ha - Blow (Cirkut Remix)


Wolfmother - Joker and the Thief


Fintelligens - Rotko


The Knife - Like a Pen


Sak Noel - Loca PeopleThe lack of outfit pictures and stuff has a lot to do with me having a bit of a messed situation with moving away and being a bit lazy with my camera at the moment. But while waiting for any kind of visual evidence of me having a life, why don't you listen to some of these songs I've been obsessing over lately! If you know anything I could enjoy based on the songs I've listed here, feel free to share! Hope you'll find something new to listen for yourselves too.

15.8.2011

Kuvia minun ja muiden naamasta

Tällaista semitylsää laniyötä tässä vietämme, niin tulipas tällainen sopivahko rako päivittää. Menin siis tuossa perjantaina päivällä bussilla Helsinkiin ja haisen sekä leviän Tuomaksen luona. 

Aurinkolasit vinossa Hesessä.

Mentiin siinä tuloni jälkeen Miguelille istumaan iltaa, ei nyt mitään erikoisempaa tapahtunut, mitä nyt viihdyttiin hyvin paljon tämän videon/biisin parissa.


HAT - LANG DIMENSION BLAZER - Aleksi13 DRESS SHIRT - Uniqlo FLUFFY BALL THING - Hell Cat Punks DENIM SHORTS - diy SHOES - Ilves

Kaivoin noi kengät (joita tosin hädin tuskin näkee edes tuosta) eteisestä, ne on mun äitin tai iskän mut näytti ihan näpsäkältä ku tarvitsin jotkut matalapohjaiset kengät. En omista yhtään ehjää paria tällä hetkellä, paitsi sellaiset kapinaernumummontappomaiharit, jotka ei sitten ihan vaatevalintoihini paremmin natsaa. Ja ton karvapallon repäisin vanhasta lippiksestä, jossa se roikkui sellaisena turhana koristeena. Niin söpö.

+ Miguel ja Elina! (plus Roope taustalla)

+ Miguel ja Tuomas!

Alexin Kate Moss -pose ja Miguel!

+ Tuomas!

Lauantaina rykäistiin sitten pientä shoppailukierrosta ja tuollaista perustuubaa, en ostanut itse mitään. JÄNNITTÄVÄ ELÄMÄNI.

Forumissa kanapastalla, ihan makoisaa. Suunnattiin jälkeenpäin Alexille aloittelemaan iltaa varten. Vaihdoin itse asiassa kuteitakin vähän, piti joku kunnon asukuva ottaa mut no kyllähän se tuossa nesteytyksen ohella tulee vähän jäämään aina.

Olin vähän naega jeil jal naga ihmisten mielestä. Joku tyyppi rupes Mäkissä luettelemaan timangeja kaverilleen osoitellen tota takkia.


Alex + Jouni!


+ Santeri, jolla on joku kohtaus selkeesti menoillaan. Arvausleikit käyntiin vaan että mitäs tässä nyt oikein on meneillään.

Tuomaksella on varmaan jotain vompatinripulitahroja ja kasvaimia naamassa kun noin naurattaa. Nomutjoo, ilta oli oikein hauska, sikana lössiä puistossa, josta tosin kaikki hajosi illan edetessä omille reiteilleen (mutta ihmekös tuo kun ihmisiä on joku 15 kipaletta ellei enemmänkin). Oon nyt tämän sunnuntain vaan katsonut Alexin kanssa America's Best Dance Crew -maratonia mikä tuli MTV:ltä ja lagannut muutenkin. Miinus pieni kuumotuksen hetki kun tajusin, että unohdin pari tärkeää paperia kotiin niin piti tehdä pikaiset soitot ja ohjastaa tietokoneista mitään tajuavaa äitiä skannaamaan tiedostoja. Mut sekin ongelma on nyt ohi, joten nyt vain jännittelen huomista työhaastattelua! PS onpa vaikea kirjoitella tällaisia mitä tein -postauksia..! 

11.8.2011

Kuinka tehdä erivärisiä huulikiiltoja

Tylsyyden hetket koittivat niin piti keksiä jotain postattavaa.. joten taas huulijuttua, ihan siltä varalta jos joku unohti miltä suuvärkkini näyttää!

Tällä kertaa siis kerron, miten niksipirkkaillaan kaikenvärisiä huuliväkerryksiä ilman huulipunaa! Ylläolevassa kuvassa mulla on vain luomiväriä ja huulikiiltoa huulilla.

Siinäpä tarviketta, ei oo paljon! Tarvittavat luomivärit tietty vaihtelee halutun tuloksen mukaan, itse tein tuollaisen magentaisen törtön niin käytin pinkkejä ja punaisia luomivärejä. Huulikiilto kirkkaana, tosin itselläni se on ajan saatossa mössööntynyt tuollaiseksi epämäärälitkuksi, mutta siitä on hyvä sekoitella kuitenkin uutta tikkurilan värimallistoa. Litteällä siveltimellä suditaan pohjaväri (jos siis halutaan), ja sitten jollain pitää levitellä värejä kädelle että siitä voi sekoitella kaikenväristä kiiltävyyttä. Ainiin, unohdin tuosta kuvasta peitevoiteen.. eli sellainen kans!

Joten aaaaloitetaas!

Puhtaat huulet, as always.

Sitten peitevoiteella guesshoron huulet! Onnistunut tarkennus muuten.

Otetaan littana sivellin ja kastetaan se veteen (joo sitäkin tarvitsee, paska toi mun aiemmin tekemä lista ku puolet asioista puuttuu!)

Sitten törkätään märkä sivellin halutun värinapin päälle, niin että väriä tarttuu enemmän kuin sukupuolitauteja kumittomille. Saa ottaa paljon, ole kuin läski Mäkkärin hulluilla päivillä.

Siinäpä sitä väriä.

Ja sitten vain sivellään kamat huulille!

Elikkä aina välillä kastele sitä sivellintä ja ota taas väriä, monta kerrosta voi aivan rauhassa vedellä! 

Laitoin vähän korallinpunaista päälle että tulisi lämpimämpi pinkki. Örvellä eri värien kanssa, kunnes tulee sen näköistä kuin haluat.

Siinä on vaihe yksi tehtynä! Toi muuten tuntuu tosi hauska huulilla, jotenkin päältä se on ihan kuiva mutta sileä, kun taas toisaalta kostea. Emt. :D Tämä vaihe on siis vapaaehtoinen, seuraavassa sitten tehdäänkin niitä otsikossa mainittuja taikoja.

Elikkä nyt duunaillaan sitä kiiltoa! Käteen sörssään siveltimellä (eri kuin se äsken käytetty) sitä väriä minkä väristä kiiltoa haluan. Paljon saa laittaa taas!

Ja kuten tuosta uskomattoman hyvin tarkennetusta kuvasta voi noteerata, huulikiiltoa mörssätään tuohon luomiväriin, kunnes tulee hyvä väri.

Kas näin. Jos väri ei tyydytä niin sitten vain uutta väriskaalaa kehiin, kaikki varmaan osaa nää värisäännöt että mistä voi sekoitella mitäkin! Tässä on ihan hauskaa leikkiä, esim. laittaa sinistä huulikiiltoa punaisten huulien päälle ja kaikkea. En tosin suosittele jos olet ihan ulkoilmaan menossa, jotkut vihreät huulikiillot naamassa ei ehkä ole se millaisena haluat itseäsi visuaalisesti ilmaista.

Ja siinä on kiiltoa kuin Kissanaisen fetissipuvuissa konsanaan!

Taddelidaa, hotpinkit huulet ilman yhtäkään hotpinkkiä huulituotetta! En tiedä, onko tuo luomivärien sively huulille kauhean terveellistä, mutta en itse harrasta sitä kovin usein joten ehkä mä selviän ainakin neljäkymppiseksi. Tuo on mielestäni hyvä ja halpa tapa testata, sopiiko huulipunaväri X omaan nassuun. En oikein tiedä ton ratkaisun kestävyydestä, kerran kävin tuollaisten huulien kanssa piknikillä ja aika nopeasti ne sinne ruoan sekaan katosivat.. mutta normitouhuilussa pysyy ihan ok-hyvin jos vaan lisäilee kiiltoa sopivin väliajoin. Ehkä tää sopii parhaiten vaikka joihinkin kuvausjuttuihin, kun halutaan kuviin tietynväriset huulet mut ei huvita ostaa mitään punia. Ja helppoa on tietty tehdä pelkät huulikiillot pohjustettujen huulien päälle, saa jonkinsorttista pigmenttiä mut ei näytä tyhmältä jos katoaakin päivän aikana.

Ainiin, huomenna lähden varmaan taas muutaman daagenin ajaksi Helsinkiin, joten todennäköisesti palailen vasta ensi viikon puolella blogin ääreen turisemaan!

To put this shortly, here's how to make all kinds of lipglosses and lip colours with only eyeshadow and clear lipgloss! Just paint your lips with a wet brush, apply some eyeshadow on your hand and smudge a desired color with a clear lipgloss, then add to your lips. You can also leave the painting part and just add lip gloss, of course.