30.10.2011

Aika turha postaus, jätä vaan lukematta

Käväisin perjantaina keskustassa miittaamassa Jaakkoa ja jälkeenpäin Viiviä. Kun viime merkinnässä puhuin mun hajonneista korkkareista niin eiköhän tuolloinkin käynyt jotain, mun kengästä nimittäin taittui korko.. taitoin sen sitten takaisin että pärjäisin siihen asti kunnes Viivi toisi mulle lainakengät ja se näytti kunnon Mugler-korolta. Kotona kun tarkastelin niin se koko korko oli näemmä napsahtanut poikki. Ebay-laatu, gotta love it.

Salaatti in case joku unohti miltä tuo sama salaatti, jonka aina otan, näyttää.


Muttaniin, kävimme siis shoppade tarvikkeita Halloweenia varten. Mentiin jälkeenpäin paskartelemaan niitä mun luo, ja alkukankeudesta huolimatta päästiin ihan hyvin vauhtiin! Pidän tosiaan ensi viikolla Halloween-bileet + mun tuparit teemalla, josta lisää sitten myöhemmin. Oon kuitenkin tosi innoissani, mun asu vaikuttaisi nitoutuvan ihan näppärästi yhteen!

Oon kuitenkin aikalailla neitsyt näissä bileidenpitojutuissa, mutta toivotaan ettei tästä tule mitään rikkinäisten ikkunoiden ilojuhlaa. :D Toisaalta ahdistaa mun huonekalujen vähyys, mutta toisaalta oon iloinen ettei täällä ole mitään sen kummempaa mikä voisi mennä rikki! Mun naapuri on pitänyt bileet varmaan kolme viikonloppua putkeen joten nyt on sen aika kuunnella mun jumputuksia.. 

Testasin meikkimahdollisuuksia.. en kyllä taida mennä tuollaisena turmion kätilönä mutta mutta. Laitoin kauheasti mustaa luomiväriäkin, mutta se söi mun ripset ihan kokonaan niin jätän senkin ehkä.. paitsi että se näytti oikein jeesiltä salamakuvissa niin nyt olen taas jonkinasteisessa konfuusiossa.


HAT Lang Dimension FUR JACKET 2nd hand DRESS SHIRT Uniqlo SKIRT MITSUMARU Laughin' SHOES eBay

Kävin touraa kirppareita porukoiden kanssa torstaina, ja silmiini osui tuo ihanan muheva valkoinen turkistakki. En omista mitään pitkähihaista turkistakkia, joten näin tilaisuuteni tulleen. Oon aiemmin himoinnut sitä ruskeaa reuhkaa mikä H&M:llä on, joten tämä tyydyttää sen tarpeenraon ihan kivaisasti. Ei toi harmi kyllä aitoa turkkia ole, mutta ajaa asiansa kuitenkin!

Tuollainen karvakasa kuitenkin piristää vaatekaappiani ihan kivasti, koska oon jo pitkään halunnut jotain valkoista päällysvaatetta. Tuossa reuhkassa makaa monet mahdollisuudet, nyt sain toteutettua tuollaisen mafiosovaikutteisen asun ja seuraavaksi ehkä yritän jotain stockamummotyyliä (vaikka aika paljon tuo sitäkin lähentelee!)

Jaaaa no siinäpä se, piti vähän päivittää ajan tasalle tätä!

 I met Jaakko and afterwards Viivi downtown, and my heel bent and when I checked it at home, it had pretty much snapped in half. Gotta love the quality of eBay. So, we shopped some stuff for our Halloween party which is also my housewarming party! We have a certain theme I'll tell you later, but let's just say that I'm really excited! My outfit is coming out pretty neatly although I still need to do something with it. 

I also bought this fur jacket from a second hand shop and I really adore it! I've been searching for a fur jacket  or some white outerwear so I'm glad I could get them both in the same package. 

29.10.2011

Samat paskat ku muidenkin blogeissa


Nomutta hei taas! Muutamat asut ja olotilat tässä ajattelin taas hyvää hyvyyttäni jakaa. Tämä ensimmäinen oli ylläni tuossa muutama päivä sitten kun kävin juoruilemassa Niklaksen kanssa ja jälkeenpäin etsimässä sukkahousuja Viivin ja Alexin kanssa. Päätin ulkoiluttaa omaa reuhkaani, vaikken tiedä oliko se kovin hyvä idea jos se näytti livenä samanlaiselta kaunakasalta kuin tossa kuvassa.. 

HAT MITSUMARU Laughin' DRESS SHIRT Uniqlo BLAZER Aleksi13 SKIRT INGNI SHOES eBay 

 Though about being a good person and sharing my outfits and doings! This one I wore when I went to chat with Niklas and later find some stockings with Viivi and Alex. I also decided to wear my own hair although I'm not so sure was it a good idea if my hair looked as ridiculous as it does in the photo. 

Olisin halunnut vähän kevyemmät kengät tohon mukaan, mutta noi oli ainoat joissa ei ollut vielä mitään vikaa joten päätin mennä noilla. Tosin tietenkin tosta irtosi se toinen kantalappuasia kokonaan ja nyt siellä törröttää se naula että se siitä sitten. Pitäisi kai viedä suutarille mutta toisaalta mua ärsyttää noi kengät niin paljon että mieluummin melkein säästän jonkun summan ja ostan paremmat.. PFFFT. En nyt tarkoita että nuo olisivat laadullisesti huonot, se kanta vain on, mutta en pidä noista visuaalisesti enää kauheasti. Noi lörpöttää kauheasti, jotkut jaloista istuvammat kengät olisivat kivemmat.Täydellisten ylipolvensaappaiden löytäminen on varmaan jokin ikuisuusprojekti mulle, ellen sitten onnistu keräämään sen verran hilloa että voin ostaa jotkut överihintaiset jauhettua norsunluuta sisältävät timanttipopot.

 I wanted to have shoes that were lighter but those were the only ones that didn't have anything broken etc. so I decided to go with them after all. Although of course the thing at the stub (or something) fall off so you can see the nail now. I should take them to shoemaker but I'm so pissed off at those shoes that I would almost rather buy some better ones. I don't mean that the quality is bad (expect with the stub), I just don't fancy them visually nowadays. They are really floppy and loose, I'd prefer shoes that'd fit more in the leg. Finding perfect over-knee boots seems to be a project that last forever for me, unless I succeed to get a fine amount of cheese so that I can purchase some overpriced diamond shoes or something.

Tässäpä tätä naamatukkakomboa lähempänäkin (kerron tämän ihan siltä varalta ettette itse tajua).

 Here's a closeup of the hair+face combo. I'm telling you this in case you don't understand what you're looking at, obviously.
Tää asu on keskiviikolta kun pidettiin lautapeli-iltamat Viivillä. Mulla oli muuten todella mystinen matka sinne.. katsoin että joo junalla pääsee ja kävelen päälle kilsan johonkin suuntaan niin oon perillä, mutta tietenkin se kävelymatka oli jokin tosi kryptinen metsäreitti mikä ei tällä kertaa mennyt toivotusti metsään. Ensinnäkin, iPhonen karttapalvelut sun muut ei ehkä ole maailman paras neuvonantaja sikäli kun se ei välillä päivitä sitä sijaintia ja yhtäkkiä sitä huomaa olevansa aivan väärillä seuduilla. Toiseksi, jouduin kulkemaan jollain ihmeellisillä kallioilla ja päädyin piikkilangalla ympäröidyin aidan luokse, joten oli ihan selvää että vituiksihan tämäkin meni. Kolmanneksi, älä pue korkkareita jos ainoa syy niiden pukemiseen on että "asu näyttää paremmalta" kun se asu kokonaisuudessaan näkyy vain jossain blogikuvassa ja siinäkin olisi voinut xiittailla edes sen verran että olisi vaihtanut ne ulos mennessä toisiin. Ja sitten tosiaan kun ne korkkarit menee päälle silloin kun päätetään kävellä uusia mysteerireittejä ja kömmitään loppujen lopuksi jossain Kaakkois-Vietnamissa, niin voisi ajatella että oliko se blogirehellisyys nyt tämän arvoista.

HAT Lang Dimension DRESS SHIRT Uniqlo VEST Jim&Jill BELT INGNI SKIRT INGNI SHOES idk

 This one's from last Wednesday when we had a board game night at Viivi's place. I had quite an adventure going there.. I was like yeah take the train and walk 1 km and you're there but NOOOOO the road was almost imaginary and the map thing on iPhone didn't update my location until I was far from where I was supposed to be. I went somewhere where the fences had barbed wire over them and stuff.. I'm not even sure if I was among the civilization at that point. Also, idk why I wore heels when I knew that I'd be walking around places I haven't been before, and on top of that I only wore them so that my outfit picture would look decent. I mean yeah, I just couldn't take the photo and go out with different shoes or anything. I'm such a pure blogger. 


Mukana Viivin luukkeroisessa olivat siis minun lisäkseni Alex, Sami, Heikki, Toni ja Tiina! Olin kyllä aivan luokattoman surkea tossa Afrikan tähdessä, siis mut rosvottiin ekalla pyörylällä ja makasin Afrikan tähden päällä varmaan puolet mun vuoroista yrittäen saada sen avatuksi kunnes Heikki tulla pölläytti sen nenäni edestä! Voin kyllä nähdä tämän skenaarion silmissäni parinkymmenen vuoden päästä, ollaan kyllä kaikki sen verta rahanahneita etten ihmettele jos mennään kaivelemaan timantteja Afrikasta ja vielä pöllimään niitä muilta.

Jälkeenpäin pelattiin Aliasta, josta Alex otti videokuvaa ja jota nyt kierrätän täällä omassa blogissani että varmasti on mahdollisimman samanlaiset postaukset:Äänitin itse tämän koko peliprosessin mutta ne tiedostot oli niin isoja etten saanut niitä siirrettyä mihinkään muokattavaksi.. onpas perseistä kun voin iPhonella nauhoittaa ja kuvata vaikka mitä mut en saa mitään koneelle. Tosi hyödyllistä hei.

Mut overall oli todella hauskaa, mä rakastan tällaisia keskisuuren porukan kokoontumisia, ku jotenkin kommunikoinnista tulee tuhat kertaa mielenkiintoisempaa kun on niin erilaista juttua. :D

 So we played board games at Viivi's with Alex, Sami, Heikki, Toni and Tiina! I had soooo much fun although I really sucked. I really enjoy having a semi large group like this because the conversations just get much more interesting! 

24.10.2011

Menneitä asuja ja uusia asuntoja

, safkaaOho en edes tajunnut että viime päivityksestä on noin pitkä aika.. olen tässä elellyt sellaisessa "no kyllä joku puolitoista viikkoa päivittämättä menee" -oblivionissa, mutta tänään totuus iski naamaan joten tehdäänpäs nyt tällainen tuolin reunalle vievä jännittävä tilannepäivitys minusta ja lakanoistani!

 Oop, didn't even realize it has been that long since I last updated. I've been living in a "well a week and a half without updates is ok" oblivion but today the truth kicked me in the face so I decided to give some up-to-date peek of my life in the most exciting fashion. Btw excuse all the possible grammar errors once again, I've been writing nonstop and I'm way too lazy to read this shit TWICE lol.

Mä oon tällein tiivistetyssä tilassa ilmaistuna nauttinut elämästä täysin siemauksin. Tää aika syksystä riemastuttaa mua kovasti, kun juhlahumu alkaa, melankolia soi ja voi ystävien kesken siemailla viiniä illan pimeydessä. Plus että joulukarkit ovat kaupassa, joten on aina jotain muistuttamassa että kyllä kohta tulee kivaa, jos syksy rupeaa ihan kunnolla suonipullistumia aiheuttamaan.

 I've been enjoying life the fullest tbh. I love this time in fall when the party season starts, melancholy is in the air and one can have some wine with friends in the dark of the eve. On top of that, the Christmas chocolates have arrived to the stores so there's always something to remind you that there'll be fun times ahead if fall starts to really piss you off.  

Nomutta, tässä niitä asuja pitkästä aikaa! Muutin tähän mun kämppään joku kaksi viikkoa sitten, ja tää kylppäri on ehkä parasta mitä mun blogille voi tapahtua.. Siellä ei oo mitään muuta kuin tilaa joten saan siellä hyvin otettua asukuvia. Toisaalta en kyllä halua jumittua sellaiseen sama tausta -oravanpyörään, mutta voihan sinne aina vaikka lakanoita laittaa taustaksi roikkumaan jos oikein alkaa valkoinen pursuilemaan silmistä ja silmäripsistä.  

 Anyways, here's some outfits! I moved to my flat about two weeks ago and the bathroom is the best thing that could happen to my blog. There's pretty much nothing but space so I can take outfit pictures there. Although I don't really fancy getting into that same background loop, but if the white really starts to offend me or anyone else I could always hang some sheets in the background or something lol.

HAT MITSUMARU Laughin' SHIRT Vero Moda JACKET Album SHORTS diy SHOES House

Tän asukuvan mä tosin otin Alexin takapihalla, mutta joo. Päätin pitkästä aikaa käyttää noita kenkiä, käytin niitä viimeksi joskus viime vuoden keväällä tyyliin.. Oon aina ajatellut että yök mikä kääpiökorko, kaasutukseen nämä, mutta kyllä ne ihan ok-kivasti toimii. Plus noi on melkein ainoat korkkarit joiden korkolappu on vielä ihan esittelykunnossa joten sekin saattoi vaikuttaa valintaan.. :D

 This photo was taken at Alex's backyard but well. I've used those shoes the last time in the spring of last year so I decided to pick them after a while again. I've always thought that the short heel is pretty ugly but I guess they work fine. Although those were pretty much the only heels with a good condition stub (?) in them so that might have had something to do with my shoe pick of the day..


Ass-U kakkonen! Tällainen koordineissön laskeutui ylleni perjantaina kun menin nauttimaan maljan jos toisenkin. Musta tuntuu että mulla on aina tuo tai tuollainen asu päällä mut ehkä se on ihan okei, ei tullut ainakaan asupoliisit kaduilla huutamaan.

 Outfit two! I wore this on Friday when I went to enjoy some booze with friends. I feel like I'm always wearing shit like that, but I guess that's ok.

HAT One*Spo BLAZER Ril's ONEPIECE Aqua Lip SHOES VertiAnni

Olipas muuten melkoisen hauska ilta tuo, joku taisi vielä tulla kysymään että olenko malli, mutta senhetkinen olotila oli kyllä niin kaukana minkäänlaisesta mallikkuudesta että mun vastaukseni taisi muistuttaa jotain arabian sukulaiskieltä.. Kotiin selvisin kuitenkin, vaikka mun pitikin juosta bussista toiseen samalla kun puoliksi kuivuneet piilarit kuivuivat entisestään kuivassa tuulessa ja näytin varmaan derppiyden ilmentymältä siinä ryntäillessäni.

 I had really fun tho, someone even asked me if I was a model but my being of the moment was far from any kind of good model so my answer probably was more Arabic than Finnish. I did survive back home, although I had to run from one bus to another while wearing half dry lenses that got even dryer in the dry wind and I must have looked like the epitome of derp.


Dagen efterini kului lähinnä siten kuten nämä muutkin päivät ovat aikalailla kuluneet; dramaa katsoessa ja opiskellessa. Tässä välillä oon vilkaissut kokonaan läpi Ouran High School Host Clubin, Tokyo Dogsin, Nodame Cantabilen ja Densha Otokon plus aloitin Gokusenin ja Ikemen Desu Nen. Pistää miettimään että miksi edes vaivauduin muuttamaan tänne sivilisaation ääreen kun harrastan elämää yhtä vähän kuin ennenkin... :D Jos muuten tiiätte hyviä dramoja niin suositelkaa.. mut jotain muuta ku perus hanayoridangoja ja hanakimejä jotka on nähnyt naapurin Petri ja hänen mummonsakin.

 My day after was spent with activities I've been doing on the other days too; watching drama and studying. I watched Ouran High School Host Club, Tokyo Dogs, Nodame Cantabile and Densha Otoko through plus I started watching Gokusen and Ikemen Desu Ne. One does wonder why I even went through the trouble of moving near the civilization because the amount of life I have is obviously as tiny as before. Btw, if you happen to know any fun dramas to watch then please recommend! But something other than the basics as in Hana Yori Dango, Hana-Kimi etc. that everyone and their grandmas have seen.

Taulua. Musta tuntuu että tarvitsen uudet alaripset, nuo vanhat ei oikein sovi mun meikkiin jotenkin.

 Faaaaaaace. I feel like I need some new lower lashes, those old ones don't seem to fit my makeup somehow.

Ja tässä sunnuntailta! Vaihdoin tosin nuo shortsit toisiin samanvärisiin kun noi sai mut näyttämään vähän siltä että mulla olisi valtava kyrpä. Ärsyttää tuo paita muuten kun se joidenkin housujen kanssa nousee koko ajan ylös.. Vihaan vaatteita jotka elää omaa elämäänsä ja niitä koko ajan pitää vahtia, jos haluaisin sellaista niin pamahtaisin paksuksi enkä ostaisi mitään paitaa herranjumala. 

 This one's from Sunday! I changed the shorts to other similar ones because those made me look a bit like I had a giant cock. By the way, I dislike that shirt because it always goes up. I really hate clothes that are living their own life and you have to watch them all the time. If I desired any of that I would get knocked up instead of buying a shirt for God's sake.

HAT MITSUMARU Laughin' BLAZER Zara SHIRT INGNI SHORTS idk/Zara SHOES eBay
Yksi asia mikä kylmyydessä inhottaa, on sukkahousut. Siis eihän niissä muuten mikään mun hengittämistä haittaa, muttakun ne oikeasti pärähtää palasiksi sen yhden käyttökerran jälkeen ja taas pitää maksaa kullattuja mansikoita jostain kolmesta parista läpinäkyvää harsoa. Plus koska sukkahousut on just sellainen ärsyttävä essentiaalinen mutta turhanoloinen vaatekappale, että niistä ei haluaisi maksaa mutta ilman niitä ei voi tehdä kivoja asuja vaikka eihän nuo tuota ulkonäköä sinällään muuta sitten yhtään. #keskiluokkaistenongelmia

 One thing I loathe about the cold weather are stockings.  Not that they are the most evil thing in the world or anything, but they are always getting all ripped and holey after one use and you always have to pay like with gold bars or something to get 3 pairs of the most thin pieces of fabric. Also, stockings are kinda essential but still useless so you don't want to pay for them but you (or at least I) can't make any nice outfits without them, even though they don't bring anything visual to the outfit. #firstworldproblems

Nuo kledjut ylläni kävin kiertämässä staadenia Alexin kanssa, tai no pääasiallinen tarkoituksemme oli "tehdä jotain mistä voi blogata". :D Toisin sanoen käytiin pizzalla että ihan varmasti lähestyttäisiin tätä yleistä blogissa vallitsevaa tarkoitusta esitellä mahdollisimman kaloripitoisia eineksiä ja jälkeenpäin aloittaa dieettiä. 

 So, I was wearing that stuff while rolling around downtown with Alex. Or actually, our main purpose was to "do something you can blog about". :D In other words we went to eat pizza so we surely could get closer to the general purpose the blogs nowadays seem to have: to introduce high calorie food and to start a diet afterwards. 

Mentiin Barbarossaan missä pizzat ovat isompia kuin lautaset ja onni paistaa kilpaa rasvan kanssa. Tollanen jättiplätty maksaa 5 euroa, sydän- ja verisuonitaudit eivät koskaan ole olleet halvempia. 

 We went to Barbarossa, where the pizzas are larger than plates and joy shines with fat. That piece costs only 5 euros, cardiovascular diseases have never been cheaper.

+ Alex

Ja koska tämä entry ei ole vielä saavuttanut LOTR-trilogian mittaa niin laitetaan parit twitterkuvat sun muut tähän perään että varmasti voitte piirtää piirakkataulukkoja ruokavaliostani! 

 And because this entry hasn't reached the length of LOTR trilogy I'll add some twitterphotos and other shit so you can create pie charts about my diet.

Alex kokkaili tsäpänsafkaa mulle ja Niklakselle (jota muuten taisin joskus luvata mainostaa kiitokseksi joten KÄYKÄÄPÄ HÄNEN LOOKBOOKISSA KUUMAA KAMAA). Maistuis kyllä nytkin. 

 Alex made some Japan stuff to me and Niklas (who I promised to promote as a thank you so GO VISIT HIS LOOKBOOK HOT STUFF OVER THERE). Could eat some even now.

 @ Stockmann

Teatterissa salaatilla Niklaksen kanssa kuten KUNNON BLOGGAAJIEN KUULUUKIN!!!1 

 Having salad @ Teatteri with Niklas like REAL BLOGGERS SHOULD!!1

Asetuin heti kodiksi.. noei, kyllä täällä siistimpää on vaikka hyllyjen hankinta voisi sitä siisteyttäkin edistää vielä vähäsen. 

 I made myself home instantly.. jk, it's not that messy here although buying some shelves would help with the unmessiness. 

Nukuin melkein viikon tälleen. Oli kyllä sellainen Gandhi-olo jälkeenpäin että.

 I slept almost a week like this. Felt like Gandhi.

Ton kaiken paskan alla oli salaattikin, jonka Niklaksen kanssa puokkiin nautin.

 Under all that crap was an actual salad that I ate with Niklas.

Kahveeta Niklaksen kaa ps omg oonko se vaan mä vai ettekö tekään saa henkeä kun tää postaus alkaa saavuttamaan jännityskliimaksinsa.

 Coffee with Niklas omg this post is getting so exciting I can't even.

Vähän naamaa tähän vielä ettei kukaan luule tätä ruokablogiksi mitä tämä tosin voisi aika hyvin olla.

 And some face here so no one starts to think this is a food blog, which this could almost be tho.

Tulipas pitkä hupsista. 

 Lol what a long ass post.