15.2.2012

Tampere City Boy

Aluksi naamaisaa kuvaa viime viikolta med uusi peru-ukki. Innostuin vähän iibein kanssa, en todellakaan suosittele iPhonellisille homo sapiens -tovereille eBay-appia sikäli kun sen kanssa tulee nettishoppailtua tylsyyteen enemmän kuin Kreikka on velkaa. Tuo ruskea reuhka on lähinnä tuollainen reinkarnaatio siitä vanhasta kauhtuneesta rotankikkelistä jonka rastataso oli jotain väliä Rukin Filth in the Beauty -letti ja geneerinen bobmarleykuubalainen. 

 Sooooo here's a random face shot featuring my new wig! I got a bit carried away with my iPhone's eBay-app (not recommended unless you want to spend too much money just because you're bored) and got this. Although I must say I needed one since my old brown wig is pretty much six feet under already. Like, it has DREADLOCKS. DRREAAADDDLOOOOCKS. 


Tuossa toinen havainnollistava kuva joka saa tuon tosin näyttämään kämäisemmältä kuin se onkaan mutta no.. pitää kai laittaa lisää! Tupeerasin tuota suht mediumilla urakalla mutta ei ne näytä oikein pysyvän.. tykkään tosta jokatapauksessa koska hyvä laatu, paljon pehkoa ja se verkko ei näy vaikka kääntelisi vähän enemmänkin että ehkä tuolle voi tehdä jotain spessumpiakin taikoja jos jaksaisi (eli ei).

 Another pic, although it looks crappier than it actually is. I should pimp it more, I backcombed it a bit but I guess it didn't really stay.. or then it's just the angle of the photo idk. Anyway, I really fancy this wig because it's good in quality, has a lot of hair in it and you can't really see the inside stuff thing something even if you bent and turned the hair all over the place. I guess I could do some a bit more creative hairdos with that wig if I bothered (which I probably don't).Ja vielä muutama muistutus naamani olemassaolosta havainnollistava kuva pertsusta.

Muttaniin, reissutirallaa! Käväisin tosiaan Alexin ja Marinkan kanssa Mikon kämpillä Tampereella viikonloppuna, pääasiallisena ideana tsekata se Pendulumin DJ-setti. Olin Alexin luona yötä ja heräiltiin ihan hyviin aikoihin mutta en kyllä tiedä miten siinä kävi kun taas piti kiiruhtaa eikä ehtinyt oikein laittautuakaan.. Huoh matkanteko. :D En oo itse käynyt Treellä Särkänniemen ulkopuolella joten oli ihan hauska tehdä visiittiä plus vaihtelua tuokin on!

 Buuuut, about my weekend! I went to Tampere at Mikko's place with Alex and Marinka. The main thing of our trip was to see Pendulum's DJ set. I stayed at Alex's before that and we even woke up pretty early but somehow we still didn't have the time to do anything and we rushed a bit. No idea how this always happens lol.

 + Alex + Mikko ! Tuossa tosiaan wiggu nanbaa tsuu, halusin jotain blondia ja suorempi mallikin on ihan jeesiä vaihtelua. Tupeerasin tuota vaikka kuinka mutta aikamoiseksi limasliiduksi se näemmä palautui.. noh ehkä yritän uudelleen silloin kun ei ole kiire vetää perseitä ja persereikiä.

 Here's another wig I ordered, this time more blonde and straight! I backcombed it a LOT but I guess it didn't really do anything.. I should try again when I'm not busy trying to get drunk.

Marinka + Alex + Mikko ! Meille tuli tosiaan kauhea kiire hankkia OIKEANLAINEN OLOTILA koska laittautumisessa taas kesti ja keskustaan piti lähteä suht aikaisin mutta jotenkin me onnistuimme ja pääsimme paskojen Putous-hokemien saattelemana lähtemään liikenteeseen.

 So yeah, we had almost no time to get in the mood if you know what I mean, because we had to be downtown pretty early but somehow we still managed to get enough wasted. Finnish talent I guess.

"Oh my" "*jotain jota ei voisi tässä julkaista*" "...hei nyt pojat oikeesti.."
Pakkahuone oli semisti täyteen pakattu huone mutta korkean katon ansiosta se ei kyllä tuntunut siltä ja jytäsin oikein railakkaasti sen laulajan "HELSINKIIIII" -huudoista välittämättä. Eksyttiin jytän jälkeen jatkojytäilemään Mixeihin tai mihin ikinä liekään ja ai että oli hyvä mesta! Tyhjä tanssilattia ja DJ joka soittaa kaikkea mitä pyydetään ja melkein samalla sekunnilla = Pää irtoo ja jalat jatkaa. Kaiken lisäksi siellä oli jotain ylihalpoja koeputkishotteja niin kyllä Sini the kemisti pääsi taas vauhtiin.. oli siis oikein menokas ilta epäabsolutismin hämärässä maailmassa.

 The venue was pretty packed but since the roof was so high it wasn't hot or anything. I danced like hell and ignored the fact that they thought they were in Helsinki lol. After Pendulum we went to some local gay bar or something which was pretty much a heaven, I mean, no people on the dancefloor, a DJ that played anything you requested almost straight away and cheap shots. WHAT MORE COULD ONE ASK. So as you might guess I had fun! 

Jotta juomablogi pysyisi myös ruokablogina
Lauantai menikin sitten lagisissa tunnelmissa! Oltiin menossa kauppaan ja Alex meinasi laittaa vähän meikkiä mut mä olin silleen "laittaudutko KAUPPAAN?", mutta jotenkin se sitten päätyi siihen että oltiin kaikki täyställingissä ja päästiin kauppaan vasta lähemmäs sulkemisaikaa.. ups. Nomut ostettiin mättöä ja ruokatarvikkeita joista syntyi myös ylläoleva bagel! Pelattiin aivan porsaana Playstation-Monopolia joka on koukuttavampaa kuin miltä se kuulostaa. Tahtoisin vain!

 Saturday was a slow one. We were going to grocery store and Alex was in means to put on a little bit on makeup when I asked him "are you seriously dolling yourself up for a grocery store?" but somehow we all found ourselves putting on our basic whore masks and we got to the store close the closing time. Ahahaha. But yeah, we bought tons of food, something that bagel above was made of too, and played Playstation Monopoly like it was the end of the world. It was more fun than you could think, seriously. Oh and I played with wigs too...

Tuhlasin aikaa myös tukkataioilla..

Alex-cossi ja 60-lukulainen lesbokotiäitiagentti -cossi. Alex antoi mulle ton lyhyemmän reuhkan ja hajottaa kun se on niin armoton.. ei mitään toivoa oikeasti. ::D Näytin kuulemma 40-vuotiaalta japanilaiselta tv-juontajalta mutta olo oli lähinnä hyvin lesboisa. Oi kun olisitte nähneet ton karvahillerin Alexin päässä, armottomuuden taso ei tiennyt loppua nääs..

 Cosplaying Alex and a lesbian homewife agent from the 60's. Alex gave me the short one and I can't stop laughing it's so hideous. No hope whatsoever. I apparently look like a 40 year old japanese tv host but I only felt like a lesbian. You should've seen that thing on Alex's head, it was like a visual apocalypse or something.

6 kommenttia:

 1. oooh tykkään tosta peruukki no.2:sta! sopii sulle tosi tosi tosi hyvin *__*

  VastaaPoista
 2. voi pliis paljasta tarkasti et milt myyjält toi blondi peruukki on, nimittäin aivan täydellinen;___;; tai no en sitte tiiä että kuinka nopee se täydellisyys hiipuu ku se on omassa nupissa eikä sun mut noh... girl's gotta tryXDD

  VastaaPoista
 3. I like your blonde wig :) You look beautiful.

  VastaaPoista
 4. りゅんで=ryunde (✧≖‿ゝ≖): Oiiaww kiitos paljon!

  Anonyymi: Tota samaa reuhkaa löytyy tosi monelta eri myyjältä mun mielestä mut omani ostin wigfashion-nimiseltä myyjältä! XD

  Katy: Thank you so much~

  VastaaPoista
 5. rakastan tota kuvaa susta tota tossa ihan lopussa missä sulla on toi hopee/blondi/alex-peruukki, oot niin upee siinä oikeesti ja ihan japsin näkönen ja nii kaunis ;_; terv. kateellinen

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Aaaa ihana kommentti kiitos! (9 u 9)

  VastaaPoista

Torttua saa mielin määrin haistatella, mutta älkää muita kuin mua haukkuko. Kiitos!