26.2.2012

S&M dreams are made of these

Pulkka, keväisen raikasta?
Bileillan asu koska en päässyt käymään kotona :D


Sain tosiaan aikaiseksi perjantaina nousta Töölön darrakamarista, koska menin Niklaksen ja Tuomaksen kanssa visitoimassa Indiedays Fashion Weekendissä joka häppeningöi Kluuvissa. Alexin piti tulla mukaan mutta eihän se mokoma tietenkään saanut aikaiseksi nostaa ahteriaan tai edes päätään ylös. Mua ei siellä kiinnostanut oikeastaan mikään muu kuin eräs tuote jonka esittelen myöhemmin tässä entryssä.

Aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en tiedä mitään kauniimpaa tällä hetkellä.. tuntui oikeasti että jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Auringonpaiste vaan niin olisin heittäytynyt jonkun kulkuneuvon katolle laulamaan ja tanssimaan kunnes koko Aleksanterinkatu liittyy täydellisesti hiottuun koreografiaan tai vaihtoehtoisesti joku soittaa poliisin hakemaan minut vandalisoimasta julkista omaisuutta. 

Kyllä tollasten fäshönhömpötysten jälkeen on pakko ylläpitää elämäntyyliä (=kulissia) ja käydä saladalla. Niklas kohteliaasti sisällytti kuvaan myös meikkilaukkuni et eipä siinä mitään. Bloggaajapisteet nousee kohoten, jos vaan olis vielä olemassa pyjamakanasalaatit. 

Mutta tässäpä nämä! Menin siis hakemaan sinne varta vasten Kirsi Nisosen S&M-koppalakkia, koska Helsinki10:ssä niitä ei näytä enää olevan kuin samettisena (tai mitä lie onkaan). Mentiin paikalle suht myöhään ja pelotti että ehkä ne on kaikki kadonnut mutta eihän suomalaiset koskaan petä ja tuota oli sopivaa kokoa vielä jäljellä. Menin siis ostamaan tuota mustaa mutta rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen/beigeen joten otin sitten molemmat.. Mut Tom of Finland -hatut on jotain mille löytyy aina käyttöä et ihan ymmärrettävä ratkaisu!

Oon niiiin tyytyväinen näihin! Ensinnäkin tuo koko on just sellainen että pysyy peruukin kanssa muttei heilu jos innostuisin ilman peruukkia liikenteeseen lähtemään, toiseksi oon niin pitkään tuota mustaa havitellut että ihanaa saada se vihdoin päähän. :D Jubailin siinä Kirsin kanssa (tai ainakin oletan että se oli hän..) ja se sanoi että tuo pinkki/beige vaihtaa sävyään sen mukaan millaiset vaatteet, valaistus jne on. Omaan silmääni tuo on aika babypinkki, enkä malta oottaa että saan kyhättyä jotain asuja tuon ympärille! Onneksi siellä ei ollut enempää nahkaisia hattuja myynnissä koska ties kuinka monta olisin varmaan roudannut mukanani ja sillan alla hattujen kanssa asustanut... Terveisin s&m hat lady.
Ja tämänpäiväiset kledjut feat ensimmäistä kertaa ulkoilutettava hatuke! Oli kyllä taas vähän äs äs ämmää, mut no ei se mitään koska siitä minä pidän (eh heh köh köh)! On muuten pitkästä aikaa asu josta pidin tosi paljon vaikka näyttikin mielestäni paremmalta irl, mutta niinhän me kaikki. Musta tuntuu että parhaat asut syntyy vähän niinkuin vahingossa, nytkin heittelin tavaraa vaan päälleni ja lähtiessäni totesin että everything went bättres and explosion. 

HAT Kirsi Nisonen SHIRT CRYX SKIRT from Sohyun ACCESSORIES Panda Eyes Shop, Glitter SHOES Jeffrey Campbell

Käväisin näissä rytkeissä Alexin ja Tuomaksen kanssa pikaisesti Stockalla jonka jälkeen tehtiin visiittiä Ruoholahden S-Markettiin koska suunniteltiin pitävämme tänään Putous-kisakatsomoa feat. chicken wings. 

Meillä oli sit loppujen lopuksi kolme kiloa kanaa.. no, kyllähän ne sitten meni eikä ollut edes pappi tuskassa. Toi kastike oli kyllä hirveen turhan makusta jajajaja tehtiin jotain sesaminsiemenmajoneesihöttöä joka oli nannaa, kiinnostuneille pikaresepti: perus ei-minkään makuinen halpismajoneesi ja sinne sekaan hieman sesamöljyssä muussattuja sesaminsiemeniä (mustia). Dippaa siipi ja nauti!
Yhtäkkiä siellä oli taas kosteuskemut alkamaisillaan, mutta itse päätin suosiolla mennä vain kotiin ottamaan tämänkaltaisia turhia edustuskuvia. Ettämutta, tällaista tälla kertaa, näkyilyä ollos tapahtuva!

 Tl;dr: Bought two S&M-esque hats from Kirsi Nisonen. The black one was something I've been wanting for a long time but they never had it in leather in Helsinki10. Now I finally found it, and the baby pink one was so cute I had to buy it too! Can't wait to organize some outfits around it. Oh and there's my first outfit with the black cap, I did a quick visit downtown because we were buying food for watching Putous finale. 3kg of chicken wings it was.

25.2.2012

Keskiviikkokinkerit

Päätettiin pitää pikkulauantain kunniaksi pienet juomingit Skattalla, ylhäällä vähän kuvaa päälleni eksyneistä verhonriekaleista! Tuntuu että oon käyttänyt kaikki vaatekaappini mahdolliset asuyhdistelmät joten tuollainen tuttu ja turvallisen boheemi systeemi sai kelvata. 

 We decided to have a little Wednesday celebration at Skatta. Above you can see what I wore. I feel like I've used every possible clothing combination you can make from the stuff in my wardrobe so that old and safely bohemian outfit had to do. 

HEADBAND idk TUNIC H&M VEST THINGY some Harajuku shop BELT Baby Shoop SHOES Jeffrey Campbell

Koko partypoppoo johon lukeutuivat itseni lisäksi Niklas, Oona, Alex, Elina, Tuomas ja Jouni! Meidän piti vissiin pelata Mario Partya mut Alex unohti kapulat kotiin joten pelailtiin lähinnä niitä perinteisiä alkoholin nauttimista edistäviä korttipelejä.. Ja Most Likely -peliä iPhonella! Siinä tulee sellaisia väittämiä tyyliin "Tämä henkilö todennäköisimmin on ollut poliisiauton takapenkillä" ja sitten lähtölaskenta jonka loputtua jokaisen tulee osoittaa sitä jonka ajattelee tehneen niin todennäköisimmin. Jokainen sitten kulauttaa sen verran kun on saanut sormia. :D Kannattaa ladata jos etsii jotain hauskaa juomapeliä.

 The whole group; me, Niklas, Oona, Alex, Elina, Tuomas and Jouni! We were supposed to play Mario Party but this certain someone called Alex forgot the joysticks (the heck are they called?) so we ended up playing those regular drinking games. And Most Likely game on iPhone! It's that where you get stuff like "This person would most like end up in the backseat of a police car" and after a countdown you have to point at the person who'd most like do that. Then you drink the amount of points you get, it's really fun so I recommend you to download if you're in need of an entertaining drinking game.

Alex elementissään.. ja ällöherkullisia Stockan 150-vuotiskonvehteja! Noi oli ihan ihmeellisessä hifistelylaatikossa, siis siinä oli magneetit ja kaikki. :D Ois nyt vielä soittanut jotain musiikkia avatessa. Ja kawaii Niklas retake! Teksti ei oikein kulje niin tossapa tuollainen yleispätevä kollaasi illan tunnelmista ↓

 Alex in his element and some disgustingly sweet and delicious Stockmann's 150 anniversary chocolate! They were in such a fancy box with magnets and all. Only music was missing lol. My writing sucks tonight so here's some collage that can do:
Päädyttiin tuttuun tapaan DTM:ään jytämään. Nauratti kun Niklas kysy narikassa että paljon maksaa ja se narikkatyyppi sanoi et 2,50 ja Niklas kuurouksissaan kuuli ihan muuta ja rupes huutaa mulle "SINI TÄÄ MAKSAA 85 EUROA..!!" ::D Ihana Niklas. Nomutjoo, jytä oli mainiota eikä mitään valittamista mistään! 

 As usual, we found ourselves in DTM's dancefloor. Also lol at Niklas who asked the entry price and the guy said "2,50" and Niklas started shouting "SINI, THIS COSTS 85 EUROS!!". LOOOL love him. But yeah, the music was great and loud so no complaints about anything!
Oona on vähän krooh pyyh.. Mjoo, menin sitten Alexille yöksi ja oltiin vaahtokylvyssä jonnekin aamukasiin asti ja mulla oli herätessä darra joka kesti jonnekin aamuviiteen asti sellaisena tasaisen turhana, you know kun ei oo paha olo tai mitään mut jomottaa silti.. Voin oikeesti sanoa että torstai oli koko maailmankaikkeuden historian turhin päivä, ainakin allekirjoittaneen kohdalla. Melkein ärsyttää et koko päivä meni nukkumiseen ja sensellaiseen turhuuteen. 

 Oona looks a bit sleepy ahhahah.. But yeah, I went to Alex's place and we were in a bubble bath until like 8AM. And when I woke up I had a hangover that lasted until 5AM. It wasn't that strong that I wanted to throw up or anything but still strong enough to get me sleeping all day. Seriously, the most useless day ever and I hated to have such a good-for-nothing day. 

Sain perjantaina itseni ihan ookoosti liikkeelle ja kävin Kluuvin Indiedays Fashion Weekendissä Niklaksen ja Tuomaksen kanssa. Mukaan tarttuikin jotain mistä lisää sitten myöhemmin! Mut nyt lopetan tän tuhertamisen koska kello on kolme aamuyöllä joten paska teksti ja turhat tarinat argh. :D 

 Friday was ok though, I went to Indiedays Fashion Weekend that was at Kluuvi and Niklas and Tuomas accompanied me. I actually did a bit of shopping but I'll tell about that later! Now I need to stop writing this crap of an entry ughhhhh. So see you!

22.2.2012

PAY OFF DEATH

Heipodei! Oon nämä kaksi päivää vain nauttinut kavereiden seurasta ja kesään verrattavasta lämpötilasta (you know you're Finnish when..), siis voitteko kuvitella mulla oli tänään vähän kuuma jo!

Kävin eilen kävelemässä ympäri Töölöä Alexin ja Tuomaksen kanssa.. retken huipennus oli jään päälle kyhätty Winter Wonderland -invakiituri eli suksien päällä oleva keinutuoli joka oli kiinnitetty keppiin jota sitten työnnettiin ja se kulki ympyrää. Voin sanoa että oli hurjaa kyytiä ja naurettiin enemmän kuin luulisi. :D

Tuomas kirjoitti terveiset lumeen 8)
Tänään taas miittailimme samalla kokoonpanolla plus Niklas ja kiertelimme keskustan kauppoja. Ideana oli mennä sinne kun on vielä valoisaa mutta kas kummaa kun se venähti taas jonnekin neljän paikkeille ja kaikki valo oli karannut kun päästiin pois Hesburgerista. :D

Koska Svenska on meidän Mäkkäri niin piti ihan vaihtelun vuoksi käydä mättää kunnon kotimaista ehheh. Miestenvessassa oli joku kiroukseen kastettu kakara joka juoksi eestaas huutaen ulkomaalaisella aksentilla "vessa, vessa, vessa".

Kolme miestä ja tyttö.
Kierreltiin läpi Aleksanterinkadun kaupat muttei löydetty oikeastaan mitään. Tää on taas tätä keskiluokkaisuuden ongelmaa, mut halusin ihan tosissaan ostaa jotain rytkettä vaikka huomisen pikkulauantain juhlimista silmälläpitäen mutta ei mistään kerta kaikkiaan löytynyt mitään. Mä jo melkein masennuin Weekdayssa kun sielläkin on kerta toisensa jälkeen pelkkää paskaa. Tosin no vika on kyllä vähän minussakin,  Hömpässä oli ihan mainio kaapu mutten jaksanut ostaa sitä. Löysin muuten Zarasta sen täydellisen valkoisen bleiserin mitä olen metsästänyt jo mayojen kalenterilaskurin alusta asti, mutta jotenkin olen nyt niin pohjattoman kyllästynyt bleisereihin ettei se kihelmöi mua millään tapaa. En kyllä tiedä pitäisikö minun ostaa se silleen tulevaisuuden varalle mut ääääh. :D 

Hipelöin kyllä myös yhtä lompakkoa jonka aion kyllä joskus ostaa mutta en viitsinyt siitäkään maksaa koska en oikeastaan tarvitse uutta lompsaa. Kyllä mua sit illalla vähän harmitti kun mietin että "no nyt voisin olla survomassa kortteja ja kuitteja uuteen kiiltävään lompakkoon!!!" mutta ehkä mä pidän kuitenkin tämän vastuullisen rahankäyttäjän (äksdee lol kaksoispiste monta deetä niin isolla kuin pienellä) linjani ainakin toistaiseksi. 


Kawaii desu ja Alexia kiinnostaa
Alexia kiinnostaa yhä vain
OLEN ODOTTANUT SINUA
Läskiperseemme ei mahtunut noihin yhden hengen penkkeihin ihan
Smiling with mah eyes
En kestä ::::D

19.2.2012

SEKSIVAU

Mielenkiinnoton entry tarvitsee mielenkiintoa herättävän otsikon.. Joomutta, vähän visual evidenssiä eilisen olemassaolosta! 


HAT One*Spo SHIRT One Way BELT Aqua Lip SKIRT One Way ACCESSORIES Panda Eyes Shop SHOES Jeffrey Campbell

No okei toi asu oli jostain historian muhinoista kun olin henkevällä salaatilla Tuomaksen kanssa. Kauppojakin meidän oli vissiin tarkoitus kiertää mutta juteltiin sitten maat, taivaat ja merenrannatkin eikä ehditty käydä kuin parissa hassussa putiikissa kiitos lauantain ääliöiden aukioloaikojen.

 This outfit was from some time ago when I had some salad with Tuomas. We were supposed to roll around shopping but we ended up chitchatting until we had time to visit only like one shop. 

Ja vaatetusta eiliseltä! Musta tuntuu et mulla on aina noi samat kuteet päällä.. haluan vähän vaihtelua ja kokeilla jotain uutta. :D Mulla on ollut kauhea kevätkesäinnostus tässä meneillään ja oon suunnitellut kauheasti kesäasuja ja sensellaista.. kirjanmerkkipalkin shopshop-kansio taas paukkuu yli äyräiden. Toi ulkona pauhaava lumisade on jotain niin masentavaa et pakko pitää toivoa yllä vaikka sitten tällä tavalla ehheh. 

Nyt on kyllä muutenkin menossa se aika vuodesta kun lueskelen muiden ja itseni blogeista entryjä kesältä ja keväältä ja kuuntelen kesäistä musiikkia ja haaveilen grilliruoasta ja kylmistä nakeista Koffarissa ja ja ja ja. Plus en malta odottaa että pääsen testaamaan tuota parvekettani, siitä ei oo nyt talvella ollut hirveästi iloa.

HAT One*Spo ONE PIECE Aqua Lip ACCESSORIES Only (or Vero Moda, idk), Panda Eyes Shop SHOES Jeffrey Campbell

 Yesterday's outfit. I feel like I always have those clothes on.. I need some change, to try something new. I've been having this spring-summer mood and I've been planning a lot of outfits for summer. My bookmark folder for shopping is almost exploding by now. The raging snowstorm outside is so depressing I need to keep hope alive somehow. XD 

It's the time of year when I start reading blog entries from spring and summer by me and other people, listening to summerish music, dreaming about barbeque and hanging in the park or whatever. Also I can't wait to test my balcony because it doesn't provide much joy as it is winter now.. 


Ainiin tämä kesäoloni kulminoituu myös siinä että halajan rusketusta..! Oon ollut ties kuinka pitkään silleen että ääää olisinpa vaaleampi näyttää kauhealta tällainen mutta nyt oon jo miettimässä että josko kävisin viemässä solkkuneitsyyteni.. :D Toisaalta en viitsisi vanhentaa ihoa tollasen turhuuden takia mutta tiedän kyllä että jahka kesä tulee niin olen kärvistämässä itseäni ihan vaan koska se kuuluu asiaan.

 Also, my summer mood can be seen in that I really want to get a tan..! I've been wanting to be pale for a while and I've whined about my skin tone not being pale enough but now it has changed to that I want to try solarium. :D Although I wouldn't kinda want to damage my skin for something useless like that but I know that as summer comes I'm sunbathing just because one should. 


Eilisen meikki before and after lashes! Päätin aiemman entryn megaripseilyn sijaan laittaa nuo Angel Eyesit ihan sellaisenaan silmiin kun tuntui että tuo näyttää kuitenkin paremmalta.. taisiis tulee sellainen pyöreämpi silmänmuoto kun taas se massakarvakasa tekee sellaisen pitkän ja kapean silmän. Eeemt. Plus ainakaan noi ei paina sitä muutamaa kilogrammaa mikä saattaa olla myös osasyy miksi silmät näytti jotenkin kapeimmilta niiden viime entryn ripsien kanssa.. XD

 Yesterday's makeup before and after lashes! In previous entry I had lashes that I pimped myself but they made my eyes kinda long and thin so I decided to put on just those Angel Eyes lashes. I feel like they make my eyes more round which I like. And those lashes don't weight like a ton unlike the ones I pimped because there were 3 pairs of lashes on.. that might've been the reason why my eyes looked a bit thin. XD (I know my English makes absolutely no sense in this but I can't be bothered to think any further...)

Pelattiin siis eilen pleikkari-Monopolia, joukkiossa olivat minun lisäkseni siis Alex, Mikko, Tuomas, Marinka, Niklas, Tiina ja Toni! En vaan pääse yli miten koukuttavaa toi on, meen varmaan tänäänkin sinne vähän tahkoamaan rahaa jahka saan tämän entryn tehtyä.. :D Meitä oli niin paljon että pelattiin kahden hengen joukkueissa.. voittajaksi selviytyi mun ja Alexin tiimi! Tosin Alex on kyllä voittanut joka ikinen kerta kun ollaan pelattu (miinus yksi kun me vaan testailtiin ja Alex vahingossa painoi konkurssi-namikkaa...) joten mulla ei ole tuon voiton kanssa osaa taikka arpaa.

 We were playing Playstation Monopoly with Alex, Mikko, Tuomas, Marinka, Niklas, Tiina and Toni! I still can't get over how addicting the game is.. I'll probably go play today too when I get this entry finished. :D There were so many of us that we played in teams of two. My and Alex's team won! Although he has won every single time we have played (expect the one time he accidentally declared bankruptcy but he was still winning at that time) so I have no right to get proud about it lol. 

+ Tuomas !

Mutta nyt kohtaloni kutsuu mennä kärsimään tuonne lumisateeseen että pääsisin taas tahkoamaan leikkihilloa, bai!

 But now gtg to get me some Monopoly money!

18.2.2012

Kosmista kosmetiikkaa

Vähän näitä viime aikoina kertyneitä ja esittelemättömiä meikkipuolen ostoksia ollos hyvä! Mutta aloitetaan ensin eilisen naamalla. :D

Peruukkitupeeraus käynnissä..

Jaaaa valmis! Mun pitäis laittaa lisää talkkia varsinkin latvoihin, kiiltää kuin öljyinen nenänpää kuunvalossa. Kuten ystävämme Rihanna käskee; talk that talk!


Muttaniin niitä osteluja! 

Huultenrajauskynä ja huulikiilto MACilta joista unohdin ottaa kuvat enkä jaksa enää ottaa joten siinäpä tuollainen prosessikuva tilalle. Halusin jotkut nudehuulivehkeet joten kävin nuo pöräyttämässä paitsi että halusin tuon huulikiillon huulipunana mut ne sitten vahingossa möivät mulle ton.. nojaa, sama väri enkä jaksanut käydä vaihtamassa, lärväyttelen tota sitten jonkun vanhan mac-nudepunani päälle. Ihanan ankea väri tulee tosta.

Make Up Storelta tuota nestemömmöä ja eyelinersivellin jonka myös unohdin kuvata ehheh.. Halusin kokeilla tuota likvidia kun Marinka sitä kovasti kehui ja kyllähän toi oikein mainiosti pärisee! Ostin eyelinersiveltimen kun ajattelin tehdä tolla nesteellä ja mustalla luomivärillä silmän sisänurkkaan rajauksia, en kyllä tiedä pysyykö se sen paremmin kuin normieyeliner mutta noh eurot oli ja eurot meni. Kyllä tolla mixing-liquidilla saa ainakin glitterit pysymään. Ton ideahan on siis se että sivellin dipataan tohon nesteeseen ja sitten luomiväriin/glitteriin/tms mitä ikinä naamallensa haluaakaan sivellä ja se muuttuu sellaiseksi.. ei-jauhoiseksi. You know. 

Meikkivoide Max Factorilta. Tän piti olla vaan sellainen hätäostos kun vanha naamamaalini loppui enkä ollut löytänyt vielä netistä oikeansävyistä Revlon Colorstayta sekaiholle (joka on muuten ihan mahdoton homma, löytäisin varmaan jonkun Al-Qaida-jehunkin nopeammin). Tuo osoittautui ihan kivaksi kuitenkin, peittää mainiosti ja pysyvyyskin on suht ookoo mutta toi väri on liian oranssi mulle. 

Kulmailuja Canmakelta. Halusin jotain millä tehdä vaaleita kulmia joten tölkkimake vaan apuun! Toi kulmakynä ajaa asiansa kuten pitääkin, mutta kulmaväri näytti mielestäni jäätävältä normikulmillani joten mun piti vastentahtoisesti leikellä niitä lyhyemmäksi.

Pelkkä kulmakynä, sitten kulmakynä + kulmaväri. Ps noi naamani valtaavat haituvat ei kyl oikeesti näy muutenku tollasissa closeup-salamashoteissa jsyk. XD

Ribs! Tarvitsin uudet vanhojen kauhtuneiden tilalle joten tilasin nämä aikamoinen ajanjakso sitten kuten varmaan tuosta toisesta paketista päätellä saattaisi.. Oon aina halunnun kokeilla noita aidanseipäitä (ribs #1) ja kyllähän ne varsin lokoisasti pamahtavat tuolta luomien syövereistä araknofobisia säikyttelemään! Model eyes -ripset (#2) ovat aika perusjeejytät, mutta musta tuntuu että ne Jewerichin kolmoset (#3) ovat kuitenkin soveltuvammat mun meikkiin. Tuhosin noita model eyeseja ihan hyvällä tahdilla kun en jaksanut kovettaa niitä liimalla ja osa niistä hajosi jo kun otin ne ekaa kertaa irti tuosta paketista.. niin tilasin nuo hyväksi havaitut Jewerichit sitten. :D

Itse asiassa nuo Angel Eyesit (#1) voisivat olla rutkasen pidemmät, noi sopivat sellaiseen epävammailumeikkiin mutta viime aikoina oon taas halunnut vetää rajausta tonne poski-kaula-korva-alueelle joten pimppasin noita myös sellaisiakin urotekoja varten:

Näyttääpä nastylta ku olin ottanut ne vasta silmistä pois ehheh.. nomut, lynttäsin vanhat gyaru mori eyes -ripset noiden angel eyesien päälle että saisi vähän pituutta invasilmiin. Itse asiassa noita gyaru moreja on tuossa kaksi kappaletta eli tuossa on kolme paria ripsiä päällekäin.. Jytkyttömät 3 - Kun ripset ei riitä.

Tuoltapa näyttää! Yläripsinä siis tuo yo dawg I heard u like lashes so I put lashes on lashes -infernaalisuus ja alhaalla Jewerichin kolmoset. Ylemmän kuvan otin sen jälkeen kun tulin kotiin niin meikit on vähän kälähtäneet #seliseli

Ja sitten Canmakelta tuulenhalkojansheidaussetti! Oon käyttänyt mun Coastal Scentsin paletin ruskeaa nenän varjostamiseen sen jälkeen kun Integraten nenä+kulmapalettini hajosi. Halusin kuitenkin ihan tuollaisen kunnon paketin kun sen CS-paletin nappi on niin pieni ja muutenkin. Ensin mietin että hmm toimiikohan tämä nyt yhtään mutta kyllä tuolla saa ihan hyvin rakennettua sitä varjostusta haluamalleen tasolle. Highlight on tosi jees myös. Ja sivellin kanssa, mietin eka että onpas vähän tyhmää jos samalla sudilla pitää laittaa varjot ja highlightit mutta tuo on jotenkin tosi liukas tuo karva tuossa niin siihen ei jää mitään ylimääräisyyksiä muhimaan.

Sain myös eilen tulleen Ichibankao-pakettini mukana huulipunatestereitä..! Tosi jännittävää jotenkin. 8D

 Too lazy to translate all of this, sorry. In a nutshell: I've been buying some makeup products lately so here they are. Pimp'd my lashes too by putting 2x Gyaru Mori Eyes -lashes on Angel Eyes -lashes for longer lashline.