30.4.2012

Tähän nokkela otsikko joka kuvaa myös merkinnän sisältöä

Käväisin tänään Viivin mestoilla kun se lupasi voivansa tehdä mulle geelikynnet jos mieleni niin halajaa. No mähän menin! Halusin tänään heittää päälleni jotain mitä en oo aikoihin pukenut, siispä vispihame ja fedora. 

Muuten, halpasukkikset on siitä kauheita, että kun niitä nostelee silleen ylöspäin niin siihen jää tollasia mustia möyhyjä jotka saa jalat näyttää siltä, et niitä ois hakattu just jossain dominabileissä vähän liian innokkaasti. Pitäisi kai ostaa jotkut legginssit joissa on ihokuvio et saisi sukkahousut, jotka ei aiheuttaisi mitään hormonipitoisia tunnepurkauksia allekirjoittaneessa. 

Enivei, tänään oli jotenkin jännittävä päivä koska mä menin Viiville tekee kynsiä aka akkojen kutomakerho, kun taas Tuomas meni Alexin luo pelaa Mario Kartia Niklaksen ja Timon kaa = homoisa autonrassaajakerho. Kauhee sukupuolten välinen kuilu, tosin mentiin kyllä illasta mekin vähän kaahailemaan ja huutamaan yhteisöllisyyden nimissä!

HATTU Lang Dimension TOPPI H&M PAITA One Way KAULAKORU Only HAME Delyle KENGÄT Jeffrey Campbell


Mut niin ne kynnet! Mulla ei ollut haisuukaan geeleilystä, mut se olikin aika iisiä niin duunasin ne sitten ihan itse! Tohon tippien päälle piti vaan laittaa erinäisiä litkuja ja kovettaa uunissa niin avot. Kätevää kyllä, koska nyt noi ei sinkoile mihinkään kun tossa on toi kova kuori päällä, plus että mun ei tarvitse liimata uusia kynsiä jos haluan vaihtaa lakat. En kyllä tiedä että miten kestävät noiden pitäisi olla, mutta nyt vappunahan ne pääsee ultimaattiseen testiin! Voin vyöryä hyvillä mielin rinteitä alas peruukki puolitangossa ja kuitata kaiken sanomalla tekeväni käytännön koetta. 

Kääpiöiden solkussa. Toi geeli oli niin ihanaa kun se rupes muhimaan tuolla, paitsi et jos sitä osui iholle niin sitten oli semikkäästi tuskaista. :D 

Kello oli jo suht paljon niin en laittanut noihin mitään lakkaa, koska haluttiin suunnata Töölöön vauhdilla ja hurmeella. Tuomas oli oppinut ajamaan Mario Kartissa ja voi sitä raivon, ilon ja huudon määrää! Viivi sanoi et meidän huudosta sais hyvän audion jos ei tietäisi kontekstia kun se dialogi oli tyyliä "Vittuku noita kilpiä tulee perseeseen!! BIRDO HUORA!!!! Vitun kullikurttu älä töni!!! Miksei toi perse keuli??!! Toi läski paska tiputtaa mut koko ajan!! Mee muualle runkkaamaan siitä!! No paskoppa siinä sitten! Vittu miksen saa laatikoita?!! Täältä tulee ISO SININEN!!". Kartia pelanneet ymmärtää varmaan sen intohimon määrän minkä kyseinen peli synnyttää.

Nauratti myös junassa kun vaunussa oli joku Tuomaksen tuttu ja sen kavereita, ja ne oli semituiterissa aka desibelipitoista jengiä ja meitä vastapäätä istui joku jytäveikko, jolla oli musa ihan helvetin kovalla. Sit pari pysäkkiä ennen meidän stoppia se jytämies lähti veke ja olin läpällä Tuomakselle että "ei kestänyt enää jytämies". Tuomas vastas vaan että kyllä tää sen pysäkin täytyy olla, mut sitkun oltiin omassa määränpäässämme ja käveltiin mun laavuun, niin nähtiin se jytämies ja tajuttiin et se oli oikeesti lähtenyt koska se ei enää jaksanut, eikä siksi että sen pysäkki ois ollut siinä. En tiedä, mikä tossa oli edes niin hauskaa, mut mä romahdin ihan täysin. Kristallipalloni pyöri niin hyvin että räjähti. Nää kuvat on vaan häpeä kamerahuorauksen kunniakkaalle lajille, mut en tajunnut ottaa kunnon kameralla yhtään todistetta naamani tämänpäiväisestä olemassaolosta, enkä mä nyt niin empatiakyvytön ole, että olisin jättänyt ihmiset kokonaan ilman tätä suurenmoista visuaalisuuden juhlaa joka on minun maxi-tikkurilalärvini. Kadotin muuten Jewerichin alaripseni, ja se oli viimeinen toimiva pari, niin joudun nyt käyttämään noita astetta jytympiä Diamond Lashin pellehermanniripsiä. Soittakaa Punainen risti, tai edes Marttaliitto.

Tässä vielä päivän piristykseksi Alexin Anna Wintour -cosplay. Mun lempparidetalji on toi Elle.

Ja koska vapun ajattelin viettää senmaallisissa tanhuissa, että kadotan artikulaatiokykyni (taas), niin en hartaimman toivon mukaan ole täällä kirjoittelemassa kikkareita elämästäni, joten nähkäämme sitten vapun jälkeen! Pitäkää tekin hauskaa ja klaarat vapsut kaikille!

29.4.2012

Suomen vihatuimmat naiset: Pilvi ja Tuuli

Tänään (eli lauantaina) menin Tuomaksen kanssa suunnitelmien mukaisesti vähän aikaisemmin keskustaan nauttimaan arnoldista. Oli niin kesäpakotusolo et täytyi vetää tuollaiset saharan cowboy -vetimet ylle. Tarkeni muuten mutta voi luoja mikä napajäätikön tuuli siellä puhalsi..! Aina kun tuli sellainen max. kahden sekunnin kestävä momentum jolloin ei tuullut, oli pakko olla silleen embrace the moment ja hymäillä kädet ojossa tyytyväisyyttä. 

HATTU eBay PAITA eBay VYÖ Baby Shoop LIIVI Harajuku HOUSUT H&M KENGÄT Bershka KORUT Panda Eyes Shop, Only

Levitettiin itsemme perinteisin menoin Koffariin ja paikalle ilmestyi pikkuhiljaa jengiä. Ja mitä enemmän sitä populaa tuli, sitä varmempia oltiin Tuomaksen kanssa että pullot viiniä ovat ehdottomuus tässä päivässä. Plus kyllähän ne lämmittää kun ei tuolla nyt mikään helle hekumoinut. Oli kyllä muutenkin vähän harmaa ympäristö kun puistossa oli enemmän City-lehtiä kuin puiden lehtiä.

Käytiin Ass-Marketissa + Marinka.

Niklaksella oli tälleen kesäisesti Flipflopia pullo. Ei ollu namia.

Marinka nättibeibe!

Tuomas + Marinka + Niko

Löysin iPhone-kotelon.

Ei sitä auringon iloa pitkään kestänyt kun oltiin kohta taas jääkalikoita, joten sorvailtiin erinäisten pysäkkien kautta Skattalle Niklaksen mestoille jatkaa sosialisoimista. Osa jengistä jatkoi lopulta Detskuun, mut mä ja Tuomas kuljettiin kiltisti mun laavuun ja nyt ollaan vaan kokeiltu mahdollisia vappumeikkejä ja nauranut Tuomaksen vanhaa blogia lukiessa. Plus analysoinut sitä, harrastaako Sugababesin muijat siinä Push the Button -videossa nykytanssia, dominoimista vai kuivapanemista.  

Muita päivän kohokohtia: Aleksanterinkadulla joku ääliö joka meinas käydä mun kimppuun, Steissillä viululla vitun hyvin Smoke on the Wateria soittanut katusoittaja, se kuinka mun peruukin latvat näyttää ihan parralta kun laitan kaulahuivin tohon päälle ja kun mä ja Tuomas peräjälkeen lukittiin itsemme Koffarin vessaan.

PS älkää ostako Nivean silmämeikinpoistoainetta koska se on ulosteisinta ripaletta mihin voitte koskaan rahanne käyttää. Mun L'orealin meikinpoistoaine loppui eikä kaupassa ollut muuta kuin Niveaa ja kyllä kaduttaa. Se sattuu kun sitä erehtyy laittamaan alle viisi senttimetriä silmän läheisyyteen eikä sillä lähtisi varmaan edes pölyt lattialta.

Pakko myöntää että jolkotan tähän tätä skekkaa vain koska kello on taas mielenkiintoisia aikoja, mun aivot ei tuota kelvollisia asioita mut silmäluomet painaa tonnin ja haluun et tota tekstiä menee pidemmälle kuin tuo viereinen kuva, jota en halua ottaa pois, mutten voi keskittääkään sitä, koska se ei ole tarpeeksi leveä, joten se näyttäisi tyhmältä. Siinä teille maailman pisin huono lause ja #keskiluokkaistenbloggaajienongelmia. 

Mut no laitetaan nyt lopuksi lisää kasvokäyrää tälleen vappuhuuman kunniaksi kuitenkin!


 Agejfjnvtlkfgrp!

28.4.2012

Auringonmetsästäjä

Perjantai kului tällaisissa tamineissa! Päätin ulkoiluttaa ton Weekday-ostokseni ja päädyin tollaiseen katolilais-saatanalliseen koulutyttöchanelkipparilookiin. Tykkään aina miettiä jotain tollasia ns. teemoja asuilleni, taisiis jos haluan pukea hienon asun niin yleensä tiedän että onnistun kun siihen on helppo keksiä joku rooli tyyliin "ranskatar", "dominatrix-noita", "cowboy goes rave" tai mitä nyt ikinä voikaan olla. Tai no toi on mielestäni suht epämääräinen kokonaisuus mut tykkään kuiteski!

HATTU Kirsi Nisonen PAITA Weekday VYÖ emt HAME One Way KÄSIKORUT Katilta KAULAKORUT Panda Eyes Shop, Bijou Brigitte KENGÄT Jeffrey Campbell

Deeetz! Jos tää ois asteen parempilaatuinen niin olispa kunnon tumblr-shotti. :D Vihaan muuten tollasia paita + korkeavyötäröinen hame -yhdistelmiä siitä, kun se paita menee aina tollaselle lenkkimakkaralle. Pitäiskö tyyliin liimata se paidan helma ruoansulatuskanavaan kiinni ettei se yritä luoda nousujohteista uraa vai hä.

Kävin Tuomaksen kanssa pyörimässä keskustassa koska hyvä ilma, harmi tosin et oltiin niin myöhään liikenteessä et meidän piti jahdata spotti jossa on vielä aurinkoa. Käveltiin pitkin Hesaria ja loppujen lopuksi löydettiin itsemme Espalta istumassa. Tajuttiin, että sinne on kyllä kokoontunut kaikki mahdolliset ulkoistuskelijat; porvarimummot, normi-ihmiset, rockspuget, yli-ikäiset jonnet, espoolissut ja kiintiöpullonkerääjä. Ja me. :D Harmittaa vähän kun ei ehditty sen enempää luuduttaa perseitämme auringossa, mut toivon mukaan huomenna on samanlainen keli, joten uusi yritys päälle! Sitten kyllä lähtee mukaan vuoden eka jäätelötuutelotäätelötuutelo! 

Inva kurkkii. Meinattiin mennä töllää Avengers mut härregyyd mitkä hinnat, vihaan 3D:tä kun kaikki on heti kalliimpaa eikä se kyllä niin paljoa sitä visuaalisuutta tuo et joku pilvenpiirtäjän katto lentää päin pläsiä, joten voisiko Hollywood olla hyvä ja lopettaa. Suunnattiin sit roopesetinä Töölöön Alexin luo tälleen halpabudjettihauskanpidon vuoksi.

Ollaan Tuomaksen kanssa myös aivopesty itsemme tykkäämään Nicki Minajin uudesta albumista ja oon jo aikalailla ristinyt sen kesäjytälevykseni. Jokainen breakdown-kohta kuulostaa samalta, Nicki huutaa suu vaahdossa kuin epilepsiakohtauksessa elävä ja koko levyssä on enemmän paskoja dubstep-yritelmäkohtia kuin Egyptin laki sallii, mut on se vaan hyvää paskaa. :D 

Mmmmmutta ei täs muuta kuin nämä pikaiset olotilaraportit, palaillaan myöhemmin!

27.4.2012

Valkomekkovuoto

Tänään oli sellanen fiilinki et pakko saada päälle jotain uutta tai niin vanhaa että se on taas uutta. Päädyin sitten jonkun lizlisamekon mallailun jälkeen kaivamaan kaapista ton joku aika sitten mun lukijalta Henriikalta  ostamani maximekon (se oli lukenut jostain merkinnästä et himoilin sellasta ja tuli sit myymään että kiitos vielä tuhannesti!!). Halusin tehdä vähän kesäisemmän kokonaisuuden mutta kun nuo äiti luonnon olotilat ei oo vielä ihan sen mukaiset niin piti heittää tollasta peruspersua siihen päälle. 

HUIVI Ninja for Men TAKKI Hellcatpunks MEKKO Henriikalta ostettu KORU Panda Eyes Shop MUODOTON KASA KASSI LDS KENGÄT Jeffrey Campbell

Mun on pakko päästä viemään parit korkkarit suutarille koska mun asut tuntuu olevan hirveen rajoittuneita kun mulla on vaan noita ylijytyjä kämbeleitä eikä ne hirveen monen asian kanssa loppujen lopuksi sovi. Vähänku Titanic laitettaisiin seilaamaan jotain perus Porin puroa pitkin.  

Tossa vielä pari shottia roikkuvasta vaattehesta. Tää laatu on vähän kyseenalainen tässä ja muissa kuvissa valon puutteesta johtuen mutta eiköhän noista erota että se on vaate eikä jukkapalmu.

Muuuutta, tänään! Kävin Tuomaksen kanssa keskustassa (Alex oli kanssamme myös hetkosen) kun Tuomas halusi käydä katsomassa oliko sille tullut mitään postia ja mä halusin käydä Weekdayssa poimimassa yhden paidan minkä olemassaolo oli kihelmöinyt mua jo jonkin aikaa.

Ja siinähän se! Sifonkihuumailu jatkuu, mut toi on just ihana kesäksi plus toi on niin lämpimän nude että mätsää hyvin sen mun beigepinkin fäghätin kanssa. Oon päässäni parittanut tätä yhdelle jos toiselle vaatekappaleelle.

No päädyinpä sitten Ginaan myös ja siellä oli kaikki niin ihanan valkoista et tiesin, etten pääse sieltä pois ilman jotain. Tää mekko iski mun silmään tällaisena vähän jännittävämpänä ratkaisuna, ja hikisen sovituskeissin jälkeen kilautin kassan kautta ulos! Semisti kyllä jännittävät ihmisruumiin osat kyllä ilmestyivät otsalohkoihini kun kotona huomasin et tuossa helmassa on jotain smäidää.. että pesuun vaan. 

Tää selkä on kanssa ihana ja voi sitä iloa kun olen sellaisen savimaja-asukin värinen ja kiskon tämän ylleni..! Solkkuun käy tieni iloisin askelin ja ihosoluihini käy syövän tie vähän vähemmän iloisesti, mutta eihän kerta tapa. Ellei olla Final Destinationissa, mut mulla on lähinnä Destination Unknown known known tyddy tyddyy tyttydy dyddyy, no nytpäs vallan innostuin.

Mulla on kanssa jotain vanhoja muinaisihmisen ajoilta olevia ostoksia, jotka eivät ole tehneet ilmestymiskirjaa täällä niin saapukoot nyt estradille:

Ihanat korukasat oisko ollu ONLYstä tai jostain. Näissä on hinta-laatu-suhde kohdallaan, yleensä 13 eurolla saa vaan jonkun kämäisen narun mutta tossa on kyllä sellaiset tupot että riittää kaverillekin! Mulla oli ultimaattinen keskiluokkaisten ongelma noiden kanssa kun ostin eka ton violetin, ja justku maksoin ja kävelin pois, tajusin et tosta on olemassa sininen versio ja muistin samalla hetkellä et tota sinistä mä halusinkin, mutten kehdannut ottaa sitäkin mukaan, niin piti käydä toinen päivä ostaa sekin. Toi sininen koru itse asiassa on mun hippi-kukkia-merellis-etnistä-paskaa-tyyli-himon juuri, muistan sen hetken kun näin ton ja mun päässä rattaat lähtivät käyntiin kuin forssalaisen Karin tuunattu Fiat. 

Hattu! Tilasin tän eBaysta kun Suomesta ei tuntunut löytyvän sopivan jytkyä. Harmittaa kun tässä ei ole mitään koristeita kun tää on jostain texasilaisesta aitoja cowboy-juttuja myyvästä puljusta mut voihan tohon tietty jonkun kukan heittää ihan omakätisesti. 

Ja koska tän merkinnän mun naama vs. muut jutut -kuvasuhde on aivan liian vääristynyt niin tasapainoitan sitä parilla pärstäotoksella, jotka tuotin tuo nimenomainen olkihattu päälaellani liipottaen.

Ps tein tänään vaihtelun vuoksi tällaisen "kevyemmän" meikin (termi kevyt on nyt hyvin löyhästi käytetty), ja emt, ehkä pientä hienosäätöä niin tykkään! Vaikka on se tuhannen ripsen jytäilykin hauskaa mutmut.

Siinä kaikki oikeastaan. Paitsi no pakkohan mun on mainita että ihanan keväistä ihmisvilinää oli tänään, ihanaa kun ihmiset alkaa olla taas tyylikkäitä plus näin irtojäätelökopit ja olisin kyllä ostanut, mutta sää ei ollut täydellinen niin säästän sen siihen hetkeen. Istuttiin Tuomaksen kaa Kampin aukiolla joskus puoli yhdeksältä katselemassa porukan soljumista eikä ollut kamalan kylmäkään. End of the pakollinen sääkertomus. Musta tuntuu, että huomenna on pakko ottaa vähän väriä ihoon että olisin sitten kesän tullen soveliaan näköinen. Tai no tänään, koska kirjoitan taas tätä niin myöhään, et kaikki lukee sen sinä mun huomisena. Joo nyt loppu.

26.4.2012

2012 puistoneitsyys menetetty

Tändändändää, tällaisissa rytkyissä pyörin sunnuntaidagenefterolotiloissani. Kävin Alexin kaa ostaa Stockan hulluilta päiviltä halpaa suuhunnussittavaa kun Timo oli tulossa käymään ja kokkailtiin (tai no Alex kokkas) joku monen ruokalajin ateria. Sporassa oli maailman viihdyttävin ragevanhus joka ulisi siitä, miten nykyaika on paskaa ja härreguud sitä huudon määrää kun joku nainen meni sanomaan sille "Noin vanha muttei mitään käytöstapoja!". Olisin voinut kuunnella sen huutoa pidempäänkin, melkein harmittaa etten salakuvannut seuraavaa Youtube-hittiä siitä! 

HATTU Kirsi Nisonen BLEISERI Zara PAITA One Way VYÖ emt HAME One Way KENGÄT Jeffrey Campbell


Tällaiset murkinat sit vedettiin nassuttimeen! Tuomas oli kanssa paikalla mut se ei kala-allergikkona ja tulisen ruoan vihaajana koskenut kauheen moneen safkaan. Kun Alex eka puhui monen ruokalajin ateriasta, aattelin et joo-o sellasia pikkupalasia mut tossa oli kyllä ähky jos toinenkin tuloillaan. Mut herkkuu oli!

Oon monta päivää seurannut kun Alex ja Tuomas on hakannut FFVII:aa ja nyt se on ohi enkä tiedä mitä tekisin vaikka emmä ees ite pelannut sitä. Sepirotan kuolema nyt ei ollut mitään, mutta aika pitkään noi koulutti noita et ne sai Yuffielle luckin 255:seen ja tapettua Ruby- ja Emerald Weaponit. Elämä on suhteellinen käsite.

Keskiviikkona ulkoasuni oli tämän kaltainen! (ja pakollinen note nuo paitarömpsyt on vain paitaa eikä mitään ihraa!!1) Sää oli mitä mainioin niin sporailun sijasta käveltiin keskustaan Alexin ja Tuomaksen kanssa ilman mitään oikeaa syytä. Päädyttiin jonkun elisakauppakäynnin jälkeen Ruttikseen kun siellä oli Fabon mukaan piippolia istumassa.

HATTU Kirsi Nisonen PAITA Dazzlin' VYÖ emt HAME One Way KENGÄT Jeffrey Campbell RUUMISPUSSILAUKKU LDS

Hieno tilannekuva koska olen kiireinen nainen ja kädestäni puuttuu vain Starbucks-putilo.

Puistossa istuikin sitten kovin tummanpuhuva poppoo, johon kuuluivat Tiina, Toni, Krisu, Noora, Elina, neiti jonka nimi jäi mysteeriksi itselleni sekä jälkeemme saapunut Laura. Oli ihanaa istua vaan, vaikka olihan toi vähän tollasta pakotusta kun aurinko oli jo semisti kadonnut eikä mulla, Alexilla tai Tuomaksella ollut mitään alkoholipitoista messissä. Mut pikkuhiljaa! Tuli jo överi kesäinspiraatio ja melkein tekisi mieleni tehdä geneerinen kesäfiilistelypostaus mutta ehkä jätän sen siihen että totean tässä himoitsevani eeppistä ihosyöpäväripintaa itselleni. :D

Lapsipornoa!!! Tiina sanoi et toi pallo on raskausmaha joka tulee seinästä läpi. Aa äs dee.

Onneksi en photoshoppaa itseäni.

Muutettiin Tuomaksen kanssa hetkeksi mun laavuun koska itse halusin nukkua leveästi ja no.. otin Tuomaksen seuraksi koska en varmaan osaa asua yksin enää. Köh. Tää mun kämppä ei oo kauhee viihdekeskus niin ollaan vaan käyty lenkillä ja tehty hyvin epäonnistunutta kanaa riisipedillä (riisit raakana tunnin jälkeen..). Kirjottelen tätä entryä kolmelta-neljältä aamuyöllä ja samalla käyn läpi maailman henkisiä aspekteja Tuomaksen kaa. Että tällaista tällä kertaa. Palohälyttimen varjo näyttää nyt kuulemma shogunilta jolla on viitta ja kypärällä varustettu sarvi, toisin sanoen aika käydä koisimaan. Toivottavasti teidän elämässä on enemmän sisältöä. 

23.4.2012

Dokuilua Beven synttäreillä

Lauantaina oli Beven 18-vuotissynttärit mikä toisin sanoen tiesi syytä ottaa hörppyä ja kuvia! Oli kerrankin illallakin luonnonlamppua niin tuloksena on armotonta naamaspämmagee.


+ Tuomas !

 + Marinka ! Marinkalla on kunnon viaton hentai gurl -ilme.


Mun contourit näyttää näissä kuvissa niin armottomalta vaikka ihan ok ne oli livenä. :--( #keskiluokkaistenongelmia

We are beautiful no matter what they say.

Tää oli tällanen "otan susta kuvan ku sä otat itestäs kuvan" -kuva. Hot siivo taustalla.


+ Niklas !

+ Alex !Minä ja Marinka elementissämme.

Rakastan tätä kuvaa. ;__;Jistossa meitä odotti tällainen näky. Laitettiin Marinka menee edeltä ku se oli ainoa joka oli ostanut jotain.. köhköh. XD

Tää kakku oli hieno. :D Maistukin ihan hyvältä, ainakin se lusikallinen mitä maistoin.

TrolliToni + nyrppisTiina! Tuolla kyl pelattiin Tekkenii varmaan koko illan, itsekin hakkasin sitä kerran ja oikein voitokkaasti.

+ Jopo ! Mulla on kauheen viaton pose ja Jopo on tollanen viettelijätär-Anita.

Bilepoju ja jekkumehut.

Jopo oli kyl oikee paikallinen nähtävyys, oon ihan varma et jossain vaiheen ihmiset jonotti ottaa kuvia sen kaa.

Illan tähti Beve + kumppanit. Söpö Niklas!

+ Tuomas ja kiva kauna-Beve ::DD Mun huulet on ihan punkun punertamat.. hyvä harmi etten tajunnut ottaa kuvia mun hampaista koska ne oli vissiin aika jäätävät.
Tää tilanne oli ihan vitun hämmentävä ::D Silja rupes kuvienoton aikana ottaa esille jotain randomproppeja tyyliin skeittilauta ja imuri... melkein harmittaa ettei oo niitä kuvia jotka on otettu edestäpäin.

Nyysin nää Beven blogista!

Häivyttiin johonkin aikaan bussilla keskustaan hyvissä kuoseissa. Mun ja Niklaksen mielestä oli maailman paras idea laulaa ajattelenkin tässä vain Oonaa -remixiä loopilla kun Oonakin ilmestyi sinne bussimatkalle. Voi kanssamatkustajaparkoja. 

Päädyttiin suunnitelmien mukaisesti Tivoliin, mikä olikin mulle eka kerta! Emt missä huitelin ton kuvan oton aikaan, tiedän vaan et Niklas huuteli mua koska siellä baarin puolella soi Frontside Ollie. Se oli ihan hauska mesta, vaikka siellä ei kyllä tainnut soida hirveen hyvä musa, joku kuppainen livebändi vaan.. tosin eipä se menoa taitanut sen kummemmin kiristää. Oltiin kyllä oikeesti kunnon sirkus, siinä tiskillä oli  koko ajan joku sama porukka jotka katteli meitä kunnon hämmennyksen vallassa.. tai no Alexia ainakin. Joku tsirbu oli tuijotellut sitä kunnon konfuusioissa kun se halaili kaikkia tyttöjä, ehkä sillä oli sellainen gay or player -kysymys päässään sillä hetkellä. 

Toinen juttu mikä hajotti, oli kun jotkut muikkelit tuijotteli Niklasta sellaisella checking out -meiningillä. Sitten Niklas avas suunsa ja huusi jotain sen ominaisella kännikieunnalla (eli kovaa ja korkealta) tyyliin "Nyt lähdetään tytöt jytäämään!". Niiden tyttöjen ilmeissä oli pettymys käsinkosketeltavaa. ::D 

Heitettiin parit tequilat keuhkoon ja siirryttiin Onnelaan. Mentiin kai jotain ihmeellistä vipreittiä pitkin koska muistan vaan kävelleeni johonkin ja yhtäkkiä tajusin että jaa ollaan täällä. Mun mielestä sielläkään ei soinut yhtään mitään hyvää mut jytäsin ihan hyvillä menoilla. Kiva kun jossain vaiheen kaadoin jonkun puolikkaan sidulasin niin sen sisältö valui suoraan mun laukkuun joka oli auki ja nyt mun kamera löyhkää ihan siiderille. 

Häivyttiin jossain vaihein pois, olisin Oonan mukaan halunnut Mäkkiin mut mun suusta ei tullut enää kokonaisia lauseita niin se tais vähän jäädä. Käveltiin Alexin kaa Töölöön ja mun akillesjänteet on ihan pillunpäreinä koska oon vedellyt mun koroilla kuin Scooby-Doo. Tän huipuksi oon iskenyt itseäni näemmä paikkaan jos toiseenkin koska mulla on kunnon suihinottopolvet. Onnistunein ilta vähään aikaan siis, enkä edes vitsaile. Että hyvää syntymäpäivää taas kerran Beve ja kiitos bileistä!