31.5.2012

Elämäniloa henkivä postaus

Löysin mun koneelta tiedoston nimeltä "asioita jotka vituttavat" ja tajusin, etten oo koskaan laittanut tätä tänne niin.. no menkööt nyt kun en oo tehnytkään mitään muutakaan, mistä voisin tänne turinoida. :D

Naistenlehtisanat
Tyyliin "kundi" ja "kroppa". Tarviiko muuta edes sanoa.

Naistenlehti-ihmiset
Tiiättekö sellaiset aamuvirkut vappupimiät, jotka herää joka päivä hymy suin kello neljältä aamulla että ne ehtii vetää tunnin session crosstrainerilla ja kiiruhtaa siitä vielä lenkkeilemällä zumbatunnille, jonka jälkeen töissä hehkutetaan HYVÄÄ FIILISTÄ ja positiivisuus on voimavara ja kyllä kerran kuussa voi jonkun dominokeksin haukkaista mut ei sit liikaa koska kyl kroppa kiittää ja kyllä se vaan on pakko käydä 10 kertaa viikossa treeneissä tai muuten ei pysty. Siis kyllä mäkin hehkutan jotain liikuntajuttuja, mutta pää varmaan hajoaisi tuollaisen ihmisen seurassa.


Suomalaiset leffat
Jokaikinen suomalainen leffa sisältää tissit, peniksen, pillun ja/tai inhorealistista seksiä. Suomalaiset leffat sisältää samantasoista pehmopornoa kuin perinteinen amerikkalainen high school -komedia, mutta sitä ei olla siloiteltu millään tavalla, vaan blue wafflet ja karvarinnat välähtävät ruutuun ilman minkäänlaista varoitusta. Katsoin kerran jonkun suomileffan, jossa noi alussa mainitsemani asiat kaikki näkyivät ensimmäisen vartin sisällä. Ette voi todistaa mua vääräksi, kun väitän että kaikki suomalaiset (ei-lasten)leffat on tämänkaltaista samanlaista syöpää kaikki. 

Ajattele Afrikkaa/maailmanpelastaja -hörhöt
En jaksa syödä buffetista porsastelemaani ruokakasaa loppuun tai muuten vaan selvis että lannaltahan tuo maistuu, niin eiköhän siellä oo joku hippipaise inisemässä että Afrikan lapset ei saa ruokaa. Paskaako se jonkun kolkytkiloisen Nukluklukin vatsaa täyttää jos minä ahdankin sen rasvassa tirisevän läskipihvin itseeni. Mukavaa tietenkin että olet ryhtynyt jonkun plan-lapsen kummiksi, mutta voisiko tässä takana olla muutakin ajatusta kuin se jatkuva hehkutus ja kullinkasvatus siitä, kuinka paljon parempi ihminen oletkaan. Nykyään ekologisuuskin on lähinnä egologisuutta ja kasvissyöjät käyttävät enemmän vaivaa facebook-eläinaktivismiin kuin itse kasvissyöntiin perehtymiseen.

Outouttaan mainostavat ihmiset
"Oon pervo, tosi outo ja hullu ", mainostaa sokerihumalainen kaikkea mainstreamia (paitsi ehkä Jedwardia) välttävä hassunhauska kaksimielisyyden kuningatar Kaisa, jonka bravuurivitsiin kuuluu jokaisen pitkulaisen objektin vertaaminen fallokseen. Oot ihan samanlainen kuin kuka tahansa muukin, eikä se epäonnistunut vihreä värjäys hiuksissasi todellakaan muuta asiaa millään lailla. 


Ihmiset, jotka eivät vastaa puhelimeen
Tai no ylipäätään ihmiset, joiden saavutettavuus on Osama bin Ladenin luokkaa. Mikä vitun idea ostaa monen sadan euron arvoinen puhelin ja sitten pitää sitä koko ajan hiljaisella / laukun pohjalla / jossain mistä sen soittoa ei ainakaan kuule. Samaan syssyyn voisinkin vihata ihmisiä, jotka kyselevät kiireisiä asioita tekstarilla. SOITA JOS ON KIIRE, ei kukaan kyylää luuri kädessä viestilaatikkoaan sukuelimet pystyssä. Minä ainakaan. Okenitsekäänainahuomaajosjokusoittaamuttaeisemitäänkoskaolenhantäydellinen

Ihmiset, jotka ostavat liian pieniä vaatteita todistellakseen jotain
Et oo kyllä yhtään laihempi jos ostat M-kokoa L:n sijasta. On olemassa ihmisiä, jotka eivät suostu missään tapauksessa ostamaan L:ää, vaikka koko kauppa sisältää muihin liikkeisiin verrattuna ihan eri tavalla kokomerkattuja vaatteita, koska ~noloo enkä tod oo nii läski~. Että onnea vaan makkarankuores kanssa, näytät kolme kokoa isommalta, mutta onneksi olosi on sentään laiha. Sitäpaitsi kuka edes katsoo kokoja, pursuilevalta tankkerilta voi näyttää niin S-koon kuin XL-koon vaatteita pitävä. Placebo-kauneus on katsojan mielessä.

Ihmiset, jotka levittävät voin näkkärin kuoppapuolelle
SE VAIN ON VÄÄRIN.

Kun ihmiset luulee et oon suuttunu jos en vastaa 5 sekunnin sisällä
Joku: "moi"
Mä: *vessassa tai jossain*
Joku: haloo????
Mä: *edelleen vessassa autuaan tietämättömänä*
Joku: ootko suuttunu jostain??
Mä: *lorilori*
Joku: no ei sitte!!

Niinpä niin.

Ihmiset, jotka luulevat olevansa kaikista parhaimpia koska eivät mene mukaan johonkin massailmiöön
Justin Bieber –vihaajat, katson teitä. Mikäs siinä jos joku ei pidä leggingseistä ja nahkatakeista, mut sievä myötähäpeä nostaa päätään ku sellainen huutaa kaduilla megafonin kanssa, miten ei TODELLAKAAN pidä tällaisesta MONEN IHMISEN ELI MASSAN SUOSIKISTA. Vaikka ei oliskaan ”massan ohjaama kuluttaja”, koska ei pidä samoja vaatteita kuin muutkin, niin on silti onnistunut joutumaan massan ohjattavaksi, jos jättää hienon vaatteen kauppaan, koska kaikilla muillakin on sellainen. Ei oo mitään Original Dresser –palkintoja tulossa ei.

Ihmiset, jotka yrittävät olla parempia massailmiöön uppoavia kuin muut
"Siis vihaan sitä et nää niittijutut on niin massaa vaikka itsekin rupesin vasta käyttää niitä mut nää oikeesti merkkaa tosi paljon mulle, siis punk-aate on tosi lähellä mun sydäntä ja kuuntelen Sex Pistolsii ehk eniten. Et ei tää oo mikään trendijuttu mulle vaan oikeesti iso mut vituttaa kyl ginatricot-lissut jotka käyttää niittei mut siis ite ostin tän ginaniittipaidan vaan koska se oli hieno, mut se onki sit ainoo hieno juttu mitä ginasta löytyy." 

28.5.2012

Veck-O-Slut

No hola! Mulla oli siinä mielessä kauhea viikonloppu et täytyi herätä kauheen aikaisin joka päivä ja tänään oon vaan maksanut univelkoja takaisin eli lahnannut sängyssä koko päivän. Mutjoo tässäpä turinointia:


Lauantaina olin tämän näköinen! Ei mitään ihmeellistä mut sopivan viileää kun oli niin pätsikäs päivä.


HATTU Kirsi Nisonen KORU Panda Eyes Shop VYÖ Baby Shoop MEKKO Tally Weijl KENGÄT VentiAnni

Menin lauantaina siis Viivin duunimestan tykö kun olin kynsimallina sille. Se värkkäsi mulle siis geelikynnet! Sain joskus perjantaina yöllä viestin et joo huomenna aamulla sinne ja olin unohtanut koko jutun, kyllä ärsytti. XD Katsoin kaiken lisäksi Salkkareita kauheen myöhään yöhön koska mun mielestä on ihan sama nukkuuko tyyliin viisi vai kolme tuntia.. köhh. Nojaa, heräsinpä kuitenkin ja olihan se aika hauskaa istua siinä kun joku toinen tekee kaiken työn sun puolesta! Kuvaa kynsistä vähän alempana.

Hattuja on jotenkin vaikea pitää ilman peruukkia.. oon tottunut siihen että ne puristaa ja on jossain viiden metrin korkeudessa kun on kuitukarvat päässä mutta nyt noi vaan pyörii ja valuu silmille. Vaikee elämä.

Neilaamiset oli ohi joskus neljältä niin yhdistettiin sosiaaliset voimamme Tuomaksen kanssa ja käppäiltiin Koffariin jonne päätyi mukavasti muutakin possee!

AI ETTÄ MIKÄ HELLE!! Vituttaa tän viikon sateet vaan siitä että nyt olisin täysin valmis pyörimään rannoilla ja puistoissa kun hankin kesäkengätkin ja kaikkea mut täytyy odottaa. Tuolloin oli niiiin lämmintä jajajaja mut mulla oli niin huonot vaatteet. :( Tolla hameella oli niin huono istua ja kaiken lisäksi mun piti istua silleen ylämäkeen, epämukavinta paskaa ikinä ja ainoa asia mikä Koffarissa vähän ärsyttää! 

Enivei, oli tosi hauskaa vaan istua kuumuudessa kun paidattomat uroot täyttävät ympäröivän puiston, ampiaiset kiusaavat, halvoista matkakajareista kaikuu kaikki kesäiset tunet, cola lämpesi ehkä viidessä minuutissa, nurmikko kutitti ja jotain vielä kosittiin siellä, jonka johdosta koko puisto taputti.

Marinka ja Sami jotain piilottelee.

Kynsiklubi koolla! Tossa näkyykin noi mun kynnet vaikka noi värit ovat ihan vääristyneet, toi oranssi on sellainen oikein räikeä neon.

Mulla tuli noista kynsistä mieleen vaan hatulliset tontut. 

Vakavaa poseeraamista. Mentiin puistosta Tuomakselle katsomaan viisuja! Mun lempparit olivat no ofkoors Ruotsi, Venäjän liikkismummot ja niiden pyörivä uuni ja se joku maa jonka muija kuulosti tummaihoiselta ja sillä oli ne videoscreenit. Muita maininnan arvoisia olivat Turkin järkyttävät sm-merirosvohalpislaivamiehet, Ranskan aasialainen Cher jolla oli maailman hienoin tuulessa liehuva korsettimekko, Viron salkkari-Helenasta laulanut mies ja sit se joku maa jonka muija Tuomaksen mukaan päästi samanlaisen siankiekauksen kuin Dirujen Kyo aina. Ehdottomasti hirvein oli se oksettava rastahiuslaitemuija joka ei tehnyt mitään muuta kuin huusi kolme minuuttia. Siis oikeesti hyi vittu.

Sunnuntaiaamu oli taas sellaista ettäettä.. oltiin tosiaan Viivin kanssa menossa myymään rytkyjä tonne Nosturin kirpparille ja siellä piti olla joskus kasilta joten sovittiin näkevämme joskus puoli kasilta. Sanoin Viiville, että soittaa heti kun herää koska mua pelotti etten heräisi herätykseeni. No enhän mä herännyt, ja Viiviltäkin oli näemmä mennyt mun pyyntö ihan ohi koska se soitti kun oli laittamassa ripsiään jo tms. Äkäinen nousu ja laittautumista, tosin paskalta näytin silti koska mun hiukset ei edes ehtineet kuivua iltasuihkustani enkä omista hiustenkuivaajaa.. Mun hammasharjakuppikin lensi lattialle ja hajosi pillunpäreiksi. Junia meni harvemmin kuin Donald Trumpin päässä on oikeita hiuksia niin jouduin odottelemaan ja tän jälkeen piti Viivin kanssa lähteä äheltämään Kamppiin odottamaan bussia kun kutosratikkakaan ei kulkenut ennen ysiä. Otettiin sen lisäksi väärä bussi, joka vei meidät jonnekin jumalan selkäkarvojen taakse, niin käveltiin ne habankasvattajakassit kädessä joku vartti Nosturiin. Ovet aukesi melkein heti kun päästiin sinne ja Viivikin vasta asetteli lumppujaan pöydälle kun ihmislaumat tuli nuuskimaan. :D Oli ihan kivaa kyllä sitten kun pääsi istahtamaan ja rauhoittumaan kunnolla. 

Virpichan. Toi höskä loppui kolmelta, kiitos vaan kaikille jotka tuli ostamaan! Käytiin jälkeenpäin syömässä safkaa ja Viivi meni kotiin kun se väsähti. Munkin teki mieli mut Tuomas tuli keskustaan niin mentiin Töölöön pelaamaan Wormsia. Ainiin, ostin minäkin tuolta jotain mut oon niin äärettömän caca ottaa kuvia ostoksista niin esittelen niitä joskus toiste.  

Mutta näkymisiin, toivon vaan että tää viikko ei olisi oikeasti pelkkää kuraa kun pääsi nyt tohon kesän makuun..

PS arvatkaa kenestä tein fanarttia:


26.5.2012

Naama ei kuki mut pää kyllä

Tänään mun päässä oli hieman kasvillisuutta. Mun piti alunperin tehdä joku korkea ponnari mut se ei onnistunut, jolloin meinasin tehdä samanlaisen tötsän kuin pari merkintää sitten mut sekin näytti suht armottomalta niin kasasin mun tukan tollaseksi kasaksi ja piilotin sotkut kukalla. :D 

Pidin monotoonista linjaa vaatetuksessakin! Tän päivän rantasuunnitelmat eivät siis ihan onnistuneet, joten piti pitää normaali kaupunkipäivä. Tai no homma meni siihen, että Tuomas suuntasi omien kavereidensa kanssa johonkin ja päädyin soittaa Niklakselle. Katseltiin sitä Vanhalla Ylioppilastalolla pidetyn fashionmarketasian tarjontaa mutta ei siellä oikein mitään ollut. Tai no pari kivaa juttua mutta no fyge! 

Kauhee muuten mikä häslinki Aleksanterinkadulla oli.. se oli ihan täynnä niitä Elle-mainostajia ja feissareita ja sensellaisia herhiläisiä. Vihaan kun jotkut niistä oikeesti tunkee naamalle kun puhun puhelimeen, oikeesti ei kiinnosta ihmisoikeudet tai muotialennukset mulla on juttu kesken jos et huomaa..!1 


KUKAT eBay PAITA Ji.maxx VYÖ emdd HAME One Way KENGÄT VentiAnni


Apua muuten kun oon ruvennut tekemään tätä mistä oon joskus valittanut; tuhat samanlaista kuvaa peräkkäin. En ees keksi mitään tekosyitä joten olen hiljaa.. :D

Niklas halusi ettei se näy missään kuvissa taustalla mut siellähän se. 8)

Ku mun asu oli niin mustavalkoinen niin päätin läiskiä vähän väriskaaloja silmiin! Vähän näemmä ehtineet kämähtää puppiduu. 

Keskustassa ei ollut niin mitään, joten pöräytettiin Alexin luo tuomaan sille särkylääkettä kun se kärvisteli kuumeessa tai jossain muussa epämukavassa olotilassa. 

..ja päädyttiin pelaamaan Wormsia. NOSTALGIAKAKKULAT KOLISEE, oikeesti Worms 2 oli mun lapsuus ja ette arvaakaan miten onnellinen olin kun sain nähdä ne kaikki aseet uudelleen. 

Nyt pitäisi varmaan pistää kone kiinni ja liimailla hintalappuja noihin kirppisrytkyihin (klikklik tästä, oon sunnuntaina myymässä) kun huomenna ei ehdi.. Koska luvassa on toivon mukaan euroviisuilua, tiedä tosin mitä siitäkin tulee. :D Ja näemmä huomenna on aikainen herätys, sain just Viiviltä viestin että huomenna kymmeneksi johonkin kynsijuttuun jonka olin unohtanut...... Kuolema koittaa viikonloppuna. Että adios ja hyvästi vaan! 

25.5.2012

Olen pelkkä pyhä pöllö beibi

Tänään samoilin pitkin tuulista stadia tällaisissa Judas-inspiroituneissa vermeissä ja fledassa! Halusin kokeilla tota hiustyyliä ja ihan semikelpuutettavasti sain sen kasattua. Viivin mielestä olin kyllä vaan X Japan mutta siltähän ei kysytä. 

Mulla oli tollanen Okinawalta roudattu t-paita mutta jos totta puhutaan niin olin aiemmin visualisoinut tota outfittia pelkkien bandeau-rintsikoiden kanssa mut oli vähän liian vilpakka siihen! 

HUIVI Ninja for Men T-PAITA Opelta sain joskus KORUT eBay, Panda Eyes Shop HOUSUT H&M KENGÄT Jeffrey Campbell

Kunnon jurri-ilme.


Käytiin Tuomaksen kanssa ottaa vähän murkinaa massuun meidän uudessa hotspotissa Fuelissa. Halusin tekstata tuollaista chorizo + paistettu paprika -leipää kun Tuomas sitä kovasti kehui mut petyin kyllä vähän.. leipä oli kuivempi kuin keskustelu tulopoliittisesta kokonaisratkaisusta keskellä Saharaa ja kastikettakin laitettiin kunnon laihialaistyyliin. Oon joskus katsonut jotain Tuomaksen samanlaista leipää ja se näytti paljon viehättävämmältä.. ehkä mulle tehtiin vaan joku maanantaikappale. En tosin vältsii halua kokeilla uudestaan.

Kaihoisasti haaveilen paremmasta annoksesta.

Otan kuvan Tuomaksesta joka ottaa itsestään kuvan. Tää on kyllä tehokkuutta keskikokoisella t:llä, ainakin jos kohteena on saada kuvia Tuomaksesta.

Näytän näemmä tältä kun selaan iPhonee.. Ei ollut varmaan mitään koomista Twitterissä.

Myöhemmin Viivi joinasi mukaamme ja yritettiin mennä litistämään ruohoa Kiasman takana olevalle nurtsille, josta oltiin haaveiltu muutamat nimekkäät kerrat. Kiva vehreys, mutta tuuli oli kyllä sen verta miinusasteinen, että päätettiin suosiolla etsiä jokin sisätila jonne voimme mennä leviämään.

Noista joistain lisäkkeistä alkaa kulua väri pois. :--(

Päädyttiin eniveis steissillä olevaan Pullmaniin jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Viihtyisä pimeyskolo oli kyllä, mutta oli vähän kämäisen oloista fuudia. En kyllä itse onneksi tilannut kun se kuiva känttyleipä toimi täyttöhommissa ihan mainiosti!

Tuomas halusi ottaa meistä jonkun hymykuvan.

Oh, you.

Tuomas on tuollainen englantilainen psykiatrisetä joka asuu hämyisessä kartanossa jonka seinät on peitetty murrettuin värein kansitettuja kirjoja sisältävillä hyllyillä ja jonka takkatulen yllä killuu iso hirvenpää.

Tehtiin jonkun tunnin loikoilun jälkeen siirtymävaihe Kamppiin kun Tuomaksen piti shoppaa kuulokkeita ja meidän piti lorttoilla kameroiden kanssa.

No vielä yksi asukuva kun tajusin etten katso missään noissa aiemmissa kameraan. I'm so ~awkward~ u guise.

Virpi näyttää siltä et se selittäisi jostain tosi massiivisesta objektista brittiaksentilla. Mä yritän tajuta mut vähän läskiksi menee ilmeestä päätellen.

Klikklikettelyn jälkeen vietettiin Kampin K-Marketissa mielestäni melkoinen tovi ja tämän jälkeen tiemme erosivat. Tai no mä ja Tuomas mentiin totuttuun tapaan mun luo, mutta Viivi pajautti muille mannuille! Nyt taas minä pajautan itseni unten maille ja samalla rukoilen että huomenna ei ole kylmää tuulta vaan pelkkää lämpöä niin voisin mennä ottaa kesän ekat kunnon arskatukset!