23.7.2012

Tikkurila Trashion Week

Mulla oli ollut jo jonkin aikaa haaveena pitää teemabileet trash-teemalla, ja sain sen nyt vihdoinkin lauantaina aikaiseksi! Kuten kuvasta voi ehkä aivokiemuroita koskettelemalla havaita, niin ideana oli näyttää mahdollisimman tackylta roskapaskalta. Vedettiin soppaa naamaan ja otettiin mahdollisimman mauttomasti lavastettuja kuvia (in case joku logiikkavajaa ihminen alkaa kauhistella tota menoa)! Nyt tulee muuten kuvahevientry koska tykkäsin liian monesta aivan samanlaisesta kuvasta niin röyhkeästi dumppaan kaiken julkisuuteen.

Mulla ei ollut oikein muuta ideaa kuin tehdä iso tukka ja mauttomat meikit Cher-tyyliin, mut kävin perjantaina kiertää kaupunkia vaatteiden toivossa ja Niko löysi mulle UFFin rekkien kätköistä ton aivan jäätävän satiinisen pantterileopardivaateasian, jonka Veeran opeilla sidoin tuollaiseksi tissiasiaksi. Verkkoa ja nahkaa sekaan niin avot vaan, Porin puumapubiruusulook on valmis! 

Tuomaksen vanhat Sugarpill-ripset pääsivät ekaa kertaa kunnon käyttöön meikissä. Yritin tehdä tosi obviously överi-isot huulet mutta ei tainnut ihan onnistua kun noi näytti kuvissa ihan ookoolta et voisin melkein normipäivänä tollaset setit heittää. Nojaaaa.

Niko ja Heikki ottaa shottia

Piti ottaa näitä klassisia äiti on ylpee -kuviakin teemaan sopivasti. 8---)

Tein peilistä vieraskirjan ja kyllähän siihen näytti jengi skriivaavan innoissaan.

Alex laittautuu. Muutama ihminen tuli ilman kunnon meikkiä paikalle ja laittautui vasta täällä kun ne ei kehdannut liikkua missään sen näköisenä. Hirveen hyvä aina ite pitää kaikki teemabileet niin ei tarvitse poistua mihinkään tommosena hirviönä. :D

Kasuaali bileruoka Tuomaksella.

Sensuellisti seksikkäänä Marinkan ja Nikon kaa. Noteeratkaa myös mun upee tatska.

Baardyt on parhaat.

Toi Marinkan letkusysteemi oli niin hyvä en vaan kestä. 8---D

Nicki Minaj -syndrooma

Tästä kuvasta vaan huokuu kaikki mitä mä halusin näitä bileitä suunnitellessa.

Alex oli kyllä kunnon narkkarihorotaylormomsen joka on ottanut vähän osumaa klyyvariin.

Viivi oli kunnon Ke$ha

Marinka hieroo rintaa varmistaakseen lyökö tuon pirihuoran sydän vielä.
Derpalicious Tobi


SM-turmionkätilö-Tuomas

Koko jengi! Ihanaa et ihmiset jaksoi panostaa. :D

Kaikki oli kyl varmaan eniten oottanu Niklaksen asua kun se on aina niin mustiin tyylikkäästi pukeutuneena.. ei kyllä Niksu pettänyt. XD Monien 14-vuotias minä olisi varmaan ollut kateellinen.

Nikkesayrawr + koksulexa

Oona oli niin krominen muija ettei mitään rajaa.. XD

Tässä kuvassa on kauhee viidakkotunnelma, so much going on.

Ihmiset maksaa rahaa päästäkseen baardeihin

Heikki oli hirveen kawaii sceneprinsessa mun mielestä 8---D

Tupsulla

Kaliaaaa

Veeran tiara kyl kruunas ton limusiinillaonnelaanjuhlimaan18vuotissynttäreitä-lookin.

Tissit

Kannut ja tölkit

Marinka kattoo tolleen I'll kill that bitch

Kauhee Tobi

Niko oli kyllä niin armottoman näköinen caveman club kid.. mun lempijuttu on se, että toi kuosiin saksittu paita on alunperin 109-2:sta ja varmaan maksanut miljoona euroa.

Nahka maistuu

#oh

Merihirviöiden maihinnousu


Heikki kyl osaa asiansa kun se sai tämmösen peeloilun näyttämään joltain bändäriteemaiselta photoshootilta. 8---D Harmi et tossa ei näy kun Tobilla lensi tota shampoota naamalle ja se näytti ihan erinäiseltä iloeritteeltä.

Liity kimppaan hieroon pimppaa

Skank-duo

Stocking-trion photoshoot. Näytetään melkein joltain likaiselta feministiversiolta Spice Girlseistä.

Näytän pubiruusukaraokemuijalta jonka bravuuri on Mä kuuntelen Tomppaa.

Toi hintalappu XDD

Varmaan jotain Euphoriaa huudellaan tässä. Näistä meidän laulusessioista ja Gangnam Style -tanssista on videomateriaaliakin mutta en ole vielä edes henkisesti valmistellut itseäni katsomaan näitä ja olen aika varma että oli lopputulos mitä oli, ne tulee pysymään koneen kätköissä. 

Ihmiset lähti joskus aikaisin yöllä kotiin ja Alex ja Tuomas kävi Veeran seurana visitoimassa jossain lähibaarissa kun Veeran serkku oli siellä, joten minä, Tobi ja Niklas jäätiin kolmistaan. Jytättiin vitusti pimeässä vain Niklaksen Disney-vibravaloasia välkkyen, katsottiin pornoa ja piirrettiin toistemme kuvia. 

Käytiin lähipuistoissa leikkimässä ja huomattiin et alakerran naapurin parvekkeella on aivan järkyttävä jöötinalle.. Yksi hauska asia sattui kanssa, nimittäin olin pari päivää sitten jytännyt itsekseni musaa ja joku yläkerran akka tuli ulisemaan. Nyt kun me oltiin riehumassa viereisessä puistossa niin se käveli meidän ohi ja ensin ulisi jotain, mut sit sen näki Niklaksen ja luuli sitä sen naapuriksi.. se kehui Tobia kans mut ignoras mut (huora). Sitten vähän ajan päästä kun oltiin sisällä taas jytäämässä, se tuli soittaa kelloa ja avasin ja kysyin et onko musa liian kovalla. Se sano et ei, mut halusi nähdä isännän ja mietin päässäni et lol kävit tässä pari päivää sitten, mut sanoin vaan et mä se oon. Sit se vaan pyysi et pääseekö se sisälle............. olin sillee ehheh nyt on tupa vähän täynnä ja toivotin hyvää illanjatkoa johon se oli et "nyt on aamu". ::::D Alex asui tässä samassa kämpässä pari vuotta sitten ja toi vissiinkin sama muija oli joskus vaan kräshännyt sen baardeihin enkä kyllä ihmettele.. 


Ps vittu miten pajanen nalle tajusin vasta.


Cossaan Dirujen Kyoo. 

Jossain vaiheen Tuomas ja Alex tuli takaisin ja kehui sen mestan taivaisiin, joten musta tuntuu että mun täytyy tehdä sinne visiittiä myöhemmillä ajanjaksoilla.. 

Ja roskaisuus jatkuu..

Ja tähän kuvaan on ehkä otollisinta päättää tämä merkintä! Iltani päättyi siihen, kun simmahdin sänkyyn jonka jälkeen Niklas ja Tuomas häipyivät. Aamulla tehtiin ehkä maailman pahin darrainen walk of shame lähikauppaan Alexin ja Tobin kanssa ja yritettiin käydä saunassa olemattomin tuloksin. Ja tää kämpän kunto tällä hetkellä on sanoinkuvaamaton, mutta tosi hyvin teemaan fittaava.

Oli aivan uskomattoman hauskaa, kiitos kaikille jotka tuli ja Heikille noista hienoista vessakuvista. XD