29.9.2012

Katsudon't

Sovittiin eilen, että mennään tänään Viivin ja Davyn luo kokkailemaan ja seurustelemaan. Ja näin kävi! Tai no, ajan kanssa koska Alexilla kesti tuhat tuntia valittaa jostain parin ruplan hintaisen eBay-ostoksen invailusta..

En sen kummemmin pohdiskellut ryysyjäni, joten toteutin vähän simppelimpää linjaa! Oon nyt ulkoiluttanut tota pantaa jo pari päivää putkeen niin katsotaan saanko sen jätettyä huomenna kotiin viettämään viikonloppua..

Ps mikä toi ysärimuokkaus on, katon tota nyt ja tulee vaan mieleen joku Darude ja muut 90-luvun levynkannet ja musavideot.. Ollu taas joku visual lazy eye photareillessa.


HIUSPANTA eBay MEKKO Skinny Lip KAULAKORU Panda Eyes Shop KENGÄT H&M KÄSIKORUT Korumaa.fi, eBay

Herpaderp

Heikki akkomppanioi meidät ja ruvettiin vääntämään katsudonia! 

Tai no, keittiömestari Alex hoiti duuninsa samalla kun muut vähän pilkkoi jotain sipuleita tai pläräsi puhelintaan.. mutta oon kyllä aina ollut sitä mieltä, että tehtävät tulee jättää niiden taitajille. Plus kyllähän se fakta, että saa hyvää ruokaa vähemmällä vaivalla, on ihan mieltälämmittävä.

MMMMM SIBALIA. Puhuttiinkin tuolla kokkailun lomassa, miten vähän ymmärrystä meillä on niitä kohtaan, jotka ei tykkää sipulista. En oo kyllä henkilökohtaisesti sellaisiin ihmisiin törmännyt, mutta jos joku ei sipulista pidä, niin sillä ei kyllä tule olemaan mitään ihmisarvoa mun silmissä. Sanomattakin selvää ettei mun sietokyky yltä niihin ihmisiin, jotka keksivät sanat sipuli ja ripuli ja pistivät ne rimmaamaan.

Nainen siellä mihin se kuuluukin. Valokuvassa siis.

UPPOPAISTO666. Siellä pirisee! Oon suhteellisen varma, että söisin vaikka uppopaistettua naalinpaskaa sillä uppopaisto on sellaista itse Saatanan seduktiota, että se saisi mut tekemään vaikka mitä.

Tässä on mielestäni seksikäs kuva.

Gaymer

Tässä mulla on muna kädessä.

Kiva liri liri kakka tuolla niskassa.

Ei nyt mikään maailman esteettisin asetelma, mutta hyvin unf-worthya kamaa! Uhistiin ja pähistiin ja tuskailtiin syömisen kanssa koska riisiä ja leivällä päällystettyä uppopaistettua lihaa = hngggghhh.

Meillä oli hieno plan(-lapsi) pelata Afrikan tähteä koska sitä voi rullailla engelskaksikin, mutta sitten me jostain syystä jäätiin pläräämään ihmisten vanhoja livejournal-merkintöjä, visual_fucks-livejournalyhteisöä ja muutakin järkyttävää ernushaibaa jostain kääröjen kätkyistä. Olipa jännittävää kun ihan ihmeelliset ihmiset on pyörinyt keskenään sen näköisinä, että glamrokkarin yliajamaksi jäänyt joulukuusi Harrod'sissakin jäisi ilman mitalia. 


Katsottiin myös tämä aivan JÄÄTÄVÄ videosarja yli 20-vuotiaista (!!) ernuista, jotka pääsivät Japaniin tapaamaan niiden idolia, Sadien Maoa. Jos haluaa nähdä jotain aivan tuhottoman kauheaa, niin tästä klipistä (ton videosarjan vika osa) pitäisi löytyä kohta, jossa noi oikeasti pääsevät tapaamaan sitä. Sielusta taisi särähtää se viimeinen palanen irti kun katoin tota.

Luulin, että saisin nämä pari lähilärviä tungettua tähän jotenkin diskreetisti mukaan, mut no enpä näemmä saanutkaan kun teksti loppui, joten pitää kai sitten tyytyä tällaiseen tönkköspämmiin.

Huomenna viihdyn mitä todennäköisimmin koneen sijasta tanhuissa, joten skriivaillaan tuonnempana, moro!

28.9.2012

Oikeutta ja juhlaa

Kävin tänään Tuomaksen kanssa käräjäoikeudessa ku piti olla todistajana jossain keississä. Kiva ku ei oltu koskaan ennen käyty tuommoisissa ja oltiin ihan sukuelimet huurussa kun tajuttiin, että myöhästytään ja soiteltiin läpi tuhat ihmistä ettei vaan saada rautoja käsiin ja tuhannen euron sakkoja tai jotain. No paikalla oltuamme todettiin sitten, että meidän edellä olevat jutut oli vieläkin menossa ja saatiin odotella siellä sitten. Olin vaan tosi iloinen siitä, etten juossut.

Meillä piti olla toi juttu jo ajat sitten, mut se peruuntui ja harmittelin sitä vaan siinä mielessä, kun olin silloin että sitkun meen sinne niin yritän olla kunnon chanel-eukko. Vision sain toteutettua jossain määrin tänään, mut vaan sen vuoksi, että saatiin tosiaan odotella sen pari tuntia ja istua siellä salissa kuulemassa ne geneeriset läpipuheet, kun syytetty ei ole paikalla ja juttua siirretään. Jessss. Voin turinoida tästä asiasta lisää jos joskus kaukaisessa tulevaisuudessa se koko juttu päästään oikeesti läpi! Minkä en usko tapahtuvan..

Meinasin laittaa sen kultaisen ginavyön, kun en löytänyt tuota punaista. Onneksi löysin, koska noi helmikorut kolisi ja paukkui sitä kultaista solkea vasten kuin Samanthan sänky missä tahansa Sinkkuelämää-jaksossa.

Toi ylin kulta/helmi/timangi-fuusio on uusin eBaysta saapunut sotilas kimallekomppaniani riveihin! Tykkään, vaikka se tuntuukin siltä, että puolet siitä irtoaa jonkun kavioeläimen rektumin syövereihin kun vähänkin kolauttaa jotain kiinteää vasten.

Miksi tossa käsi niskan taakse -posessa pitää olla sellaisia seksiviboja et nyt kun mä yritän toteuttaa sen tuolla kuolleella katseellani, niin näytän lähinnä joltain niskaansa raapivalta yksisoluiselta.

En oo ihan varma mitä mun jalalle tapahtuu tässä, mut ehkä joku paremmin anatomiansa oppinut osaa selvittää tän bodom-tasoisen mysteerin. Olipas melkoisen jännittävät momentumit laittaa pitkästä aikaa jalkaan nuo valkoiset korkkarit. Oon tottunut keikuilemaan kaikella yli kymmensenttisellä (tsi hi hi), niin melkein luulin nuo räpylöihini viskatessa, että korko on katkennut. Tuntui ihan lenkkikengiltä!


BLEISERI Mohito KAULUSPAITA Aleksi13 VYÖ Skinny Lip KYNÄHAME Zara KAULAKORUT Vero Moda, Bijou Brigitte KÄSIKORUT eBay, Bijou Brigitte KENGÄT Japanista

Kun istuttiin sporapysäkillä, joku random jäbä rupesi kehumaan mun takkia. "Hieno takki, mä tykkään mä tykkään!" Sitten se rupesi skannaamaan mua päästä varpaisiin ja totesi et "Takki on hieno mut noi kengät on rumat, en tykkää en tykkää". Jouduinko mä just muotipoliisin uhriksi? 

Olin kuumotellut sitä istuntoa odoteltaessa sitä, ehtisinkö rientää Viivin kanssa Pinup.fin avajaisbileisiin. Aikaa jäi hyvin, joten suunnitelmien mukaisesti pääsin vaihtamaan vähän vähemmän käräjäiset kuteet ylle. 

Laitan vaan pari pienkollaasia kyseisistä kemuista kun noiden kuvien laatu vähän kämähti siellä pimeydessä!

JESSSS mun blogissa on vihdoinkin geneerinen muffinssikuva! Ihan ku olisi vuosi 2009! Oli muuten hyviä!

Minä omistajan kanssa, joka muuten kulki myös nimellä Sini. Olipa hämmentävää kuulla omaa nimeä joka puolelta koko ajan!

Ihanaa kun toi boudoirmesta näyttää tossa kuvassa ihan joltain Luciferin tuomioistuimelta. HIUSPANTA eBay KAULUSPAITA One Way KAULAKORUT Glitter, Panda Eyes Shop VYÖ Baby Shoop KÄSIKORUT Korumaa.fi, eBay HAME eBay KENGÄT Jeffrey Campbell

Siirryttiin aloitusmestasta Namuun, josta sitten suunnattiin kotiin ja nyt olen tässä tyhjällä vatsalla tätä postausta vääntänyt. Tästä meen nyt kyllä vääntämään safkat että morjens! 

26.9.2012

Vapaudenmana

Tänään hyörin suhteellisen manaisissa tunnelmissa kun halusin heittää uusia saapumisasioita ylleni.

Puhuin joku aika sitten siitä, kun olin menossa ostamaan neuletta kylmyyttä vastaan mut päädyin sitten hyvin praktikaalisella tyylilläni noukkimaan tuollaisen mustan läpinäkyvän liehekkeen. No toi se on! 

Siinä liehuu! Varmaan on ihan näkyvää, että toi on edestä lyhyempi ja näinpoispäin. Kävelin tänään ruokajonon ohitse niin eiköhän siellä heti kuulunut "hame unohtu!". Jaa.

Jonkun silmään ehkä osui noi kengät, nojoo pieraisin tuollaiset SpyLoveBuy.comista joku aika sitten! Aattelin ostavani jotkut peruskorkkarit mutta noissa onkin sitten 16 senttiä korkoa.. tää on eka kerta since forever kun mulla on ongelmia kävellä koroilla. Alamäet on silkka mahdottomuus ja noi on jaloille enemmän tuskaa kuin farkkuhameiden näkeminen sielulleni; ai jai sitä tuskaa kun tänään viiletin puolelta toiselle. Välillä täytyy kai kärsiä. Joskus enemmän. Yleensä enemmän.

Postista saapui myös tuollainen basic goottihipsterpanta! Tykkään ku noi piikit on suhteellisen suurikokoisia! Ebay-kuvauksen mukaan tota voisi käyttää myös ranne- ja kaulakoruna, mutta jotenkin aika kämäiseltä pirkkailulta kuulostaa niin uskon ulkoiluttavani tuota vain nuppini yläpuolella. Sporassa jotkut juopot ihmetteli et mikä toi piikkipää on ja yritti kutsua mua ja mun vieressä istunutta eukkoo Lintsille. Oishan ne maksanut , mut ajattelin että kyllä toi kerta kesällä riitti.


HIUSPANTA eBay PAITA Gina Tricot KORUT Glitter, Panda Eyes Shop, Korumaa.fi, eBay HOUSUT H&M KENGÄT SpyLoveBuy.com

Tissit Koruviritelmiä! Käsien helyprosenttiin alan olla tyytyväinen, mutta kaulaan haluaisin kettinkiä ja sensellaista painolastia vielä rintakehää peittämään.

Kipustelin koulun jälkeen keskustaan vetämään rallia Niklaksen kanssa. Kynnettiin perusmestat läpi, käytiin Svenskassa ottaa saladaa paskanpuhumisen ratoksi ja pakotin sen jälkeen Niklaksen ottaa kuvia.

Aivot lukossa niin lopetan tähän heimoi!