28.10.2012

Hallowiener

Meillä oli kauheat vaikeudet päättää, milloin selebreitataan ihmisten kuolemia, mutta päädyttiin sitten tän viikon lauantaihin! Heikki mukavasti hostasi tilat niin mentiin sinne sitten rollailemaan tekoveressä ja viinassa.

Asuni oli jonkinlainen slutty satanic wonderwoman bunny paperdoll -ratkaisu. Viivin kanssa istuttiin tovi sitten alas miettimään, että mitäs helvettiä nyt pitäisi päälle heittää. Googlettelun tuloksena päädyttiin sitten toteuttaa yhdessä paperinukkeasut pahvista. Oon vaan iloinen että tää on nyt ohi, koska toi oli ehkä maailman epämukavin asia. Asussa hyöriminen oli vaikeaa kuin helvetti, mutta toi naamari kyllä oli mukavuusluokassaan astetta hiekkapaperiin kääritty kaktus perseessä. 

Vähän tekovaihetta ja  näinpoispäin! Viivi otti pahvia duunista ja käytiin ostamassa parit maalipurkit ja siveltimet. Ei kyhäilty noiden taakse mitään jotta voitaisiin istua, toi höskä taipuukin keskeltä ihan ergonomisuuden vuoksi. Toi oli tosin niin helvetillinen saada päälle, pähkäiltiin kuminauhojen ja teippien kanssa sen verta pitkään, että tultiin auttamattoman myöhässä. 

NukkeAlex ja zombieToni! 


AvaruussoturiMarinka ja vähän damagea ottanut cowboyNiko!


Kuoleman nunnaTuomas! Naurattaa ku vertaa edellisiin teemabileisiin..

Fab bitch.

Toi ase oli kyllä illan suosituin esine.

Toi asu oli siitä kätsä et siitä sai hyvän pöydän! Jos oisin mies niin enää runkkureikä keskelle ja läppäri eteen niin elämästä ei puuttuis mitään.

Tiinalla ja Tonilla oli aika kuollut meno.

Ase laukeaa Tuomaksen suuhun.

Voi Krisu. ::D Hyvä ku minä, Viivi, Krisu ja Noora mentiin samaa matkaa niin Alepan kohdalla joku jäbä tuli kehumaan ja oli sitten että "Muistakaa äänestää huomenna kunnallisvaaleissa! 666!!". Katsottiin sitten jälkeenpäin että mikäköhän ehdokas edes on numero 666, no joku työtön persuhan se sieltä. Jos läpällä kävis.

+ Niklas ja Niklaksen panda!

Perinteisen suomalainen panda, ottaa hörppyä..

..ja käy heti väkivaltaiseksi.

Haaaauskaa.

Kuoleman siskokset saapuu.

Mielipiteeni kaikesta.

Oona! Nhihihih.

Jihad-sama ja yksi vaimoista.

Live fast die young dead girls do it well.

Kai tässäki jotain visuaalista aspektia on.

Odottelen satanic k-pop -genreä tapahtuvaksi.

"MINÄ nussin vuohiasi ennenkuin uhrasit ne."

Näen punaista.

Tuomas oli kyllä taas tuhannessa kuvassa ohhoh. Kiva jynkkyote mulla tosta pullosta.

Maailman paras tilannekuva.

Tää nyt menee ehkä semisti nolouden puolelle mut en vaan VOI olla laittamatta tätä kuvaa edes jossain muodossa ihan vaan tän helmeyden takia. Koskaan ollut näin teini meininki oikeasti, en tosin teininä koskaan juhlinut missään niin ihan hauska oli saada elämään tällainen yksi teinix-ilta. 

Mun ilta sitten tosiaan päättyi siihen kun Töölöön kävellessäni joku auto hidasti mun kohdalla, ikkuna avautui ja joku äijä kysyi "How much, how much?". Ja huomenna Pietariin, toivon ettei mua siepata koska ensi viikko on muutenkin meininkitäytteinen. Moro! 

25.10.2012

One Helsingin syysmasistelua

Kauhea epäinspiraatio-olo iskenyt meikkaamisen, hameilun ja säärien sheivaamisen suhteen kun tuolla ulkona on pimeämpää kuin Darth Vaderin kuonanpoistokanavissa niin vähän laiskottanut edes semi-ookoolta näyttämisen suhteen. Tuossa toissapäivänä innostuin kuitenkin kävelemään sisään Ginaan ja löysin sieltä itselleni jotain edes ruumista (mun mieli ei tästä synkkyydestä enää mihinkään nouse) kohtuullisesti lämmittävää. 

Ginassa oli siis alennuksessa toi neule! Niin turha sekä sopivan upottava, ja alessakin vielä! Amish-hattuun meni otteeni myös, oon aiemmin mallaillut tota kalloni yläpuolella mut se on aina ollut vähän turhan amishpop never stop. Toi nimenomainen yksilö oli vähän rähjääntynyt ja löllöytynyt niin päätin tällaisena hyljättyjen hattujen hyväntekijänä vaihtaa oravannahkojani sen omistajuuteen! 

Oon ginautunut aivan jäätäviä määriä viime aikoina, pitäiskö laittaa joku arvonta pystyyn et milloin mulle tulee eka kokonaan gina asu.


HATTU Gina Tricot PAITA Panda Eyes Shop NEULE Gina Tricot KORUT Vero Moda, Panda Eyes Shop, Mojito, eBay HOUSUT H&M KENGÄT Jeffrey Campbell

Tuollaisena kasana kävin Viivin kanssa yksillä ja siitä jälkeenpäin nauramassa ala-arvoisille asioille Alexin, Leijon, Nikon, Elinan ja Vilun kanssa. Mulla oli aamulla ihan överikuuma toi neule päällä niin ajattelin, että takki on turha ottaa mukaan. Joopa vitun joo, mä en liikkunut kävelemällä vaan TÄRISEMÄLLÄ.

Seuraavana päivänä lyllersin taas Viivin kanssa Van Helsingin näköisenä. Toi asu oli sinällään tosi elävä kun toi huivi koko ajan riisui itsensä mun päältä samalla kun hattu lentää ja hame nousee tuulen mukana. Ei oo helppoo olla niin hyvännäköinen, että Äiti Luontokin haluaa vaan riisua kaiken päältä. 

Kiinalaiset nauraa taustalla. Hyvähän siinä olla kun valloittavat maailman pikkuhiljaa. 

HATTU Gina Tricot HUIVI Alexin TAKKI Mango KORUT Vero Moda, Mojito, eBay YLÄOSA Monki VYÖ Gina Tricot HAME One Way KENGÄT H&M

Ihanaa huomata kuvista jälkeenpäin jotain tyhmiä yksityiskohtia kuten tässä tapauksessa tuon avonaisen vetoketjun. 

Huuko Jaakkomies täs terve.

Yhtäkkiä black mage -cosplay.

Kilikili to mayu.

Siitä yksi Angry Virpi

Vaatteet vaan vähenee mitä alemmas mennään, ei tosin tuu lopussa happy ending (tai ehkä tuleekin koska on ilon aika kun tämä merkintä loppuu).

Paras otos for obvious reasons.

Tää on Viivin sanoin tällaisia vanhoja blogiheaderkuvia.

REACH FOR THE STAAAARS

Tyytyväisenä tyynyjä siirtelen.

"Ota musta kuvii ku mä otan itestäni kuvii, tilannekuvat on kivoja". En tiiä miks otatan tällaisia mukasensuelleja kuvia kun nää mun entryt kuitenkin päätyy sellaiseen kakkapottameininkiin.

Tyyne(puustinen)sti sekstailen.

Thainainen työssään.

Nää näyttää sellaisilta noloilta valokuva/malliportfoliokuvilta mitä oli joskus 90-luvulla.

Bloggaus vakavaa liiketoimintaa ja silleen.

Muistan kun meinasin tehdä tästä(kin) entrystä asiallisen. Oikeastaan en kyllä edes muista.

Ruudun takaa ja edestä. Näin ne kuvat syntyy.

Lyhyt tutoriaali kauneuteen.

Oli viihdyttävä päivä spurjoilla ja miettiä halloween-asuja! Onneksi on sentään vähäksi aikaa tiedossa kaikenlaisia matkailuja ja häppeninkejä niin ei ehkä tarvitse joka päivä ajautua masentumaan siitä faktasta, että The Darkness vetää melkein puolivuotisen keikan nyt täällä. Nyt ensimmäisenä tuo äsken mainittu halloween. 

Pitäisi varmaan ruveta taas päivittämään ahkerammin ettei lennä kaikki jutut tällaisena isona pökäleryöppynä ulos.Tosin nää kolmen-neljän tunnin sessiot vie vähän liikaa aikaa jota voisin käyttää suruun syömiseen.