25.12.2012

Kupolikarvaa joka lähtöön

Oltiin perjantaina porukalla jytäilemässä Huoratronia näin sopivasti tuomiopäivänä ja ai jai jai jai mitkä setit, musta tuntu et se koko toimitus kesti 20 minuuttia ja jalkaa vipatuttaa vieläkin. Äkkiä lisää.

We were celebrating doomsday with friends by going to see Huoratron. Daaaa-aaamn it was the greatest thing ever, I felt like the whole thing lasted only like 20 minutes and now I'm craving a lot more. More pls.

Menin sitten Viiville yöksi ja päätin aamulla Viivin pakkaamista odotellessa leikkiä sen karvakavereilla.

I went to sleep at Viivi's and while she was packing her stuff for Christmas I decided to play around with her wigs.


Voi kauhistuksen kanahäkki toi näyttää aivan jäätävältä mun päällä.. kunnon luolamiehen epäonnistuneen poppatanssin tulos. Ei oo ihan mun väri ei.

God this looks so unfortunate on me. Like a caveman after an unfortunate dance ritual or something.


Toi väri on suht freesi mut en tiiä tosta mallista muuten. Plus toi ernuskraidu häiritsee ihan sikana. Halusin itse asiassa joskus tän vuoden alussa vaalentaa johonkin tohon suuntaan mut päätin sit olla tekemättä näin koska oon niin laiska ylläpitää värejä. Varsinkin kun en mä noin vaaleaa saisi yhdellä vaalennuksella enkä haluu pistää ihan auschwitziksi mun letin kanssa.

I dig the color but I'm not sure about the overall style. Also that jrawk stripe bothers me a lot lol. I did want to bleach my hair to a color similar to that but I decided not to go for it since I'm so lazy at keeping the color up. Especially because I'd need like two bleaches and I didn't want to go full Auschwitz on my hair. 
Mulla on ollut tänvärisiä ja -mallisia peruukkeja ennenkin että eipä tossa mitään.

I've had wigs like this before so nothing witty to say here.


Mun kulmat ei sovi yhtään tohon punertavuuteen mut tykkäsin tosta muuten, voisin hankkia jopa! Mulla on muutenkin vain kaksi suoraa peruukkia:

My brows don't fit to that red tone at all but I liked it otherwise, I could even get one! After all, I only have two straight wigs (the rest are gay eh eh eh ehhhhh): 


Eiku perse onhan mulla kolmaskin ei tää nyt oikein toiminut..:

Oh wait I had a third one, this didn't really work now did it..:

Oon aina heittänyt ton päähän läpällä kun toi on tollanen kunnon Taina-mummon/uutisankkurin tukka mut haluaisin kyllä joku päivä yrittää käyttää sitä tosissaan..!

Mut siis niin, haluaisin enemmänkin suoria peruukkeja. Itse asiassa mun peruukkilistalla seuraavana on kaksi suoraa että pitääpä tsiigailla milloin voisi sellaiset itselleen riipaista.

I've always used that as a joke since it looks like your regular news anchor lady's hairdo but one day I'd like to try wear it seriously..! 

But yeah, I'd like to have more straight wigs. Actually I have two straight wigs up next on my wig-wants list so let's see. 


Muttaniin, aiheeseen taas. Tää on taas tällainen peruswiggeli mikä näyttää ihan semiookoolta mut ei sit vältsii sovi kuitenkaan. Ainakaan mulle. Jotenkin tosi tunkkainen mun nupissa.

Back to the topic. This one's pretty basic, you know those wigs that look ok-ish but don't really fit like a glove. At least for me. Looks kinda dusty on my head.Mulla on hopeinen tupee omastakin takaa, mutta tässä on ehkä hiukan eri sävy. Luulisin. Nojaa, toi suora otsis -ratkaisu tässä on ehkä jännittävintä mulle, en oikein tiedä sopiiko vai ei. Emmä itelleni suoraa otsista enää leikkaisi, mutta niissä peruukeissa, mitä haluaisin seuraavaksi, on kyllä suorat otsikset.

Mua siis himottaisi sellainen lyhyt musta bob suoralla otsiksella ja pitkä suora musta peruukki suoralla otsiksella. Haluun jotenkin nyt mieluummin testailla eri tyylejä kuin värejä.

Eimut olipa hauskaa raidata toisten peruukkeja, ehkä mun pitää seuraavaksi tunkeutua Marinkan residenssiin karvakokeiluun.. 8--)

I do have a silver wig but this has a different tone I think. Maybe. Anyway, the straight fringe in this is what's the most exciting for me. I'm not sure if it fits me or not. I wouldn't cut straight bangs for me again, but those wigs I'd like to have next, both have it.  

So basically, I'd like to have a short black bob with a fringe and a long straight black wig with the same thing. I really feel like experimenting with hairstyles rather than colors. 

But yeah, it was pretty fun to try so many wigs of a friend. Maybe I should invade Marinka's wig closet next time.. 8--)

19.12.2012

BLOGIJUTUT JOTKA ÄRSYTTÄÄ III

Jotenkin tätä rusinat rasahtelemaan pistävää blogisontaa löytyi huvikseni listatessa mielin määrin niin näillä mennään taas. Edelliset löytyy tästä ja tästä.

And that's who I am -postaukset
Pakko päästä jakamaan omaa päräyttävää persoonaansa mut ei sit kuitenkaan jakseta miettiä mitään omia sanankäänteitä omassa pikku potassa saatikka sitten raapustaa yhtä lausetta - no pasteenpa näitä kuvia joku 50 kappaletta joo joo, "rakastan pitkiä hiuksia" siis tää on niin mua joo, ei vitsi "ystäväni ovat minulle tärkeitä" tääki osuu niiiiin tarkalleen. Ei kyllä jäänyt noista sun olemassaolosi detaljeista yhtään mitään mieleen. Hei olen Sini, nenäni vuotaa kipeänä ja sellainen mä oon, leipä on hyvää ja sellainen mä oon, avaruus on kiehtova ja sellainen mä oon. Vittu vau.


Oikealla klikkaamisen estäminen 
Jostain syystä näihin 12-vuotiaiden ekoilla kotisivuviritelmillä suosittuihin koodipätkiin joutuu silmäparkojaan lasettamaan edelleen. Hei usko pois, jos joku haluaa sun paskaisuudet pölliä niin screencappaaminen tai view-sourcen laittaminen osoitteen eteen ei oo mikään erityisen vaativa homma. Kiva siinä selata yhtään mitään kun vahinkolaukaus hiiren oikealla pistää käyntiin senmallisen fanfaarin että varmasti pääsee TTVK:kin taas lähettelemään rätinkejä postiluukusta. Ei oo kyllä ollu kaikki pikkupojat Vatikaanissa sillä tyypillä joka keksi että hei tää on se juttu mikä tuodaan takaisin. Ottaisin mieluummin vaikka ne miditaustamusiikit.

Instagraminstagraminstagram
IG-kuvissa nyt ei sinällään oo mitään vikaa ja kyllä niitä aina välillä voi blogin puolelle viskoa, mut sitten kun jotkut blogit pistää jokaikisen IG-kuvansa myös blogiin eikä siellä oikeastaan mitään muuta enää näykään. Ei näytä enää Riina jaksavan kantaa mukanaan viime jouluna saatua järkkäriä joka siis oli ihan pakollinen koska intohimo valokuvaukseen palaa kovemmalla tahdilla kuin Jutta Gustafsbergin kalorit. Kännykän keveys on verrattavissa pre-Milano-malliin et ei mitään kameroita jaxa kantaa ja instagramfiltterit on niin älymageita kaikki näyttää niin hyvältä #instalove ja mitä vielä. Jos on pakko ottaa makrokuvia kotitaloudesta löytyvistä objekteista niin voitko ees tehdä sen kunnolla.

Faviconittomuus
Okei no ei mua muuten kiinnosta yhtään mutkun toi mun sivupalkin blogroll näyttää niin purjopiiraisalta kun siellä on melkein kaikilla faviconit mut sit pari oranssia B:tä hengaamassa (en ole rasisti mutta). Melkein kuin katsoisi luokkakuvaa joka on täynnä ernuja mut sitten siellä on se kolmen kopiolissun joukko. Tää vaikuttaa mun blogin ulkoasuun joten pakko pistää vähän ulinaa pystyyn you know.

Bling bling -paskalla täytetyt japaniblogit
 Nää ihmiset on Smiley tainnut vedellä Smiley muutakin kuin pulkkaa.  Siinä  vaiheessa kun  blogissa on enemmän  heiluvia timantteja  kuin tekstiä  niin on aika Smiley vastaanottaa vasaranisku  kalloon. Smiley Siis hyi vittu oikeesti.


Tagien puuttuminen 
Toisin sanoen mitä täydellisin keino siihen, kuinka saada uusi lukija viettämään blogissasi alle puoli minuuttia. Tagit tänne tai poista paska blogis.

Vitun paskat giffit 
Siis wouu tällasii liikkuvii kuvii vähänku pikkuelokuvii siis nii huikeet mä haluun tietää miten tää tehään - ja sitten blogi täyttyy luurangon maatumiseen kestävän ajanjakson verran latautuvista giffeistä, joissa bloggaaja hassusti pomppii hihii vähä siistii. Sitkun nää ernestit ei edes käyttää jalustaa niin se ruutu heiluu miten sattuu ja koko komeus näyttää lähinnä siltä, että joku on kasannut toisiinsa liittymättömiä kuvia päällekäin. Toisin sanoen katson vaan pitkään kestävää sarjatulitusta kasasta kuonaa. Huuto-oksennan näytölleni muutaman ruokaympyrän joka kerta.

Se bloggerin kuvaohjelmajuttu 
En edes aio tästä sen suuremmin rageta koska en edes tiennyt että sen saa pois ennenkuin vasta äsken. Siksipä siis tyydyn kiltisti vain notifikoimaan, että asetuksista voitte ottaa sen pois joten sitkun kuvaa klikkaa, niin sen repulsiivisen mustan gallerian sijaan avautuu kuva oikeassa koossaan. Tehkää siis palvelu itsellenne ja muille, kiitos olkaa hyvä.

Kursorin muuttaminen
Jos mä nään enää yhtäkään leijuvaa viiksikarvaa joka paskoo tai on paskomatta lumihiutaleita, niin heittelen teräväkärkisiä objekteja lähimpään vanhustenkotiin. Yritäppä siinä katsoa et mikä vittu se hiiren kärki edes on kun pitää klikailla jotain (lähinnä ruksia koska kukaan tuollaista jaksa katsella), eikä se ota klikkausta sitten yhtään mistään. Ei oo hieno efekti enkä todellakaan katso ihaillen että vau miten ekstravagantsaalista, toi varmaan osaa koodaa.

Sivupalkkiwidgetit blogin lopussa
No arvaappa vaan jaksanko sormet kyrpäjäykkänä skrollata ne tuhat kuvaa läpi sivun loppuun nähdäkseni tagilistan tai lukijamäärän ja vastaavat? Kyllä jaksan koska olen utelias, mutta en todellakaan tuu käymään blogissas uudelleen.

Moimoi mussukat 
Lukijat on kivoja joo mut ne ainaiset hyvää yötä buppi duppi hani hömelö hemuli hiivasieni perseensuti pimpsaloora mursu marsu metroid munasuoja -litinät on taas niitä asioita joiden vuoksi ihmisiä pitäisi voida heittää lihasilppuriin. Kyllä niitä lukijoita voi arvostaa kohtelematta niitä kuin jotain vauvoja. Buu baa böö ga ga guu vittu.

EDIT:

Captcha yms. sananvarmennukset
Jos oikeasti haluat kommentteja niin miksi helvetissä sitä varmennusta pitää pitää päällä?! Blogger heittää roskapostikommentit automaattisesti roskalootaan josta voit ne poistaa, ei tarvitse kiusata ihmisiä jotka haluaa antaa sulle palautetta.

Oikeesti, jos mut pistetään selvittämään tällaisia arabiankielisiä ydinfysiikkaongelmia niin ihan periaatteesta jätän kommentoimatta. Nenäsi voitkin sitten työntää johonkin juuri perseestä ulos tulleeseen.

18.12.2012

Viidakon tähtöset

No heicchan vaan ja näinpoispäin! Kävin tänään Viivin kanssa ottamassa kuvia niin dumppailen tässä naamaani tähän että voitte taas havainnollistaa sen eri osasia ja hakasia. Niin mähän sit oletan et ainakin yksi ihminen siellä tekee gradua tai muuta vastaavaa älykkään kuuloista toimintaa mun pään etuosan alueesta. 

Hiyaa! I took some photos with Viivi today so I'll just dump my face in various angles here so you can observe how it's formed. I mean, someone must be doing a research or something, right?! 


Päätin pistää huoraten kun tiesin, että otetaan vaan kuvia niin ihan sama miten epäkäytännöllisesti mentiin. En muuten hiffaa miksi niin moni välittää siitä, näyttääkö muiden silmiin siltä että palelisi. Kyl mulla sukkikset on mut ei mun hengitystiet erityisen tukkoon mene vaikka joku jossain katseleekin että mikäs hullu se tuolla hiihtää. 

Decided to whore it up because being unpractical doesn't matter since we were just taking photos. Btw, I don't get how so many people actually care about if they look like they're freezing in other people's eyes. I have tights too but I don't think my jimmies are gonna get rustled if someone thinks I'm sliding around barelegged. 

Vibbe! 


Otettiin tollasia upeita Viidakon tähtöset -henkisiä kuvia lehtien katveessa.. Helsingissähän kaikki vihertää kuin suvivirren veisaamisen aikana konsanaan. Vois kaikki rehupuntitkin siellä pohjoisemmilla leveysasteilla opetella ilmastonmuutoksen salat niin ei tarttis kyntää valkeilla mättäillä kun menee jouluksi kotiin.

Found some leaves and shit so we got all tropical. In Helsinki it's just green green green you know. Rest of the world take a lesson, this is how you do climate change. 


HAT Kirsi Nisonen BLOUSE Weekday SKIRT Gina Tricot NECKLACES Panda Eyes Shop, Vero Moda BELT Gina Tricot BRACELETS Mojito, eBay SHOES H&MJotkut jonnet tuli huutelee ja pyytää yhteiskuvaa ja mua itse asiassa vähän kyrsii etten antanut koska siitä olisi tullut objektiivisen hyvää matskua. 

Some tween boys started to yell and ask for a picture together and I'm actually a bit mad at myself for not taking a photo with them since it would've been some fine material.

Saisinko myös sanoa muutaman valitun sanan tästä esimerkissä nähtävästä ilmeestä. EI_OO_SÖPÖÖ_LOPETTAKAA_HETI. Mariaanien hautaan hyppääminen on myös suotavaa koska siellähän ne pallokalat varmaan pyörii.

Here's a fact: The face in this example photo is NOT_CUTE_STOP_IT. Feel free to jump in Mariana Trench since that's where all the blowfish are I think. 

Käytiin shoottailun jälkeen Subissa syömässä jossa oli kyllä taas niin paskansurkeesti koottu leipä että haluan nyt jakaa kaikille tuleville ja nykyisille subitädeille siitä, mikä kyseisessä lafkassa toisinaan vituttaa.

- Paskasti kasattu leipä, kuten tänään. En tilannut salaattia leipälautasella vaan sämpylän joten voitko koota sen silleen ettei puolet sisällöstä hyppää mun syliin kun yritän ahtaa sitä vähän ylempänä sijaitsevaan reikääni.
- Epäsopusuhtaisesti heitetty sisältö. Kiva ku laitetaan yksi silputtu salaattisiivu ja purkillinen jalapeñoja et varmasti silmämunat pyörii päästä irti kun polttaa niin julmetusti.
- Olematon määrä kastiketta. Älä sinä eukko määrää pitääkö mun laihduttaa vaan pursota sitä nyt edes sen makua tuottavan määrän verran.
- Ei tajuta sanaa jalapeño. Haluaisin lausua sen "halapenjo" kuten se pitääkin mut vastaukseksi tulee vaan suuria silmiä ja kysymysmerkkejä, kunnes joudun alentamaan itseni luolamiehen tasolle sanomalla "jalapeno". Rakas joulupukki, jouluksi toivon robotisoitua subiravintolaa.

Ps tajusin vasta ettei oo olemassa miespuolisia työntekijöitä..!! Onko tämä seksismiä vai onko miehen egolle liian suuri kolaus tehdä voileipiä työkseen? Siis nyt ollaan ihan ydinjuttujen äärellä hei.

After all the camwhoring we decided to eat at Subway and the shitty sandwich I got there inspired me to write this list of things I hate about Subway. 

- Badly assembled sandwich, like today. I did not order a salad with a bread plate so can you try to make it so that half of the shit inside doesn't fall on my lap when I try to stuff it in the upper hole of mine that some people also call the mouth. 
- Shitty proportions. Don't you just love when they give you one slice of salad with a whole jar of jalapeños so that you get third degree burns in your throat. 
- The sauce is nonexistent. Bitch you ain't deciding if I need to lose weight so can you please put an amount that I can at least taste. (+ not getting the right pronunciation of the word jalapeño but I guess that's just Finland)

I also just realized that Subway never has men working in them...!!1 Is this sexism or is it just too big of a hit for a man's ego to make sandwiches for living? Now we're right at the deep stuff guise. 

But yeah, that's all, here's some more photos of me in case you already forgot how I look like: 

Siinäpä kaikki!

Eiku joo:

EI MUKA OLLUT SANA.

16.12.2012

Pimeys pimentoon

Koska tää vallitseva pimeys on niin äärettömyyksiin menevää yökötystä, niin mikäs sen parempi kuin pimentää näkökyky ettei tarvitse niin selkein silmin sitäkään katsella! Puhunpa nyt siis aurinkolaseista, jotka Firmoo.com mulle lähetti. Ihan hyvään saumaan itse asiassa, koska mun edellinen, ainoa pari pamahti pärinöiksi kun sijaitsin Ruotsissa! 

The constant darkness is such a never ending agony, so what's better than to watch it with a little less clear eyesight? I'm talking about sunglasses, a pair that Firmoo.com sent me. This was a pretty good time to get ones actually, since I broke my only pair while I was in Sweden last month. 

Valitsin sitten tuollaiset rouskuttimet, koska oon todennut että mun neliöpäälle sopii parhaiten pyöreämmät mallit. Koska en pystynyt sovittamaan niin en viitsinyt ottaa summanmutikassa mitään vähääkään kulmikkaampaa mallia koska no, jos pyöreä kerta sopii niin jonkintasoisella logiikalla päänystyröistä voisi irrota sellainen päätelmä, että täyspyöreys ei voisi mennä vikaan. 

Paketissa tuli liina ja kotelo mukana mikä oli kanssa hyvä, koska varsinkin kotelolle tulee käyttöä sitten kun noita kanniskelen jossain. Toi ruotsireissu koituikin mun rillien kohtaloksi just silleen että ne murskaantui mun muiden läskitavaroiden alle laukussa. 

Sooo, I went with the obvious hipster choice, because a fact that round glasses fit my boxy head exists. I couldn't try them on irl so choosing the roundest pair possible seemed like a safe idea. 

I also got a cloth and a case with them, and they will be useful, especially the case. The stuff in my bag pretty much became the end of my previous pair so the case should prevent that shit happening again.

Siinä rillirousku-Ozzy vauhdissa. Noi on suht tummat mut kyllä niistä ainakin ton kuvan perusteella jotain näkee läpi. Pitää kai hankkii joku täyspeittävä pari jos pitää jutella jonkun läpäläpä-tissieukon kanssa et voin katsella sen parempaa puolta keskustelutilanteissa. 

Here's me being all Ozzy. The shades are pretty dark so I think you can see a bit through. I think I need to get a pair where you can't see my eyes at all so if I end up having a conversation with some boring titty chick I can just stare at her better half.


Jos jollakin sattuu olemaan tarvetta rillirouskuilulle, niin Firmoo heittää laseja uusille asiakkaille pelkän toimituksen hinnalla. Tästä voi lesaa lisää. 

If anyone needs a pair of glasses themselves, then you should check out Firmoo here since they send glasses to new customers with the price of shipping only.

Oonks muuten oikeesti ainoa, jolle ei sovi tyyliin mitkään rillit? Tai en tiiä mitä tää on, esim tässä entryssä, jossa esittelen mun pleksikokoelmaa, niin suurin osa näyttää ihan ookoolta mut sit kun tsiigailen itseäni peilistä niin ai että mikä kauhea potaattipää sieltä katselee takaisin. Kaikki muut tuntuu näyttävän ihan uskottavalta ihan sama minkä malliset pirikiiturit ne on naamaansa upottanut mut ei mulla vaan mitään. Tää pari nyt menee siihen epäkauheusrintamaan mut jotkut ihmiset näyttää instantisti coolimmalta kun niillä on arskat. Tai jos mä vaan asennoidun silleen et mä näytän parhaimmalta kun EN peitä mun naamaa millään muoviplätyillä. Joo, sitä se on.

Btw, am I the only one who doesn't look good with sunnies at all? Idk, I mean, I look fine in this entry where I'm showing my sunglasses but the moment I look myself in the mirror with any pair on it's just a pukefest. Everyone else looks so cool no matter how hideous Darude-shades they have found but for me, nope nope and no hope. This pair looks nice on my face but some people look instantly super fierce when they are wearing shades. Maybe I should just take it as so that I look the best when I'm NOT covering my face with anything. Yeah, that's what it is.