2.3.2013

Q&A 3: Koulu, työ + lempi/inhojutut + ihmissuhteet

Ootko koulussa vai työskenteletkö?
Etsin töitä, saa muuten vinkata jos tietää jotain pinnan alla olevaa. 8—D

Missä eri työpaikoissa olet ollut/mitä töitä olet tehnyt?
Mainoksia oon jakanut pari vuotta, sit kesätöissä oon ollut puistotyöläisenä ja taimitarhassa, sit perus marjanpoimintaa, kaupan myyjänä olemista ja nettisivujen tekoa. Plus noi tet-jutut mut lasketaanko niitä nyt ees.

Opiskeluhistoriasi? (mitkä kaikki koulut oot käynyt ja missä jne)
Lukion kävin Joroisissa, siinä välissä kävin sit Yokohamassa lukioo vaihtovuoden ajan ja ennen sitä jossain lyhyessä kielikoulussa Tokiossa. Vaihdoin aikuislukioon kun muutin tänne ja sit kävin vähän aikaa Heltechissä graafista mut en tykänny siitä niin lopetin.

Unelma-ammatti?
Ei oo mitään tarkkaa, mut joku missä saisi olla mahdollisimman oma itsensä ja ideoida ja suunnitella juttuja. Oon aina käskyttämässä muita ja heittämässä omaa mielipidettäni ilmoille jos on joku luovuutta vaativa juttu missä on paljon jengii tekemässä.. :D Mut joo, jotain missä on myös paljon sananvaltaa itellään.

Mitä haluaisit opiskella, jos mikä tahansa opinahjo olisi sulle avoin? Vaihtoehtoisesti voit sanoo myös jonkin ammatin.
Jotain markkinointia varmaan, hah kuinka kliseistä.

Mitä kirjotit ylppäreissä ja mitä sait?
Äikkä M (muistaakseni), ruotsi B, maantieto A ja Englanti E. Hyvä ku ruotsi ja maantieto oli ainoot mihin oikeesti luin, enkun vedin nollaunilla ja nukuinki puolet ajasta niin silti meni noin. :::D Tosin no ei se mun ruotsin lukeminenkaan lukemista ollut.. kirjoitin aavitoselle sanoja opeteltavaksi, joita voi heitellä sit johonkin väliin et vaikuttaa taitavammalta kuin onkaan.vittutähänvälinytsaatana
Mitä koulua käyt tällä hetkellä? 
En mitään!

Mihin kouluun aiot hakee?
Tuskin nyt syksyksi oon ainakaan hakemassa mihinkään, töitä etsiskelen nääs. Joskus myöhemmin vähän kiinnostaisi kauppis mut no, tällä hetkellä sekin idea on vaan muhimisvaiheessa ja jotenki mulla on sellanen kutina et en kyl koskaan mee sinne.

Tulevaisuuden suunnitelmia?
Saada paljon hyviä muistoja.

Unelmaduuni paskalla palkalla vai paskaduuni vitun hyvällä palkalla?
Unelmaduuni paskalla palkalla. Ei mikään rahasumma vois korvata sitä mahdollisuutta, että myös työaika elämästä olisi hauskaa.

Voisitko kulkea kieli ruskeana pomosi perässä palkankorotuksen toivossa?
En usko, oon vähän sellainen tulkoon jos on tullakseen –tyyppi ja kaiken lisäksi huono valehtelemaan. :D 

Ootko viel UT-linjalla? Et oo aikoihin puhunu koulusta.
En oo, tajusin miten paska oon tekemään mitään luovaa ns. pakolla jos itse tuotoksen luomiseen ei löydy mitään intohimoa. XDJa ah niin uniikki kysymys, lempibändejä/artistejasi ovat? 
Ikisuosikit on DIR EN GREY ja Lady Gaga. Sit muita maininnan arvoisia on Signal, vanhempi Lycaon, The Ark, capsule, Retro Stefson, SingerSen, 2NE1 ja 9mm Parabellum Bullet.

Tykkäätkö kokiksesta/pepsistä? 
Light-kokis on jees!

Tykkäätkö Lady Gagasta? Jos tykkäät niin ootko ollut sen keikalla? 
Rakastan! Oon ollut sen kahdella Hartwall Areenan keikalla, siitä toisesta löytyykin tästä ihan kunnon keikkaraporttikin! Olisin mennyt sinne ihan ekallekin Suomen keikalle mut olin silloin Japanissa. :B

Mikä on sun lempparikaupunginosa Helsingistä? 
Ei mul oikeestaan oo.. no Töölössä on paljon muistoja mut en mä sitä miksikään lemppariksi laskisi. Pakko tosin mainita et tykkään tosi paljon Kampin takaosasta, siis Annankaduista ja näistä, jotenkin siellä on ihan omanlaisensa tunnelma!


Lempiväri?
Musta

Lempiaktiviteetti? 
Isossa seurassa nauraminen

Lempiperuskouluaine?
Öö historia, mut ei lukiossa.

Mikä oli lempiaineesi koulussa? 
Yläasteen kemia kun se ope oli ihan pirinen eukko joka ei koskaan pistänyt meitä tekemään mitään.. mut okei, matikka oli aika hauskaa. Mut ei lukiossa, lukiossa kaikki oli paskaa.

Parhaan näköinen/parhaan näköisimmät julkkikset? 
Sanon vaan mänejä nyt, satunnaisessa järkässä!

Christian Bale

Kaoru

Oguri Shun

Robert Downey Jr

Kenzo

Mikä on lempimaasi? 
Japani

Lempieläin? 
Gekkot ja meduusat on söpöjä! Ja no, kaikkihan rakastaa kissoja.


Mikä on sun suhde musiikkiin: onko se intohimo/erityisen tärkeää vaiko päinvastoin? 
Ei nyt sinällään intohimo, rakastan kyl musiikkia ja esim kaikissa kulkuneuvoissa en pystyisi olemaan ilman musiikkia. Kotona sit välillä jytään koko ajan ja joskus en ollenkaan, välillä mun bloggaaminen on tosi hidasta kun jään laulamaan mun karaokelistan biisei mukana.. 8--D

Mut en oo läheskään niin obsessoitunut musan kanssa verrattuna johonkin viiden vuoden takaisiin meininkeihin kun Dir en grey oli elämä ja ostin ihan kaiken musiikin mitä kuuntelin ja tyyliin sekosin jos lempiartistilta tuli jotain uutta pihalle. Nykyään seuraan aktiivisesti vain Lady Gagaa ja Diruja (koska pari kaveria on niin obsessoituneita et väkisinkin kuulee kaikki uusimmat jutut :D)

Mut tägäämisen kaa oon intohimoinen, iTunesissa täytyy olla kaikki nimet kunnossa, täydet albumit ja album artit ja jos nään jotain mokia mun Last.fm:ssä niin oon ihan maani myynyt.

Minkäslaista/mitä artisteja kuuntelet? 
Artisteja mainitsinkin tossa aiemmin, mut jos genrettäin pitäisi listata niin vahvimmillaan ovat visual kei, electro(/vastaava jumputus) ja paska popmusa (ysäri/milleniumhitit ja muuten vaan nolot mutta tarttuvat viritelmät)

Mikä/mitkä oli sun suurimmat lempi-jrock-bändit/artistit ernuaikoina? 
Oi nyt kyllä vanhan ernun sydän avautuu, tulee tekstii:

Dir en grey – Jumalia mulle. Keräsin joskus kaikki mahdolliset käännetyt haastattelut yhteen Word-tiedostoon, tallensin kaikki mahdolliset kuvat, piirsin fanarttia, olin ihan in love Kyrtsään ja Kartsaan, pidin joskus viikon et kuuntelin pelkästään Diruja kun halusin kattoa kuinka korkealle pääsen Last.fm:n viikon top listenereissä (olin joku viides tyyliin) ja ai että jos voisin lukea niitä senaikaisia mesekeskusteluja.. On kyllä edelleenkin ihan lempibändi johon palaan aina vaikka välillä tuliskin kuuntelutaukoa. Mut en kyllä niin hullu enää oo et ennakkotilaisin jotain miljoonan euron deluxebokseja kämäisellä kännykän netillä koska tietokone ei toimi ja kuset lirahtaa housuun jos se loppuunmyydäänkin tai jotain.

Ayabie – Eka jrockbändi jonka näin livenä ja yksi niistä ekoista joita rupesin kuuntelemaan. Virgin Snow Color –alppa on niiiiiin täynnä muistoja ja oon oikeesti vinguttanut sen tyyliin puhki. :D Yumehiton blogia tuli stalkattua aktiivisesti (se oli oikeesti niin legenda ernujen keskuudessa, ainakin mun mielestä, chun chun kuka muistaa) ja Kenzo on edelleen joku kuumin äijä ikinä (paitsi sen ihan uusimmassa tukassa!1). Mun habitus ei koskaan ollut mitenkään erityisen intensiivistä mut kaikki uudet julkaisut tuli ostettua ja siellä toplistoillahan nää keikkui mulla kuitenkin.

An Cafe – Tää bändi mut ernuunnutti. :D Muistan kun istuin bussissa kuunnellen Smile Ichiban Ii Onnaa (kirameke penis) ja melkein itkin kun pelkäsin et jos ne tulee Suomeen enkä saisi lippuja.. ahahaha. En kyl enää hirveesti jaksa näitä kuunnella, mut pidän silti ainakin jonkinlaisessa arvossa koska ne rohkaisi mua niin paljon sillon skidimpänä, niin naurettavalta kuin asia kuulostaakin.

Lycaon – Löysin tän bändin sillon kun ne vasta oli julkaissut niiden ekan sinkun (pakkoelitismiegoilueikumitä) ja se oli rakkautta ekalla kuulemalla, siitä lähtien ostin jokaisen julkaisun ja Ambrozia on edelleen ihan vitun rautainen lätty. Oon edelleen vihainen itelleni kun en mennyt niiden liveen vaikka mulla oli lippukin ja silloin Lycaon oli vielä originaalikokoonpanolla eikä niiltä tullut tollasta nykyisenkaltaista lässynlääseksimusaa. Muistan tosin ku mua harmitti kun niiden ekat promokuvat oli ihan hirveitä et miks näin hyvä bändi näyttää näin paskalta, mut sit niiden tokan sinkun promokuvat oli tosi kuumia ja olin sillee jesss.

the GazettE – Nosiis tietysti. Jonotin yön, itkin vähän jo siinä vaiheen ku se äijä kuulutti sen bändin sisälle, jytäsin pääni irti ja melkein kuolin kateudesta kun Ruki heitti sen takkinsa yleisöön ku luulin et se ottaja saa pitää sen. ::D Nykyään paska bändi ja kaikki biisit kuulostaa samalta, mut kyllä vaan sillon joskus tuli näitä kuunneltua ja Reitaa fanitettua.

NoveLis – Sillonku nää alotti niin näillä oli niiden MySpace-sivulla vaan joku minuutin pituinen pätkä niiden ekasta sinkusta.. se oli niin hyvä et jytäsin sitä minuutin klippiä ja varmaan kuolin kun ihan liian pitkän ajan jälkeen se kokoversio tuli.. olin aina ihan innoissani uusista julkaisuista mut harmi et ne oli aina tosi huonoja. Toivoa pidin yllä kuitenkin koko ajan.

SuG – Alternan ilmestsyessä näihin tykästyin ja mun tavoite oli ostaa kaikki julkaisut.. mut sit ne rupes laittaa pihalle niitä ABC-type-perseilyjä ja liikaa liveissä myytävää skeidaa niin lopetin. En kyl tajuu mitä näissäkään näin kun niiden julkaisuissa oli aina vaan yks oikeesti hyvä biisi ja sekin oli se josta tuli sinkku. Huoh. :D

Millainen on unelmien koti?
Sopivan kokoinen et olis tilaa kaikelle roinalle, vaatteille ja sit joku yks tyhjä spotti mis voi ottaa kuvia (:::D). Sijainti sopivan lähellä keskustaa mut ei sillee et roskat pitäis viedä johonkin Kampin aukiolle. Suht minimalistinen niin ei tarvii koko ajan olla pyyhkimässä pölyjä jostain posliinijoutsenista ja puutarhatontuista. Sellaset naapurit jotka ei tuu ulisee vaikka bassot huudattaisi dubstepiä kello kolmelta aamuyöllä.

Paras drinkki?
Hmmmmmmmm voinko sanoo ton jell-o-kakun mikä tehtiin Sirinka 40 v. –partyihin? XD Oli hyvää ja pärisi.

Mut jos joku oikee litku nii ehkä toi perus mansikkamargarita tai sit Banana fuck, emt onko toi joku yleinen mehumix mut yhdessä Roppongin baarissa tuli juotua sitä.

Inhokkiväri?
Joku likaisenoranssi varmaan, vaik ei mul nyt silleen oo mitään kunnon oksennusreaktioväriä.

Minkälainen on sun unelmien kumppani?
Jos ihan realistisia piirteitä ajatellaan ja itsestäänselvyydet jätetään pois niin:
- Pitkä, vähintään samanpituinen, mielellään pidempi kuin mitä oon ite korkeimmilla koroillani (186cm)
- Samanlainen huumorintaju aka nauraa kaikille kuollut vauva –vitseille eikä oo mikään moraalinvartija
- Hyvä tyyli ettei tarvii hävetä
- Ees vähän pitkä tukka

Minkälaisten ihmisten kanssa et tule toimeen?
Semmosten vakavien social justice –perseilijöiden jotka ei tee muuta kuin valittaa eikä osaa ns. olla tyhmiä. Eli jos selittäis jotain "ootko koskaan maistanut etiopialaista ruokaa? no ei oo nekään" -tyylistä settiä ja sit sieltä tulee vastaukseksi pelkkää ulinaa.


Ärsyttävin piirre ihmisessä?
Se et ei omisteta käytöstapoja, se et pidetään asioita itsestäänselvyytenä ja se ettei vastata koskaan viesteihin (tuossa järjestyksessä).

Millaiset ihmiset ärsyttävät sinua eniten?
Ylläolevien lisäksi sellaiset jotka vaan syöltää suustaan ihan päätöntä paskaa ilman mitään kunnon perusteluja. Ja sit vauvat.


Kenen sukulaisesi kanssa tulet parhaiten toimeen?
Mun tädin varmaan, enpä muuten oo senkään luona käynyt pitkään aikaan, pitäisi joskus ellei bussiliput maksaisi niin monta miljoonaa euroa.

Ootko koskaan joutunu friendzonelle?
Juu!

Tuletko hyvin toimeen ihmisten kanssa vai onko sinulla paljon vihamiehiä?
Ihan pidetty mä tunnun tässä meidän porukassa olevan että uskoisin juu. Mut sit toisaalta, tiedän ainakin että yksi ihminen on sanonut vihaavansa mua. Ja sit yks toinen oli tosi kateellinen joten vihasi varmaan kanssa joo. Sit yhdestä kolmannesta saan kanssa vihaviboja mut musta tuntuu et ei se mua vihaa vaan itseään koska se haluaisi olla lähempänä sitä mitä jotkut ihmiset (mihin mä sit vissiin lukeudun) on. Niin ja sit joku ainakin viha-stalkkasi mua joskus mut en oo koskaan kyseistä ihmistä varmaan edes tavannut niin en tiedä siitä sen enempää. No kyllähän noita näyttääkin riittävän. :D

Millaiset ihmiset miellyttää sua?
Rennot, ystävälliset, kohteliaat, rationaaliset ja itsensä hyvin perustelevat. Voisin myös lainata Niklasta: ”Olen aina pitänyt ihmisistä joilla on matala kynnys lähteä juhlimaan”. 8----D

Kuinka epäilevästi ja varovasti suhtaudut uusiin ihmsiin?
Jos mä tiedän, et mä tuskin tulen näkemään niitä usein tai joudun olemaan tekemisissä, niin sitten en oikeastaan yhtään. Jos taas tiedän, et tuun näkemään sitä ihmistä paljon mun elämässä niin pidän tosi paljon etäisyyttä ja välttelen seuraa jne.

Onko tällä maapallolla ihmistä mitä et missään määrin voi sietää?
No melkeinpä joo, mut kyllä mä kaikkien kanssa toimeen tuun et ei siin mitään! En mä anna kellekään silleen suoraan ilmi jos mä en pidä niistä.


Millainen on seurusteluhistoriasi?
Täysin tyhjä!

Minkä ikäsenä sait ensisuudelmasi?
17 vee!

Miten tutustuit Viiviin?
Se etti sen kotisivuilla jotain jonka kanssa voisi tehdä grafiikkasivut (vuosi taisi olla 2008) ja mä sit olin että hola gurl, no niitä sivuja ei koskaan syntynyt ja näin, mut sit ihan kunnolla ekan kerran hengattiin 2010 gal meetupissa, siitä se sit lähti!

Onko sulla siskoja/veljiä?
On yksi veli ja yksi velipuoli.

48 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oot hirveä ihminen :(

   Poista
  2. Joo kaikki ei kyllä todellakaan rakasta kissoja D: Hyi pelkään niitä kuollakseni, ne on niin hämyjä vaanijoita ja tuijottaa lautasen kokosilla silmillään XD mut kissanpennut on kyl söpöjä, kuvien muodossa vain.

   Poista
 2. Kui monta peruukkia sulla o? :D
  http://bewhatyou.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko laittaa; YES joku toinenki pitää Kaoruu hottina vielkin koska aika usea vaa ulisee et se oli parhaimman näkönen visual kei- ja aikaisempina aikoina. :---D (P.S. Jos Dirut oikeesti ihmeen kautta ja mielisairaan päähänpistosta muuttuis visualiks takasin, nauraisin tyyliin pääni irti.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en tajuu mun mielest se näytti iha kauheelta sillon, nyt oon vaa sillee uu mama. 8--D

   Oispa kyl jännä nähdä millasta tyyliä ne vetäis jos ne sattuiskin taas innostumaan nahkakorseteista jne.. aijai XD

   Poista
  2. Sano vain muuta... :D Mahtaa olla jännän näköistä, kun lihastakin miehille kasvanut, tai no Toshiya ja Shinya ikuiset rimpulat niille ei ainakaan tuottaisi ongelmia, mutta jonkun Kaorun, Dien ja Kyon tatuoinnitkin näyttäisi tosi hyviltä nahka- ja PVC-rytkyissä... Aika badass ja katu-uskottavuushan vaan kasvaa.

   Poista
 4. Etkö muka koskaa oo seurustellu? :0

  VastaaPoista
 5. omg mäki kuuntelin tota novelista...tai siis yhtä biisiä haha :-D se oli semmone et alko tosi rauhallisesti mut sit lähtiki kunnon electric guitar riffit aa nyt soi pääs! joku ritual oli sen nimi tms??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just se! Daiyonshou rivaia kunimonogatari ~ritual~ (ah noi aallot). :D Olin niin pettynyt ku mikään sen jälkeinen julkaisu ei yltänyt ton tasolle

   Poista
 6. Christian Bale, voi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo, varsinkin American Psychossa ja Dark Knightissa *>*

   Poista
 7. Kukapa ei ois alottanu ernuiluaan An Cafen kautta.. :'D Eimutta oli mielenkiintosta kuulla sun ernuiluhistoriaa (noista bändeistä siis)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et kauheen monilla oli tyyliin Dirut tai vastaavat, mä olin vähän late bloomer. 8--D

   Poista
 8. Onks sun kaikki kaverit japanifanei?:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, mut näillä ketä näen on a daily basis on kyllä ainakin historiassa ollut ernuilua takana, ellei sit edelleenkin!

   Poista
 9. Oon niin samaa mieltä Gazesta nykyään, vaikka se ennen oli mun lempibändi. :D Ja kuuntelin myös NoveLista joskus muinoin, just se kunimonogatari oli siisti mut kaikki muu tuotti pettymyksen. Mut Ko-ki oli ihana koska pinkit hiukset. :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Ihanaa et joku muuki kuuntelee! Ehkä maailman aliarvostetuin artisti :D

   Poista
 11. Poikakaverin mielestä näytät ihan Snookielta! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8---( No tossa ei kyllä mitään onnea oo 8---(

   Poista
 12. Mmmistä tuo jell-o kakku on tehty? :D Ite oon tehnyt vaan limejello + absintti-shotteja, vaihtelu kelpaisi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kossusta ja hyytelöjauheesta, saatto olla vettäkin vähän, en muista! Tota jauhetta saa aasiamarketeista sikahalvalla, tehtiin monta erimakuista kerrosta mut ne blendautui samanväriseksi. Maistu kuitenki ihan törkeen hyvältä. :D

   Poista
  2. Sellanen mikä toimii loistavasti niin mansikka-jell-o-jauhe, tequila ja kirkas viina. Tulee mansikkamargarita-vibat.
   Mitä tulin tänne sanomaan, niin Robert Downey Jr. Kuolausta.

   Poista
 13. Nää sun postauksen on joka kerta niin hyviä, että vesi lentää silmistä XD ja ps. Kuollut vauva - vitsit on parhaita ja Christian Bale, uuhhh iihana jätkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et tykkäät! 8--D Joo ai että <3

   Poista
 14. Kyrtsä ja Kartsa XDDDDDDDDDDDDD lololol

  ".........verrattuna johonkin viiden vuoden takaisiin meininkeihin kun Dir en grey oli elämä ja ostin ihan kaiken musiikin mitä kuuntelin ja tyyliin sekosin jos lempiartistilta tuli jotain uutta pihalle." XDDDD ai että mäki muistan nuo ajat. Tosin mulla tuo bändi oli/on X Japan. Olin mä ihan kusessa Diruihinkin, mutta nykyään kuuntele niitä ollenkaan koska niitten uus tuotanto on.... no... kakkaa. ._____. Tosin niin on Xnki :D

  JA AH MAH GAD olisit kuuma miehensä X__________________X


  ....ei mulla muuta :DDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaalla lapsella on monta nimeä 8--D

   Mä en oo koskaan oikein osannut kuunnella X Japanii vaik oon niiden livessäkin ollut.. nojaa, Rusty Nail on hyvä XD Mun mielestä Dirujen uusikin tuotanto on tosi hyvää, tai no, ainakin innoissani odotan tota uutta julkaisua.

   :'DDD Ahahahaah joo meen naimisiin itteni kaa, eimut kiitti

   Poista
 15. You're a fucking ugly bitch
  i wanna stab you to death .......and play around with your blood

  Ihana sini mennään naimisiin, sinä minä & christian <3
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku ois ihanaa <3 (lol luin ton alun eka ihan unenpöpperössä ja olin sillee no jopas on anonhatee eiku oho)

   Poista
 16. Wait, so you're jobless and not in school? How do you pay for everything? :0 (wrote this in english cause my Finnish sucks, sorry)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. In Finland the government gives you money if you're unemployed. Actually, people who study get even less money than unemployed people do. :D

   Poista
 17. haha, hyvä toi yllä oleva selittää aina ^ yep.. ollaan niin hyväosasia että melkein hävettää :D nimim. unemployed shopaholic...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä.. XD Mä kyl aina vaan brassailen ulkomaalaisille et suomi finland perkele saadaan vaa ilmasta rahaa wo-hoo best country in the world

   Poista
 18. minkä ikänen sä oot, jotai 14? :O

  VastaaPoista
 19. Oguri Shun, voi kyllä<3 En kestä miten ihana ääni sillä on, varsinkin kun se puhuu sillä tosi pehmeällä äänellä varsinkin HYDissa. Siinä vasta ihana mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uuuh, mä oon iha in love siihen Tokyo Dogsis, en tajuu mite se on niin kuuma niin lyhyel tukal 8--D

   Poista
 20. Näitä jaksaa lukea vaikka kuinka! AAA.. Christian Bale on ehkä ihaninta mitä tiedän. (': hmm.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäät! Joo ai että... 8--D

   Poista
 21. Siis tää on niiku para blogi mitä oon lukenu! <3<3<3<3<3 ja joo Christian Bale<3<3<3<33<<33<3<3<3<3<3<3<3<3333...

  Ja oot nii kaunis, rakastan sun silmii :--)

  VastaaPoista
 22. Wuth?! 2NE1?! Oot varmaa ainoa "tapaamani" ihminen joka on kuullut bändistä, ja jopa kuuntelee sitä :D Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista

Torttua saa mielin määrin haistatella, mutta älkää muita kuin mua haukkuko. Kiitos!