28.2.2013

Q&A part 2: Tyyli ja ulkonäkö

Lempivaatemerkki?
En oo hirveen brändiuskollinen tai ahkera seuraaja, mut näistä kalliimmista aina ihastelen Alexander McQueenin ja Ann Demeulemeesterin luomuksia. Lompakkoystävällisemmistä ratkaisuista en tiedä, tai no mitä nyt oon tässä viimeisen kuukauden aikana innostunut Fig&Viperista!

Mitä tyylikokeilua kadut eniten?
En mitään! Enemmän kaduttaa etten ihan täysiä uskaltanut olla kunnon ernu meikissä ja tälleen sillon nuorempana.

Mitä tyyliä mielestäsi edustat, vai luokitteleko itseäsi sellaisiin?
En luokittele itseäni mihinkään, pistän vaan päälle mikä näyttää kivalta. Elämä on hauskempaa ilman sääntöjä. :D

Mimmoset sun hiukset on tällä hetkellä ilman lisäkkeitä/peruukkia? kuvaaaaa plz:D
Vähän huonosti näkyy mut tuorein kuva mitä löytyi.

Monetko kengät omistat?
Varmaan about 28, tosin pari niistä on liikuntaa varten.

Legginssit vs. sukkahousut
Sukkahousut

Pääkallokuvio vs. ristikuvio
Risti! En tykkää pääkalloista oikeestaan muuten kuin koruissa.

Mekko vs. hame
Mekko. Oon ihan törkyhuono varsinkin normipituisten hameiden kanssa kun tuntuu et ylävartalo venyy ihan jäätävän kokoiseksi ne yllä.

Hame vs. housut
Hame! Housuista en oikein välitä kun ne paksuntaa reisiä.


Toppi vs. t-paita
T-paidoista tulee vaan mieleen sellaiset kulahtaneet bändipaidat mitkä ei oo hirveen monikäyttöisiä niin otetaan toppi!

Korkokengät vs. ballerinat
Korkokengät ehdottomasti, ballerinat saa kenen tahansa koivet näyttämään ihan kauheilta. Vihaan kenkiä mitkä saa jalan näyttämään tosi pieneltä ku sit reidet näyttää siinä vierellä törkeen lihavilta. :D

Korkokengät vs. tennarit tmv.
Korot all the way.

Mikä on hiustyyli mitä et voisi missään tapauksessa hankkia?
Kaikki tosi lyhyet kuten kalju, pixie cut jne.

Lempivärisi vaatteissa?
Musta toimii aina

Mikä on lempivaatekauppasi?
Netissä nyt tulee plärättyä milloin mistäkin, mut ihan konkreettisista puodeista Gina Tricot on sellainen mistä aina löytyy jotain kivaa.

Millaisina päivinä sä et laittaudu ollenkaan? Vai onko se aamurutiini, jonka toteutat sunnuntaiaamuna ihan himapäivinäkin?
Sillonku en oo menosa mihinkään tai oon menossa vaan kaverille enkä jaksa vaivautua. Plus jos herään jostain frendin luota darrassa eikä oo tietenkään meikkejä mukana tai mitään.


 
Vaaleat vai tummat hiukset?
Molemmissa on puolensa, mut vaaleat ois ihanat ku ne vois värjätä niin helposti. Hyvä tällä omalla mustalla tukalla haaveilla jostain platinahiuksista ku tukka tyyliin syttyy liekkeihin jos heittäisi vaalennusainetta. Tosin sit juurikasvu ois ainakin hienompi kuin vaaleatukkaisella.
Nettikaupat vai tavalliset (H&M, Seppälä, Gina jne.)
Nettikaupoissa on parempi valikoima joten ne.

Miks käytät peruukkeja?
Ei mee aikaa tukanlaittoon jos on kiire, voi vaihtaa tyyliä halutessaan, tukka pysyy terveempänä kun ei tarvitse koko ajan olla ränkkäämässä, ei haittaa vaikka tulisi tsunami jne. Vois pikemminkin kysyä miks en käytä peruukeja. ;D

Sheivaatko, vahaatko, käytätkö epilaattoria vai pidätkö lämpimästä ja luonnollisesta karvapeitteestä säärissäsi?  
Sääret sheivaan vaan!

Sheivaatko käsi- ja jalkakarvoja?
Kyllä

Sheivaatko talvisin samalla tavalla kuin kesäisin?
Jalat ja kädet vähän pidemmällä aikavälillä kun on kaikkia housuilu/pitkähihailukausia, mut vihaan jos on karvoja niin en anna kyllä sänkeä enempää tulla.


Jos oisit ainut ihminen maapallolla, näkisitkö noin paljon vaivaa ulkonäkös suhteen? Kun jotkut mussuttaa kuinka ne näyttää nätiltä itteään varten, ei toisia päläpäläpälä.
Mut se itseään varten nätiltä näyttäytymisen pointtihan on just siinä, et muut näkee sut ja siitä tulee se kiva olo. Eli en laittautuisi yhtään, ellen sit jostain syystä haluisi kamerahuorailla tai ihastella itseäni peilistä tai vastaavaa.

Kuinka paljo sun peruukit yleensä maksaa?
Joku 20-30 eunukkia

Miten usein ostat sukkahousuja?
Syksyisin ja keväisin aika usein kun on sukkahousukelit ja tulee ryvettyä, kesällä en oikeastaan ollenkaan ja talvella semiharvoin. Riippuu ihan tarpeesta ja kuinka nopeesti tuhoan ne.

Mikä on kamalin tyyli sun mielestä?
No sellaisesta murretut värit + vintagelumput + kirjastotätikaavut + villaisat materiaalit -tyyppisistä ratkaisuista en oo koskaan välittänyt. Ei se rumalta näytä mut en vaan saa siitä visuaalisesti mitään irti.

Jos saisit mennä ilmaiseksi yhteen kauneusleikkaukseen, niin mihin?
Nenä

Sanotaanko/kysytäänkö sun peruukkeilusta koskaan mitää? Siis tyyliin että se on outoa tai muuta.
Eipä oikeastaan. Sillon kun ekan kerran pistin kouluun päähän, niin tuli perus syöpäkommenttii mut eipä nyt muuten. Välillä kaverit kommentoi että jos joku vanha peruukki on näyttänyt kauhealta ja milloin poltetaan yksi rastainen rotanhäntä ja et oma tukka on parempi aina jne.

Onko sulla "luonnottomia" peruukkeja ja käytätkö niitä usein?
Ei mitään hurjanvärisiä ratkaisuja oo muuta kuin yksi kirkkaanpunainen jonka muovikiiltoa en oo koskaan saanut katoamaan. :D En sitä käytä usein sen kiillon takia plus koska se on nyt lukkojen takana ja oon kadottanut avaimet..

Mistä ja keneltä ostat ne?
eBaysta eri myyjiltä

Millainen on unelmien hiukset?
Sellaiset geneeriset WeHeartIt-lissun lettiratkaisut eli pitkät, tuuheat ja ihan suorat tai vähän laineikkaat. Tai oikeastaan, olisin täysin tyytyväinen jos mun tukka olis luonnostaan sellaiset kuin ne on pidennyksien kanssa. :D

Oon aina ihmetelly et miten sun silmät näyttää nii isoilta :D Tai siis et miten sä meikkaat ne? 
Oon tekemässä tutoriaalia lähitulevaisuudessa, mut tälleen lyhyesti tiivistettynä 1. suurentavat piilarit 2. eyeliner joka paksunee silmän sisänurkasta keskikohtaa kohden ja kapenee taas ulkonurkkaan menessä 3. eyelinerin silmiä pidemmälle vetäminen 4. tekoripset! 

27.2.2013

Punakaarti

Koska oon tässä viime aikoina plärännyt aika ahkeraan katumuotikuvia Harajukusta, niin oon tollaisen tyyli-inspiraation lisäksi halunnut testailla vähän erilaista meikkitapaa. Silmämeikkiä fiksailin jo ajat sitten (en oo tosin vielä postannut siitä), mutta oon tässä viime aikoina kiinnostunut tosta poskipunan silmien alle iskemisestä. 

I've been browsing street snap photos from Harajuku a lot lately, so with clothing inspiration has come some makeup inspiration too! I've changed my eyemakeup forever ago (haven't posted about that yet tho), but now I've been interested in the blush placed under your eyes. 

Kas tohon tapaan! Aattelin et toi joko näyttää ihan idiootilta tai semi-ookoolta mulla, ja oon halunnut jo jonkin aikaa kokeilla tehdä noin. Eilen tuli sitten oiva tilaisuus kun menin vaan Alexin luo hengaamaan niin ei ollut mitään väliä vaikka olisin nähnyt joltain ydinjäteradiaatioissa hehkuvalta pellehermannilta. 

Like this! I though that'll look either really dumb or ok-ish on me, and I've wanted to try that for some time now. Yesterday I got a great opportunity since the only thing I did was going to Alex's to hang out so there was no need to worry even if I did end up looking like some nuclear radiation clown. 

Ja tältä näytin! 
This is how I looked!

Olin ihan varma et Töölön suunnalta tulee jotain dissauskommenttia, mut ei sit kuitenkaan. Oli kuulemma ihan kiva ja sai ihoon sellaisen glow'n. 

I was pretty sure I'd hear some negative remarks about this from the peeps, but I didn't! They said it looked nice and gave a nice glow to my skin. 

Toi oli ihan hauska munkin mielestä, mut ainoo vaan et se ehkä sopii paremmin kalpeille ihmisille ja sellaisille jolla ei oo tuhatta kiloa kärpäsenjätöksiä eli pisamoita naamassa. Tulee vähän sellainen paskan peittämä posliininukke vaan mieleen kun omaan naamaan tuota levittää. Ja oikeastaan vielä isompi miinus on se, et toi ei kyllä näy kuvissa sitten millään! Noihinkin kuviin sai burn toolia vinguttaa ihan urakalla, ja voi luoja miltä uraani-ihmiseltä varmaan näyttäisin livenä jos sutisin punaa lärviin sen verran et joka kuvaa ei tarvitsisi prosessoida ankaran tummentamisen kautta.

I also though it was pretty nice, but maybe it fits better to people with pale skin and those who don't have gazillion freckles on their faces like me. It gives me some kind of a shit covered porcelain doll vibe when I apply the blush on my face. And actually even bigger con is that the damn thing won't show up at the photos at all! I had to use lots of burn tool with these photos. I can just imagine what kind of a uranium girl I'd look like irl if I'd apply the amount that showed on photos without intense editing. 


Toinen asia, mitä oon kanssa bongaillut ja halusin kokeilla, oli tää liukuvärihuulijuttu! Tulee vaan mieleen jotkut homoeroottiset mangapiirrokset mut näyttää ihan hauskalta muuten! Ehkä voisin toteuttaa tuota silloin, kun en jaksa mitään tummia huulia itselleni töräyttää. Poskipunan sitten taidan siirtää niille normaaleimmille laidunmaille ainakin toistaiseksi, mut sainpahan kokeiltua! Ehkä innostun joskus taas radioaktiivisuudesta. Mikäs on mielipide, hot or not?

Another thing I've seen a lot and wanted to try out is the gradient lip! It reminds me a lot of some erotic shota manga artwork but it looks kinda nice! I guess I could do this when I'm not doing dark lip makeup. The blush will probably move back to the more normal place for now, but at least I got to try it out! Maybe I'll get into being radioactive later again. So, what's your opinion?


26.2.2013

Q&A 1: Minä

Pistän jo nyt tän ekan osan koska vuorokausi vaihtuu kohta niin mitä väliä.. eli kaikkia minäkysymyksiä tässänäin! Välissä vanhoja kuvia tolleen visuaalisuuden säilyttämiseksi.

Kuinka vanha olet?
20, täytän tänä vuonna 21.

Missäpäin Helsinkiä asut?
En itse asiassa virallisesti edes asu Helsingissä. ;D

Seurusteletko?
En!

Minkämaalainen oot?
Ihan suomalainen!


Mikä on sun paras muisto?
Ehkäpä 2011 juhannus, silloin elämä hymyili, ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa! Pakko myös mainita sellaisia viiden sekunnin muistoja koska mun mielestä muistot on enemmänkin just sellasia pieniä hetkiä eikä kokonaisvaltaisia tapahtumia. Eli se kun oltiin joskus jollain kahdeksan hengen porukalla ahtauduttu Onnelan lutkatorniin jytäämään Darude Sandstormia poppersit pauhaten ja kun kuunneltiin ekaa kertaa Tähtipölyä sillä siemennestelogiikalla ja nauroin mun ripset irti. 8—D On tosin ihan sikana tuollaisia hyviä hetkiä kun on tullut vaan naurettua mut noi tulee kuitenkin ekana mieleen!

Miten oot niin sanavalmis ja upea?
Haha aww, no emmä kyl usko että mä livenä pystyisin improomaan jotain eeppistä skeidaa jos joku tulisi yhtäkkiä selittämään jotain. Mut jos meinaat sellaista yleistä verbaaliutta niin kai mulla on kaikista kersasta asti luettujen Aku Ankkojen takia jotain kielenterälle jäänyt. Ja upeuden voi saavuttaa meikillä!

Mikä susta on tehnyt tollasen kuin oot nyt? (Oot ollu aika erilaiselta vaikuttava ainaki joskus nuorempana mun mielestä, mitä nyt oon lukenu täältä blogista)
Oijoi no tää ois varmaan pitkä tarina, ja oon itse asiassa kirjoittelemassa vähän tänsuuntaista postausta, mut yritetään semilyhyesti: Oon muuttunut jostain yläasteajoista, koska olin silloin suht ujo (paitsi luokassa) ja kaikkien mielestä aina mumisin kauhean hiljaa ja epäselvää. Mä sit joskus yläasteen keskivaiheilla kyllästyin siihen, et oon ruma ja pelkuri ja ihan tietoisesti lähdin muuttamaan itseäni itsevarmemmaksi. En oikein muista miten mä sitä edistystä tein, mut muistan kuitenkin kun joskus lukiossa mun kaveri valitti et nauran ihan törkeen lujaa ja se oli jotenkin sellainen voiton hetki mulle. :D En mielestäni oo muuten muuttunut, oon nimittäin jo pienenäkin ollut aika ylimielinen ja ärsyttävä.

Omasta mielestäni tunnut erittäin rohkealta, joten mikä on niinsanotusti hulluin juttu minkä oot tehny ?
Hmmm no en muista tehneeni mitään oikeasti rohkeutta vaativaa, mut muuten vaan hulluista jutuista tulee mieleen pari juttua. Yksi oli se kun olin Japanissa ja tulin kotiin joltain keikalta mut nukahdin junaan ja heräsin joku kymmenen pysäkkiä omani päästä. Junia ei enää mennyt niin kävelin sitten viisi tuntia sateessa mestoilla, joissa en oo koskaan ennen ollut. Ihan veikee viisituntinen.

Ja toinen on se kun toissa keväänä mulla oli tylsää ja halusin ostaa irtokarkkia niin talsin lähimpään Prismaan, joka oli jonkun 20 kilometrin päässä.


Mistä asiasta oot eniten ylpee? 
Siitä kun nuorempana sanoin itelleni et mun pitää ruveta olemaan itsevarmempi ja lopettaa oman naamani vihaaminen ja sit onnistuin siinä.

Mikä on nolointa mitä oot tehny? 
Ala-asteella haukuin luokkakaveria rumaksi ja olin muutenkin inhottava. Ja sit jossain päiväkodin hiihtoretkellä taisin kusta housuun mut ei siitä mitään häpeäflashbackeja tuu. Kaikki häpeäflashbacktilanteet on just sellaisia et ei niissä oo mitään erikoista jos ne tälleen kirjallisena pistäisi ylös.

Mistä oot kaupungista oot tarkalleen kotosin? 
Niin ihan alun perin? Joroisista! Sijaitsee siinä Venäjän ja Ruotsin välillä.

Asutko yksin vai kimpassa jonkun kans? 
Yksin asustan!

Onko sulla harrastuksia? 
Bloggaamisen lisäksi välillä piirrän, koodaan/teen layoutteja, opiskelen japania ja satunnaisesti lenkkeilen ja teen pilatesta.

Mitä oot harrastanut? 
Aiemmin harrastin sählyä ja aikidoa, aikidon lopetin ku kaikki vaan piereskeli siellä.. Säbä on aina ihan hauskaa, muistan ku kolmosella oli liikunnassa sählymatsi A:t (mun luokka) vastaan B:t, olin mokkena ja voitettiin 10-0. Sitä katkeran vittuilun määrää. 8--D


Milloin muutit Hesaan? 
2011 elokuussa!

Onko sulla ajo/mopokorttia? 
Eioo! Ois kyllä ihana päästä huristamaan mopedilla!

Puhutko sun mutsis kans mitä kieltä? Suomee, thaikkua, enkkua?
Hono somee puhutaan!

Minkä ikäsenä menetit neitsyytes? 
Veikkaappa 8--)

Onks sua koulukiusattu? 
No eikös meitä kaikkia oo! Ei nyt silleen eeppisissä mitoissa tosin.

Tykkäätkö sisustamisesta? 
En, mulle riittää et voi vaan laittaa tavarat johonkin. Jos olisin sikarikas ja ostaisin kämpän niin varmaan vaan  palkkaisin jonkun innohomon pistämään mestat kuntoon mun puolesta.

Kuulutko kirkkoon?
En, erosin heti kun täytin 18. Itse asiassa mulla oli täällä blogissakin eroakirkosta.fi-banneri tuossa sivussa joskus, tää taisi olla tätä Räsäsen kuuminta aikaa varmaan. :D

Pituutes ja painos? 
165 cm, painoa en tiedä kun en vaakaa omista.


Oot eksoottisen näkönen, niin onko sulla juuria johonki muuhun kansallisuuteen? 
Mutsi on Thaimaasta, eli oon tää kaikista geneerisin hybridi.

Oletko hetero? 
Juu! Itse asiassa tässä viime aikoina jengi on googletellut tosi paljon ”subliminal code lesbo” tai ”subliminal code sini lesbo” tai vastaavaa, et sori tytsyt, kala ei maistu!

Mitä kieliä osaat suomen ja englannin lisäksi? 
Japania

Haluatko lapsia? 
En todellakaan

Haluatko naimisiin? 
En, paitsi jos on sikana fygyy ja vois järjestää jotkut eeppisen hintaiset luonnontuhojuhlat ja siitä sais varmaan hyvän blogimerkinnänkin. 8-------D

Minkälaista musiikkia kuuntelet nykyään pääosin? 
Electroa, visual keitä ja huonoa poppia! Last.fm-nick on satanistbale et sieltä voi stalkkailla lisää!

Onks sulla lemmikkejä? 
Ei, paitsi Tecno-koira joka tosin meni sekaisin. Rip in beach. :--(

Kuinka itsevarma oot asteikolla 4-10? 
Meikittä 8, meikillä -10. Välil on sit tietty huonompia päiviä!

Onko sulla hyvä itsetunto? 
Juu!


Onko sulla jotain hauskaa erityistaitoa? 
Hmm.. ei, oon niin huono kaikessa sellaisessa turhassa XD

Mitä kadut elämässäs eniten? 
Joissain asioissa ois voinu olla vähän rohkeempi

Ootko harrastanut seksiä? 
Juu-u, olenhan minä

Onko sulla mitään hassuja tai outoja tapoja? 
Jos kävelen portaita alaspäin niin haluun pitää siitä kaiteesta yleensä kiinni ku ahdistaa jos joku hullu tönäisee takaapäin. Ja sit teen sellasta ihmeellistä niiskutusjuttuu mun nenällä ihan jatkuvasti mut alan pikkuhiljaa ihan vakavissani miettii jos mun hengitysteissä on jotain paskana koska tää on tosi ärsyttävää. :D

Seuraatko politiikkaa? 
En kovin aktiivisesti, se on lähinnä sellaista "aijaa kohta on vaalit, aijaa ne sai torkkupeitot" -tasoista meininkiä.

Mitä puoluetta kannatat? 
Piraattipuolue taitaa liipata lähimpänä tolleen aatteellisesti.

Poltatko tupakkaa? 
Bileissä tulee kessuteltua ja joskus randomisti sosiaalisissa tilanteissa, jos muutkin polttaa.

Ootko onnellinen? 
En, mut en oo myöskään epäkiitollinen siitä mitä mulla on.

Latest inspiration

Tein viime vuonna kollaasin mun kesäinspiraatiosta, ja nyt tahattomasti melkein tasan vuosi sen jälkeen teen kollaasipostauksen mun overall inspiraatiosta tällä hetkellä! Vähän innostuin tän homman kaa et tässä vähän skrollattavaa.. :D Plus yhdistin mun Sheinside.com-lempparit-postauksen tähän kun sellainenkin piti pyöräyttää, mut samaa basaa tää kuitenkin sisältäää. Koska mainospostaus niin sisältää mainoslinkkejä, mut en tienaa noista pennin hyrrylää eli ei tarvii pelätä et tuette ilkeää korruptoitunutta bloggaajaa jos klikkaatte yhtään mitään.

I made a post about my summer inspiration last year, and now, accidentally almost exactly a year later I'll make another inspiration post. Not just about summer though, but just overall! I got a bit carried away so here's some scrolling lol. Also, I put my Sheinside.com favorites in this since I've been meaning to do that post. Since it's also an advertorial there'll be some links to the products in the collages. They're just normal links tho, so no need to be afraid of anything haha. 

Ja tietenkin koska olen niin geneerinen j-ernu kuin olla ja voi, niin oon dodgautunut viime vuoden Shibuya-inspiraatiosta Harajukun puolelle kuten varmaan about jokainen. Nomut eniveis, siellä olis!

And because I'm the most generic weeaboo ever, the Shibuya style from last year has changed to Harajuku. But here you go!

1. White multi beading sweatshirt 2. White sleeveless zipper dress 3. White lace flare skirt 4. High waist asymmetrical shorts 5. Long sleeved emboidery lace dress 6. Sequined long sleeve lace dress

Kokovalkoinen näyttää olevan ylipäätäänkin trendikäs tällä hetkellä, mut mun himotukset menee pelkästä valkoisesta ihan kaikkiin vaaleisiin, eritoten kalpeisiin sävyihin. Harmittaa vähän kun oon luonnostaan näin tumma kun tosi kalpea iho, joku valkoinen kaapu ja noi nelosen shortsit näyttäis niin mageelta. Enkä kyl jaksa läträämään joidenkin vaalennusaineiden kanssa, been there done that! Tosin eipä tossa michaeljacksoniytymisessä mitään hyötyä oo kun kuitenkin kesällä innostun makaamaan biitsillä (jos sää sallii köh köh luontoäiti).

All white seems to be trendy at the moment, but I'm not craving just for all white but all kinds of light, especially pale shades! I'm almost sad that I'm naturally pretty dark-skinned because pale skin with some white cape and the shorts in number four would look pretty great. And I'm not gonna go through some skin-whitening crap, been there done that lol. 

Nää kaikki linkkaamani rytkyt sopii hyvin sellaiseen kiltiltä näyttämiseen, mut ne menee kans tosi hyvin seuraavien settien kanssa:

All of the clothes in this would go well with looking good and pure, but they'd also go great with the stuff below:

1. Black chiffon skirt 2. Black leather jacket 3. Sleeveless cross print tank dress 4. High Low Blouse 5. Sleeveless emboidery dress 6. Tassel embellished party dress 7. High neck off shoulder crop shirt 8. Lace bat wing cape 9. Totem print chiffon dress 10. Gothic necklace

..eli aina niin ihanien noitaisuuksien kanssa! Oon kyl sportannut tätä Kyöpelinvuoren kaapuilua jo ties kuinka pitkään, koska muistan kuinka joskus toissa syksynä olla vaan sellainen liukuva musta kasa.. nomut oon edelleen ihan heikkona kaikkeen mustaan, läpinäkyvään ja roikkuvaan! Haluaisin tuon Toshiyan pitsinaamion, ja oikeastaan kun mietin niin voisin pitää sitä ihan arkikäytössäkin. Musta tosin tuntuu et näillä mun nykyisillä meikeillä ei tollasta ihan vaivatta pidettäisi et pitäisi funtsia joku ratkaisu jos joskus väkertäisinkin tuollaisen.

..aka the ever so wonderful witchyness! I've been wearing this wicca stuff since how long, I remember wanting to be a flowing black orb like two years ago. So anyway, I'm still super into everything black, see-through and drape-y! I'd love to have that lace mask thing of Toshiya's, and now that I think of it, I could wear it on normal occasions too. Although I feel like my makeup won't fit into that as it is now so I'd have to come up with a solution if I somehow ended up making a mask like that. 

Sanoin vähän aika sitten et ehkä nää mun mustat lumput on nyt ostettu, mut sit sitä aina löytää niin jänniä ratkaisuja.. esim toi huntu! Haluisin sellaisen noitavaatekaapin et voisi ottaa pari eri outfittia ilman et ne kaikki näyttää samalta, kuten mulla meinaa tällä hetkellä olla tilanne.

Some time ago I said that I've got enough black clothes. Well, I don't since I always end up finding new exciting things such as that gown. I'd love to have so much witch-esque clothes that I could create a few outfits without all of them looking the same, like it seems to be right now for me. 

Plus pakko sanoo et toi kympin kaulapantasysteemi on eka kerta ku tollanen koiranpanta näyttää ihan haluttavalta.. ihana tollanen taikakivi, saiskohan sillä jotain summoneita loitsuttua. Saisko jostain vielä jonkun luudanmuotoisen laukun ja korpin olkapäälle. Vielä minä sen onnenlantin nappaan.

Also gotta say, the necklace #10 is the first time I actually like that kind of a choker thing. Dat magic stone, I wonder if you could do summons with it. Someone should start selling broom shaped bags. And then I just need a crow on my shoulder.


1. Pleated dress 2. Black & white contrast leather jacket 3. Chiffon blouse 4. Skeleton print leggings 5. High waist leather skirt 6. Leather mini skirt 7. Leather leggings 8. White military crop coat 9. Black & white long sleeve blouse 10. Geometric tribal pattern sweatshirt 11. Cross pattern sweater

Olin tän blogin aloittamisen aikaan ihan hullu graafisten juttujen ja mustavalkoisuuden fani, mut tällä hetkellä mä en niinkään kuumottele sellaista tosi graafista meininkiä vaan ihan ylipäätään mustan ja valkoisen yhdistämistä. Tai oikeastaan sellaista nössöilyn ja hurjastelun yhdistämistä, eli joku lässynlää pitsimekko ja siihen päälle nahkaa ja sit eiku vaan kukkakuvioitu ruoska viuhumaan.

I was obsessed with graphic stuff and black x white, but right now my b&w obsession is more like just overall wearing black and white together. Some girly white stuff combined to rock-esque black, like a white lace dress with leather jacket and cap or something. With a floral print whip no wait what.

Toi kakkosen rider on muuten ihan ylitsepääsemättömän upea, mut just sellainen mitä en välttämättä osaisi käyttää sit yhtään. Sellainen mitä ostetaan vaan kaappiin koiperhosille koristeeksi. Nelosen luurankolegginssit on sen sijaan vähän oho-momentti multa, koska en tolleen ylipäätään pidä mistään luurankosysteemeistä, ellei ne oo tosi diskreettejä (koruissa tms.). Mut mulla on joku kutina et tollaiset olis tosi hauskat.

The rider jacket #2 is so freaking gorgeous, but it's one of those I don't know if I'd had the ability to wear. Just buy and stare lol. The skeleton leggings #4 are kinda weird since I don't usually like skulls and stuff like that unless they are really small (in jewelry for example). But I have a feeling I could do fun outfits with those.

1. Floral chiffon blouse 2. Sleeveless above knee dress 3. Tiger face sweatshirt 4. Denim blouse 5. Metallic yoke embroidery skirt 6. Mother of God pattern sweatshirt 7. High neck crop t-shirt 8. Loose leather pants 9. Floral skirt 10. Muscle print leggings 11. Multi rainbow print pleated skirt 12. Floral split shorts 13. Green tigrina elastic shorts

Ja viimeiseksi vähän kaikkea sekalaista, toisin sanoen kaikista geneerisintä hipsterrytkyä mitä löytyy. Oon yleensä ihan uskomattoman hidas lämpeämään trendeille ja tälleen, mut no, nyt mä oon tälleen jälkijunassa innostunut käpeistä, plattarikengistä ja yli-isoista svetareista. Tän kollaasin konkretisoituma on Fig&Viperin suunnittelija Alisa Ueno (tuossa tikrupaidassa ja turtleneck-neuleessa), joka on ihan mun uusi tyyli-idoli.

And last but not least all kinds of random stuff. In other words, the most generic hipster stuff one can find. I'm super slow at getting into trends, so now I'm all behind others since I just started to like snapbacks, platform shoes and oversized sweaters. The designer of Fig&Viper, Alisa Ueno (in the tiger and turtleneck sweaters) is everything this collage is, so she's basically my new style idol.

Tän kollaasin voisi myös tiivistää termiin tyylikkyys feat. rentous. Nää kaikki esimerkkiasut on vähän sellaisia, että voisin laittaa ne päälle kun en jaksa kyntää epämukavissa kuteissa, mut haluan silti olla ees jollain tapaa näyttävä.

I could describe this collage with the term stylish feat laid-back. All of the outfits in this are the kind I could wear when I don't want to be uncomfortable but I'd still like to look somewhat outstanding.

Mä en tosin kyllä yhtään tiedä, osaisinko käyttää noita lihaslegginssejä mitenkään järkevän epäjärkevästi, mut ai että noi on kaikessa kauheudessaan siistit. :D

I have no idea if I'd know how to use those muscle leggings but god damn they look awesome. In the shit so ugly it's awesome kinda way, which I love.

Eritoten haluaisin nyt keväällä ja kesällä laajentaa mun noitavaatekaappia, mut sen lisäksi tehdä asuja tuollaisessa sekasotkuisessa harajukuhipsterhengessä, jos nyt pitäisi tää merkintä tiivistää!

In a nutshell, I would especially want to expand my witch inspired clothing options and also do outfits in the mix'n'match Harajuku hipster way! 

Mitkä on teidän pukuilusuunnitelmat tulevalle keväälle/kesälle? What's your dressing plan for the upcoming spring/summer?
Photos: Fashionsnap, TokyoFashion, random Tumblr blogs, Fig&Viper, Sheinside.com

24.2.2013

Juoppohullun päiväkirja

Pelkkää randomperseilyä sisältävä merkintä laadu(ttomuude)n ylläpitämiseksi!
A being a drunkass entry for the sake of keeping it quality.

 Mun illanistujaiset on aina ilon ja rakkauden juhlaa
My parties are always filled with love and joy.

 DOMin lesbobileissä oli tollasia parinetsintäpinssejä.
DOM had a lesbian night and you could wear badges to tell something about yourself. Mine said "Not looking for anything".

Ton samaisen illan jälkeen heräsin junan päätepysäkillä Riihimäellä. Käytin sitten aikani ottamalla turistikuvia, koska tulee niin harvoin kuitenkin eräjormailtua. 
After the same night I woke up at the last stop so I spent my time taking tourist photos.

Extemporemaanantaireivingit feat Alex, Tuomas ja kuvan ottanut Niklas. Alkuperäinen idea oli siis tosiaan pelata Mario Kartia... Oon tosin sitä mieltä, et töötissä Mario Kartin pelaaminen on niitä asioita, jotka tulisi joskus toteuttaa.
Ex tempore Monday party feat Alex, Tuomas and Niklas, who took the photo. The original plan was to play Mario Kart.. Actually I think we should play Mario Kart drunk someday.

Tekstailin pitkästä aikaa värien kanssa tikkurilointia
Tried to use colors after a long time

 Nikke raidas Viivin kaapin. 
Niklas keeping it real.

 Luontokuvausta by Heikki
Nature photographing by Heikki

 Tuomas havainnollistaa miten Nykissä kyykkypaskaillaan.
Tuomas showing how you take a dump in New York.

 Toisinaan elän veitsenterällä.
Danger is my middle name.

#blogger #yolo #swag #gangnamstyle

 AAAA kello oli melkein viisi kun otin tän mikä on tämä tuntematon valoilmiö
The helllll I took this photo at 5PM how does light exist

 Niklasta nauratti mun taito pistää kaikki bisset väärinpäin.
Niklas thought me placing all the beer cans upside down was funny.

Pakollinen "sulla on lasit otan kuvan niiden kanssa" -kuva
The obligatory "oh you have glasses I'll take a selfie with them" photo

 East side Thai witch swag ft. Davy

 Saparoyritys
Pigtail test


Edellisessä merkinnässä mainitsemani kellaribailaamisen jälkeen törmättiin Niklaksen kanssa tuohon ja samaistumisen määrä oli valtava.
After me and Niklas partied in a basement and woke up from there, we found this and felt the same.
 
 Tehtiin tänään Oonan kaa lettuja
Made pancakes with Oona

 Kaksi sekuntia myöhemmin. "ÄLÄ KOSKE NIIHIN OTAN KUVAN"
Two seconds later. "DON'T TOUCH THEM I'LL TAKE A PHOTO"

  Siellä taas svenssoni niin polleana naamapalmuilemassa suomalaisille. 
Fancy ass Swede facepalming at us Finns thinking he's so much better.

Tuo viha ja epäarvostus
Dat hatred and disrespect

Naamailua ja paskat taustalla levinneenä 
Selfies with a dirty ass background

Minä, Niklas ja pöydällinen mäkkipaskaa ottamassa haltuun
Me, Niklas and a table full of crap from Mc's keeping it real

22.2.2013

Mustaa kanaa

Moigga murut ei oo mitää asiaa nii täs vähä tän päivän kuvailuja :)))) Eimut vakavasti puhuen, oon menossa Viivin luo vähän ryybs joten tässä ajastettuna pikaiset asuotokset ettei tää mun hyvä putki mee rikki. Hauskaa viikonloppua! 

Super quick ootd post, I'm supposed to go to a party at Viivi's and I'm already late. Have a nice weekend! 


HAT Gina Tricot BLOUSE Gina Tricot VEST from Japan SKIRT Gina Tricot JACKET Mango ACCESSORIES Vero Moda, Panda Eyes Shop SHOES Zara